Corazón, Mitt allt.

Va ja önskar att mitt liv vore annorlunda. Om allt kunde ändra sig mer eller mindre beroende på problemet. Förutom en sak, En sak som det inte är något problem med, Corazón. Han är mitt allt. Kan inte föreställa mig, inte änns i min vildaste fantasi hur ja skulle må om jag inte hade honom.


Altanen

Suck. Vilket fruktansvärt trist väder vi har haft ett par dagar nu. Hoppas verkligen det vänder till det bättre.

Helgen som passerat gick bra att jobba. Skönt o ha lite o göra, synd bara att det är på helgerna när Erik är hemma.

Har börja fundera en hel del på hur jag vill att våran altan ska se ut i sommar, eller, över huve taget. Har ju köpt dom basiska mölerna nu i alla fall. Men vill ha någon möbel man kan mysa ner till i under en filt när kvällen börjar bli mycket sen. Efter mycke letande hittade ja denna!



Gerado heter den och finns på svenska hem. Så det va ju kanon. Det som va mindre kanon är ju att man gärna ska ha två stycken såna där. Men när priset ligger på 3200:- för en stol, så kanske ja li ego o köper bara en till mej :P Ikea finns ju fortfarande och hade en hel del fina saker oxå till rimligare pris. Så vi får se.

Ska ju till Ullared tillsammans med Ida och hennes mor o mormor första helgen i maj. Kommer bli super kul och ja har en känsla av att ja kommer hitta massor :P

Corazon är lika underar som vanligt. Longerade honom i ridhuset i måndags med lite bommar. Gick kanon. Men han är inte så där jätte rädd om benen :P
Igår, Tisdag, bestämmde ja mig för att vara elak :D Det var massa folk i ridhuset, vilket är kanon, då kan man gå dit o träna lite civilisation, uppförande!!! Men innan så tänkte ja att ja kunde longera honom lite så den värsta överskottsenergin försvann i alla fall. Så ja bestämmde mig för att longera honom på ridbanan. Den är inte plogad. Hahahaha Stackars Corazonis. Men ja tror att det va nyttigt för honom i alla fall. Han fick verkligen lyfta på benen och trampaifrån. Sen gick vi in i ridhuset. Väl där inne skötte han sig helt kanon. Han små prata inte änns en gång. Folket och hästarna i ridhuset va ju bla såna som Curre inte träffat förut. Så ja va så stolt när ja CYCKLADE hemåt sen. Ja ni läste rätt. Ja cycklade. Får ta o börja med dä nu. Måste komma igång o röra lite på mej.


Kortet är taget av Marion Björn.

Något annat ja ska komma igång med nu är nog lite frulle! Mmmm :) Sen blir det att montera nya gardinstänger och hänga upp mina nya, egensydda gardiner :)


Love Sofia

Vilket chip.

Va ja älskar att ligga kvar i sängen länge länge på morgonen. Finns inget som är så gött. Bara tv som saknas i sovrummet :) o sen dom där byråerna, men dom lär ja ju kunna se mej i stjärnorna efter nu när Erik ger sina pengar till polisen :)

I tisdags va jag och köpte trädgårdsmöbler. Hahaha Hittade ett super bra pris på begagnade Hillertorps möbler. 4 stolar, 1 bord med iläggsskiva, 1 liten svängd barnpall och 4 marinblåa dynor till. Möblerna måste bara slipas lite lätt och sen ska vi lacka dom  så kommer dom se super fina ut. 1000 svenska rikstaler fick ja betala för dom :)

Åkte till stallet igår och hade lagt upp värsta planen. Skulle tömmköra flitigt och prova lite trix. Visst. Det hela slutade med att han fick komma in o äta lite mat och prova nya outfitten som jossan hade köpt med från Karlstad. vinrött fleecetäcke, enlindor, grimma o grimmskaft. Dom kommer li super snyggt på honom när han växer till sig lite bara.
Har vekligen tappat motivationen helt nu till hästar. Tror att det är för att dte har varit sånt kanon väder o ja kan inte göra annat än att bara titta på. Se alla andra rida förbi. Visst, ja kan gå ner i ridhuset och tömmköra, trickträna, kongera o trailträna. Men han behärskar allt bra. Då vill ju inte vara där nere o nöta o nöta. Då blir det bara tråkigt. O ja vill ju att haj ska tycka att arbete är roligt. Är i dä stadiet då ja skulle kunna sätta för vagn o köra. problemet är bara att ja inte har någon sele. Så dä sket sig där oxå. Men men, har ja väntat så här länge så kan ja vänta 2 månader till :P

Snart är det ju dags för utflyckt oxå. Jossan o ja ska ju åka till CRK o löshoppa pållarna. Kommer bli super kul. Se hur dom beter sig på borta plan :P Hahahaa Ja fasar redan :P

Ska åka in till stan en sväng idag. Faster fyller år. Så blir lite tårat o skit. Åker väl in lite tidigare o gräjar lite andra saker innan oxå.

Imorgon är det fredag. Suck, upp tidigt o åka på nån föreläsning med AF.  Sen hem o gräja och sen lägga sig o sova o sen jobba natt. Så denna helg kommer ja gå i min egna lilla värd känns det som. Sover ju inte kanon än dagtid i huset. O ja ska ju jobba natt på lördag oxå. o söndag ska ja till Gunnel på må bra dag, massage, bastu och allo vera. Jag kommer somna under massagen. Hahaha


Pussar

Overkligt

Sol, sol, strålande sol. Det riktigt spritter i kroppen på mej när man nu har fått så här mycket sol om dagarna. Vårkänslor. Helt underbart :D

Förra helgen hade vi lite kalas här hemma i Brunsås. Jag och mamma fyllde ju år. Va jätte trevligt. Hade gjort pajer att äta, tacopaj, kyckling o broccolipaj och sen en laxpaj. Blev mycket gott. Hade fullt upp hela tiden. Fick jätte fina paket. Mina svärföräldrar trodde att ja fyllde 50 eftersom ja fick så mycke paket. Men ja fick bara sånt som ja önskat mej, o9ch dä va inte dyra saker. För det är inte summar av värdet som räknas, utan utan summan av antalet paket, fråga ett barn får ni se ;)

Av Erik i alla fall ja, el ja, inte ja, utan vi, ett biosystem. Tekniskt skit, säger ja bara för att ja inte kan mä dä helt :P.

Sen kommer vi till en mycket roligt del, Erik har fått fortkörningsöter. 2400:- ! Han är så sur. Fruktansvärt sur, men det är ju bara för att han har bara sig sj att skylla på till 110% Visst vet ja att vi spenderar våra pengar på olika saker, men att spändera pengar, 2400 till polisen kan till o mej ja tycka är lite konstigt val.

Men det största som nog har hänt sen jag skrev här sist är att jag har ridit Corazón :D Tyvärr har ja inga ildbevis,  Har Jossan som vittne istället. Men som vanligt måste ju Jossan tro att man inte är helt funtad i huve :P Efter att ha övat en hel del trail i banan som låg utlagd i ridhuset under förra veckan så knöt ja fast andra änden av grimmskaftet i grimman och sen satt ja där. Kändes så jäkla overkligt. Men fatta va roligt. Tillfället känndes bara så rätt så va skulle ja göra, gå där ifrån. Skulle inte tro dä :P



Jossan försöker lära Tarragon att ballansera på bommarna :)




Till helgen som kommer nu ska ja jobba natt, både fredag och lördag. Så ja kommer vara en aning seg där på söndagen sen. Men men. Det får gå. Har funderat allvarligt på att ställa ner en säng i källaren nu till sommaren. Kommer bli snuskigt varmt i huset kan ja lova. Sol i stort sett hela dagarna. Visst, ja ska väl inte klaga. Men ja är inte så mycke för det där med jätte mycke varmt, därför det har passat mej o jobba om sommrarna istället för att åka iväg på semester till varma länder.

Appro på sommaren så får vi se hur det lir där. Hela Eriks semesterperiod är hela den perioden som ja kommer jobba i sommar. Känns så jävla rötet. Och det roligaste av allt är att, som han har sagt, är att han ska ha semester 4-5 veckor just dessa veckor oxå. Känns ju så jävla toppen. Att han kommer sitta här på altan tillsammans med gänget och dricka så fruktansvärt mycke öl, för det är ju här folk kommer vara, så är det alltid, medans ja åker o jobar eller måste sova. O när ja väl sen har "semester" ja då är ju Erik tillaka i sin vardag igen. Suck. Ja, ja, sånt är livet.

Erik har tagit hem skrotbilen. Fy fan. Då ska den stå här. Suck. Från den ena skiten till dä andra.

Snart så är det dags för en fölis. El ja, den va beräknad till i måndags men Inga-lill erättade att Amanda brukar gå över 1 vecka typ. O  att vi skulle tydligt märka när det va dags :D  Hahaha sen tyckte Inga-lill att Curre hade blivit tjock. Han är väl en av dom hästarna som blivit minst tjock av alla i vinter trotts att han står på fri tillgång till hösilage dygnen runt. Han har ju vuxlig något så fruktansvärt på höjden, Rena giraffenen. Han börjar bredda sig lite nu i fram vid bogarna. Så det kan nog bli häst av honom oxå :) Har en bild om Marion va uppe och tog på honom. när han visat hela sida. Ska försöka lägga ut den någon dag sen när ja fått en likande bild på pappa, för att jämföra. Men här har vi tjockisen. Dertta är taget -14 dagar innan. Nu är hon på +2 så ni kan ju tänka er hur hon ser ut nu :D



Nä, dags för lite frulle kanske.

Puss S

Hem ljuva hem, kanske.

Tisdag. 2 Mars. Va tiden går.

Erik o ja har väl inte haft det allt för bra. Suck. Har varit riktigt läss på skiten. Va så illa så det kunde ha blivit ett hus på landet till salu. Men förhoppningvis är allt utrett nu så vi kan fortsätta att leva o bo här :) Finns verkligen inget jag hatar så mycket som att bråka. Speciellt inte med dom som står mej väldigt väldigt nära, som Erik. Men helgen som varit nu har varit den bästa på bra länge, så den här känslan om att man har hittat en människa som man kan leva väldigt länge med började göra sig påmind.

Idag funderar jag på om jag ska följa med till Örero, mor o syrran, och köpa nya pjäxor till syrran. Hon ska till Österrike om 2 veckor. Eller om jag ska åka till stallet och rida Pamela en sväng. Lusten till att rida finns ju lite mer kan ja avslöja :P

Va nere på stan igår. Hittade för första gången ett par jeans på H&M som verkligen passa. Aldrig hänt förut! Och priset på byxorna  va super oxå. :D Så dom får ja av Erik i pressent nu när ja fyller år.

Corazon är det synd om. Han har livit en hackkyckling. Nog för att han är en slyngel men nån måtta får det vara. Så jag hoppas att det har blivit bättre med den lösning vi gjorde. Om inte annat får ja väl kanske plocka hem honom, kanske blir så snart nu i alla fall ;) Vore ju inte helt fel och ha sin häst på egna gården :)

På torsdag blir det feting kväll med Jenny. Har äntligen hittat våra chips igen. Vitlökschips. Dom är så jävla goda. mmmm....

Ligger i soffan nu o slöar som bara den. Är rätt nöjd med nya soffan måste ja säga. Erik, han avgydar soffan. Han har sitt hörn och där ligger han mycket bekvämt :)

Nä, kolla lite tv kanske, dä man kan.


Puss

RSS 2.0