Ängel

Ja, Här sitter ja. Än så länge har ja överleft o ja tror att min sista natt nu kommer bli bra oxå. Jobbar med bra folk inatt. För midsommar natten. Fy fan. det av det värsta ja har varit med om. Folk hit o dit och folk som inte kan tänkas göra nått och folk som inte kan ta eget ansvar. Hallå när man jobbar som ja gör så måste man kunna ta eget ansvar och kunna jobba självständigt. Annars blir det som det blev den natten. Jävla tur att folk som ja kan mitt jobb och kan läsa på ett papper vad som ska göras och sen kunna ta ställning därifrån hur saker o ting ser ut idag. Fick ett sms av Erik när det känndes som värst:- Trevlig midsommar min ängel. Älskar dej.
Natten gick så mycke bättre efter dä :)

Erik kommer även hem idag. När ja pratade med han vid 4 så hade dom precis lämnat campingen. Så han skulle vara hemma till 8. Men det där vet man aldrig. Det ska ju packas ur oxå o gräjas. O med tanke på att ja börjar 20.50 så blir dte en överraskning om vi hinner ses. Om inte annat så kanske ja smyger hem o lägger mej bredvid hoom i morgon sen när ja slutat. Så mysigt så :)

Lagar lite mat för tillfället. Ungsstekta potatis klyftor med lite tärnad kycklingfilée. Duger nog att fylla ut buken med :P Se vad man ska ha med sig i natt o äta...hmmm....

satt i natt o läste lite tidningar, typ hemmets jounal, hänt extra, trevliga hem. Fanns berättelser där från människor som berätta om sina tragedier och hur allt ändå slutat så bra. Folk som mist sin blivande man i en bilolycka 4 månader innan deras bröllopp och där det visar sig sen att kvinnan va gravid eller människor som mist sina nyfödda barn då det varit genetiska fel eller något annat fel på dom. Kan inte hjälpa det men ja blir så fruktansvärt berörd. Speciellt det där med barnen när ja såg dä på tv, sjukhuset. Det är ju helt vanliga människor, oskylldiga. Hoppas ni förstår mej rätt nu, men såna människor som inte försöpit sig eller använt droger. Har förstått att någon sådant kan hända vem som hällst. Med detta vill ja mena, Kör försiktigt hem älskling i midsommar trafiken.

Dags att diska lite...suck :(
pussar


Jag ska beslag ta honom

Ja, vart ska ja börja. Denna vecka kommer ja bara vilja glömma. Jävla skit bara. Ni lär snart förstå...

Va hemma hos mor i måndags kväll. Skulle ha hjälpt henne med något men när ja väl kom dit så behövde hon ingen hjälp. Åkte hem därifrån runt halv 10. Väl hemma satte ja mej o prata med Erik en stund, skrev ett mejl till Elisabeth och ett blogginlägg. Gick väl o la mej sen o somna strax efter 00.00
Kl 01.08 ringer min mobil. Dolt nummer står det. Va är det för jäva pucko som ringer så här sent. svarar i alla fall mot för modan. -Hej. Det här är polisen. Mitt namn är Janne.

Utan att tänka mej för så säger ja rakt ut: Har det hänt Corazón något?
Och polisen svarar: - Corazón. Vem är dä?

Hahaha ja mitt smart skaft ;P Men sen frågar han om ja äger en moppe och vart jag bor. Så ja svarar på frågorna och han säger då sen att ja tyvärr har din moppe blivit stulen. Vi har gripit 2 pojkar på din moped. Så han undrar om ja vill komma o hämta moppen nu. Snurrig som man blir så ja visst ja sa. o han skulle bara ringa till sin chef och till åklagarnen osv och sen tillbaka till mej. Kan säga att det blev ett par samtal.
Åker i alla fall iväg med bilen o hämtar min moppe. Väl på plats så får ja veta att polisen gripit pojkarna på bargärning och att dom bara är 13 och 15 år gamla. Moppen är helt förstörd men det går o köra på den. Så efter att ha pratat klart så åker polisen iväg för att lämna av ynglingarna hemma hos föräldrarna och ta ett allvarligt samtal med dom. Jag startade moppen med kicken och åkte bort till min bil som stod parkerad lite längre bort. Väl framme vid bilen får ja inte av moppen. Hahaha och här bryter ja ihop! :D Ringer till Erik o väcker honom o bölar så mycke ja orkar. Erik sov på ett hotell i arvika. Hahahha ja herre gu vilken cirkus. Men då kom han på sen att ja kunde fälla ner mitt sidostöd, då bryts strömen. sagt o gjort. sen va det bara o ringa syrran som tur i oturen jobbat natt på max så hon va ju vaken. Så mor o syrran fick komma så någon kunde köra hem min bil. Åkte till fars jobba o ställde moppen där. Inlåst bakom stora dörrar :D hahaha Sen va det bara ut o leta delar och dom saker som dom slängt ur moppen men utan framgång. Så kl halv 4 va ja hemma igen och låg i min säng. Kunde absolut inte sova. Men lyckades väl tillslut med hjälp av lite varmt te.

Erik läste brottsanonsen senare i onsdagstidningen och där stod det att pojkarna till och med hade burit kniv. Hallå!!!! dom är ju bara barn! Annat va det på min tid när ja liten.

Sen kommer nästa problem. Ska ju jobba dagar på midsommar. Då ringer min nattchef o säger att det är kris och att dom behöver mej. Så vi pussla ihop det hela och hitta en annan vikarie till ett av mina dagpass på lördagen så skulle ja jobba nätterna. så fick två nätter och bytte bort ett dag pass. Detta blev godkännt av både min nattchef och bemanningsenheten. Samanlagt skulle ja göra 48.25 timmar på 3½ dygn. detta va helt okej för min del. då ja verkligen behöver jobba och haft lite semester nu så ja kännde att dä kommer ja klara.

Idag torsdag ringde min dagchef, 8 ggr inna ja svarade då ja visste va det hela gällde. Hon vägrar att ja ska få jobba så mycke. O detta tycker ja är helt sjukt. Jag har ju redan fått G-kännt av 2 personer. Jävla jubel idioter. Så nu har dagchefen tagit bort en massa timmar som motsvarar ca 5000:- för mej. Jag är inge vidare glad kan ja lova. Men men. Va ska man göra när man inte kan göra annat än att gilla läget. Hela midsommar känndes ju värd att jobba på när ja skulle få jobba så mycke. Men icke då. Så nu får ja sitta sj här i rötna charlswood o ruttna bort. Bara för att man är så jävla snäll. Hade ja inte valt nätterna så hade ju åtminstone kunnat var med på kvällen o grilla med mor o far eller med nån kompis. Men icke då!!!! Nätterna är så svåra att kunna få vikarier till så klart man ställer upp. Den enel skörd den andres börd.

Vänta, det är inte slut på skiten än. Har ju blivit så där träligt sjuk oxå. Mina halsmandlar är svullna till max och ömmar som fan. Kan knappt svälja. Näsan är igentäppt. Mindre kul kan ja säga. Tok nån sugtablett hemma hos mor förut. O visst, det går lättare att andas nu men va fasen, lungorna känns så tunga så ja kan inte göra ett ordentligt stort andetag för att stäcka ut lungorna lite för då gör det så fruktansvärt ont. Så mina lugnor känns jätte små då ja bara kna ta små andetag så att inte lugnorna blir för stora.

Sen va ja ute till Corazon ikväll. Hans sår på benen är mycke mindre men det ena såret har det börja komma svallkött ur. Jippe. fy fan. Så det kommer bli att få bränna bort sen. Suck. Har försökt bränna bort det lite nu ivägg med hjälp av lite outspädd jodopax. Men med allt detta regn och blötmarken så kommer det ju rinna bort innan det hunnit bränna färdigt.

Så på Måndag när ja sovit klart och varit hos Corazón och Erik har gräjat färdigt tänker ja lägga belsag på honom. Bara han o ja. Ja kräver dä efter en sån här jävla skit vecka. Och det värsta är att nu när ja skriver det här så är ju veckan inte slut än. Är ju bara Torsdag.


Så snälla Sänd mig en tanke om att, ja, överleva.
pussar

Lycka och framgång

Hej :D

Va ett tag sedan ja skrev här semast, nu igen. Men detblir så ibland, o nu är det inte för att ja inte har haft lust, nu är det för att ja inte haft tid. Det har verkligen varit fullt ös. Pust. Så ska försöka få hop allt ;)

Här är bilden som ja tog för några veckor sedan när Corazon o Fighter står bredvid varndra o kissa....Sötnosar



Förra helgen va ju Erik o ja nere på kusten. Kan säga att ja hade belat vara där nu i helgen oxå. Dom har tydligen haft fin fint väder. I alla fall lite sol och UPPEHÅLL. Fiskade ju krabber när vi va nere då. Värsta jätte krabbora. O ni kan tro att ja gick in för fisket. Hahaha Det va skit kul. Har ju bara gjort dä en gång förut när ja va mindre. Gick typ i 7:an då. Somliga vi växer aldrig upp, eller så är det bara så att vi har så jävla mycke roligare i livet då vi är så lätte roade och inte långt till skratta :)

Fick i alla fall upp en krabba. Erik bara tappa dom åt mej ,vågade ju inte dra upp dom sj till en början ;P , så då fick ja ju ta saken i egna händer. Ska man ha något gjort får man göra det sj. Så detta blev resultatet...





Veckan som varit nu då. Ja va ska man säga. Har tvärr inte jobbat något. Men kommer jobba destu mer nu till helgen, självaste midsommar helgen...hmmm.

I Fredags va det fullt ös hela dan. Började dagen med massage. mycke skönt. Vi kom fram till varför ja har haft så mycke huvudvärk nu under en längre tid. Stress!, Ångest, Orolighet. Allmänt psykiskt med andra ord. Och det stämmer nog...
I alla fall, efter massage bar det av till stallet. Hovslagaren va redan där ute och gräja. Sen blev dä Curres tur att klippa naglarna. Gick rätt bra. Men nu ser ja allt mer att han försöker testa lite med andra människor. Han gör ju fortfarande inget dumt. Vilket jag har svårt till o tro att han skulle gör oxå men när Hermann skulle "klippa" naglarna fram så lutar han sig så mycke bakåt så han nstan sätter sig på rumpan och när det blev dags för bakfötterna så sträckte han åt bakbenet så mycke rakt ut i luften så Hermann nådde ju inte. Hahaha hjärtegull :D

Sen kom Tandläkaren. Stackars Corazon, Både hovis och Tandis på samma dag. Fattades bara att han skulle få vacc sprutan oxå :P Tandis tyckte i alla fall att Corazon va mycket väluppfostrad och lugn. Och mycket samarbetsvillig. Så det känns kul att höra. Ska skicka ett mejl tror ja till Elisabeth o berätta lite hur det går :)
Corazon fick i alla fall för säkerhets skull lite lugnande. O jäklar i have va det slog till fort kan ja lova. Hahahaha NI ska se här, min lille tröttis :D



Drog i alla fall ut 3 vargtänder på honom. En på var sida i överkäken och sen en liten liten vargtand i underkäken. Tandis berättade att vargtänder i underkäken är inte jätte vanligt och enligt sägen på bringar en häst med en vargtand ui underkäken lycka och framgång :D Så det ska bli kul o se om det stämmer.
Tandis blev även mycket förvånad över vilken cirkus häst ja hade i så pass ung ålder. Men ä man Corazon så ä man ;)

I lördags blev det en lika stressig dag i stort sett. Åkte iväg till Ica och provred Peacen åt Yvonne. Mycket trevlig häst. Tror starkt på att den donnan kommer bli en fin ridäst med rätt utbildning :)
Sen blev dä att åka hem byta om och så åkte jag och Erik till Eriks kompis Kamilla och hennes karl Jocke i deras nya hus. Kamilla hade bakat världens godaste bullar och en rabarberpaj med jordgubbar i. Jammi :D Mycket trevliga människor det där. Så hoppas på ett snart återseende och då kanske en grillning :)
Men nu förstår ja verkligen va folk menar med att staden är liten och att alla känner alla. suck.

Sen blev dä att lämna av Erik på fest hos Tommy och hämta upp Anna. Hem till mej. Laga mat och Duscha. Anna ringde även efter en kompis till henne så vi blev 3 töser som åt mycket gott grillat och tog en del drinkar. Sen blev dä Statt. Vål länge sedan ja va på statt. Så det va kul att komma ut igen o träffa folk. Träffa massa roligt folk. Så ja hade verkligen en toppen kväll. Va så skönt. Träffade Erik o Björn där inne oxå efter ett tag. O kan ju säga att ja blev glatt överraskad över att dom va så pass fulla som dom va. Trodde det skulle vara värre...;P Såför att sammanfatta, Det ska bli en repris på denna kväll :)

Söndan va rätt okej. låg i sängen o mös fram till 1. mycke mysigt :) sen skulle Erik iväg o åka båt o jag åkte till Corazonis. Senare på kvällen blev det grillning med Björn, Anna, Eriks syster Karin, Fritz och Henrik. Mycket gott.

Och så denna jävla fa**ing dag. Min chef vill att ja skull gå på en förflyttningsutbildning. Som ja redan gått x antal gånger. hallå, jag har jobbat i 5 år nu o detta är min 6 sommar. så ja tror att ja kan detta. Men men, va gör ma inte när man får betlat. Pengar är faktiskt allt i dagens läge. Nu kommer det värsta bara att alla andra som va där va folk som va nya vikarier. Sånna som jobbat en sommar redan elle ringen allt. Tror ni ja kännde mej lite dum el! Till o med utbildarna frågade va ja gjorde där när ja redan kan allt dom ska gå igenom. Så till nästa gång tänker ja gå in o säga mitt ord i det hela. Suck :P

Så nu ska ja snart åka hem till mor o far o hjäpa mor med något. Vet inte riktigt vad.

Börjar jobba enligt schema på fredag. Ska bli rätt skönt. Så ja jobbar hela midsommar. Rätt skönt.  Extra bra betalt då. Mindre bra känns väl dä att ja ska jobba från kl 14.00 på söndag ända fram till kl 07.00 på måndag morgon. 17 timmar. varav att ja har en liten rast där kl 18.00 typ. Så ja hoppas natten blir lugn sen :P
Bäst är nog att folket åker till kusten o firar så ja får det lugnt o skönt här hemma i stan :) Trots att ja kommer sakna gossen min :) Men va fan. Han kommer ju ha semester han oxå :P

Minsta lillesyrran va föresten med mej ut för ett tag sedan o fick ett lite kort på mig o Corazon. Inget toppen kort. Men just att se hur stor han igentligen är till mt va ja ä och mot va han har varit. Va lite roligt att se.


Så Måste passa på o avsluta med lite bilder från sommarhagen. Vet, det blir mycke Corazon, men passar det inte varför forsätter du läsa då?

Här är i alla fall läst bak från vänster, Thulo, 2år, en avkomma fter Gabbe. Sen är det Fighter, oxå en avkomma efter Gabbe och även Corazon bästa kompis. Sen har vi Corris sj och sen är det Limit, Sandras halvblods hingst. Oxå han 1 år.
 

Mammas hjärtegull :D





Just ja. har ju glömt o säga att Syrran har nu tagit studenten. I Onsdags. Grattis syrran. Så i måndags va det bal. Syrran va så fin. Fritz, Erik kurre tog ju oxå studenten. även han va på dalen. Lika fin o stilig han.

Syrran i mitten




Detta blev sista bilden. Blev en del. Mest bilder i o för sig.
Nu ska ja åka till mor. Tar moppen bort så den inte rostar ihop :D
Puss

Parnevik

Jaha, vilken vecka man har haft. Har ju som sagt varit uppe hos Erik o myst. Sitter just nu i nya :D bilen på Arlanda och drömmer mej bort i väntan på att han ska jobba klart...suck. Tänk va gött det vore om man bara kunde sätta sig på ett plan nu o dra. Allt går ju att köpa på plats :D Drömmar....

Här har vi nya bilen


Ska till västkusten sen. åKer från Öst vill väst :D

Fan va fint det här här på Östkusten. har ju inte varit här förut. Ja blev helt kär kan ja lova. Va hemma hos en arbetskamrat till Erik. Vilket ställe. Erik skulle hjälpa honom med hans båt o fixa fast nått drev eller va det hette. Sen va vi ju tvungen o provåka båten oxå. På med flytoveraller o ut i vattnet. Åkte in till Vaxholm o kolla lite då det va fritidsbåtens dag där. kom massa gamla båtar. sen åkte vi in med båten till Åkersberg o käka lite mat. På vägen in till Åkersberg åkte vi förbi Jesper Parneviks hus. Shit kan ja säga. Dä va inget då¨ligt ställe :D Där kan ja oxå bo...

Nä, dags o vila lite kanske.

Pussar så länge

Inget ska göras halvhjärtat

Hej.

I det senaste inlägget ja skrev hade jag skrivit att ja skulle göra min 3:e o sista natt. pyttsan. fick göra 6 nätter i rad istället. Livet är bra underbart i alla fall.

Underbart, ja det kan ja säga att ja har. Sitter i Stockolm igen, i kära Åkersberga :) Ju mer ja vistas här ju mer tycker ja att vara här uppe. Kom till Cityterminalen 20.40 igår kväll. kliver av bussen o knballa in och ut igenom terminalen o ut på stora gatan, den gatan som Åhlens ligger på, va den nu heter :P O ja kan lova att det va fasen cool lugnt ute. knappt någon trafik. Och några människor kom ju allt o gick där o strosa men ja, det va så lugnt för att vara mitt i stora Stockholm.

Corazon har verkligen semester nu. Åker upp dit varannan dag. så han får gå i hagen o bara ha det gött. Vilket han njuter av i fulla drag. Han börjar ju till o med bli en aning fel nu oxå :D
Hahahaha skrattade så åt honom och hans bästa vän, Fighter. dom två gör inget halvhjärtat tillsammans inte. Hahaha. när ja skulle hämta hem Corazon igår så står han och Fighter under träden en bit bort från alla dom andra och står o sover sida vid sida. Mys pojkar. Så ja plocka med mig Corazon o Fighter följde ju med. hahaha Sen tvärnitar Corazon o ska ställa sig o kissa. Då smyger Fighter upp vid sidan om och ställer sig o kissar han oxå. Sida vid sida. Fick ett kort på dä som ja ska se om ja kna lägga ut senare. Men det va så roligt, det räcker tydligen inte med att sova, äta och leka tillsammans, dom ska tydligen kissa tillsammans oxå. Dom där två säger ja bara :D

På fredag åker jag till kusten. Ska bli roligt o se hur det är där. Har ju aldrig varit på kusten ja direkt. Så det blir nog mysigt. Trots att vi ska sussa i husvagn...hmmmm :P

oj, nu kom posten :D Här får man tydligen post 2ggr om dan...

Hmmm.. Lite frulle kanske. Få se vad som finns...

Erik skicka en bild på bilen förut. Mycke fin :D Känns jätte roligt. Så glad för hans skull. Satt o kolla lite på hus förut. Fasen det är ju lika dyrt att ha ett hus på 4 rum o kök som att ha en lägenhet, stor 2:a eller 3:a. Sanslöst. Tror det är flytt varenda kotte i stan. tycker inte inte finns nått annat än hus o lägenheter till salu. O hur många 1:er som hällst och 2:er. ja ja. Ja har min mys 1:a. Har fått ordning ordentligt nu. Bara (fortfarande) köksluckorna kvar :P Dom ringde från Degerfors prisent butik i morse o sa att mina saker hade kommit. ÄNTLIGEN. Har väntat på den sen i januari. Men men. den som väntar på något gått väntar aldrig för länge ;) För så mej rätt nu, ja fick ju vänta på Erik i 20 år... :) Så ja börjar tro på att det finns någon för alla. Men om man träffas eller ej det beror på dina val du gör i livet. Vilken beslutsångest ja får för saker hahaha.

Nä, lite frulle nu o sen mysa ner sig i soffan o läsa tidningen kanske.


Pussar

RSS 2.0