Jag önskar mig ett vuxet liv

Nu är det klart. Våren är på väg!!! Svanarna, gässen och tofsviporna har kommit till Lunedet. Den svarta katten i gälleråsen är framma på sina gärden nu igen när snön är borta. Skrotbilar börjar rulla på vägen. Men bäst av allt, fölungarna föds :D Välkommen till världen Gamblers Amber :)





Lilla Amber. Vilken myskärring. Att en sån lite kan uppskatta att man kliar o myser med henne redan efter 10 timmar. Helt orädd. Så mysig. Det kommer nog bli en väldigt trevlig tös men kanske en aning tuff. Amber är för övrigt till salu.

Annars går jag och väntar och väntar på hur min framtid med jobba kommer vara. Om det går vägen för mej har jag något jag så gärna vill göra. Men det är ingen ide att änns hoppas. Man blir bara så besviken när det inte blir som man tänkt. Har en viss erfarenhet av dä.

Dagar som dessa, när ja sitter hem i soffan och Erik ligger däckad bredvid mej, önskar jag mig nästan tillbaka till mitt gamla liv. Då ja verkligen tog hand om mej sj. Brydde om mig sj. Och framförallt min lösning på alla problem, Kossa. I Torsdags fyllde min älskade häst 18 år. Min älskade själshäst. Det gör så ont i mitt hjärta när ja tänker på dej. Jag tror inte mitt hjärta kan börja läka förens du betar på Trappelandas gröna ängar.







Sitter nu o lyssnar på Susan Boyle - Who I was born to be. Vilken musik. Helt underbara. Har alltid sagt att ja vill gå på en operakonsert, eller sån här pampig ståtlig musikkonsert. Tycker det är SÅ jäkla bra. Och det är ju något man kan undra ibland, Who I was born to be?

Corazón då, ja, som ni ser blir han bara ljusare o ljusare men även brunare. Jag vill ja honom så där grå. Grå milerad. Men men, man kan inte få allt här i livet. Tyvärr :P Men så här ser han ut som sagt just nu. Han har ju växt något fruktansvärt på höjden under vintern, men nu börjar han även växa lite på längden. Vilket ja tackar för en hel del. Hade ju nästan gått ställa in mig på att köpa en jockysadel åt honom då inget annat skulle kunna passa pga den korta ryggen. Men det kanske finns hopp :P



Nä, nu har jag vänt en del på dygnet. Ska jobba natt imorgon. Så behöver vara vaken lite :P
Hmmmm Erik då. Ska ja låta honom ligga här eller ska ja väcka honom så han får sova i sin säng. Valet är inte svårt :P

Puss

RSS 2.0