Skönhetssömn är till för mesar

Fredag. Sa i måndags att -äntligen måndag, helg snart. Och nu är helgen här. Har forfarande inte riktigt kommit under fun med vart alla dagar tar vägen.

Igår va det stallmöte. Riktigt lyckat. Trevligt o sitta ner alla en stund o bara skratta o ha roligt samtidigt som man pratar om allas stora intresse, hästarna. Blev inga större ändringar så det är skönt. Har bara blivit lite ombytt i boxarna i stallet. Corazón har fått en hörnbox så att han ska få lite lugnt omkring sig sen till våren. Har ju nämligen inte tänkt o skära honom så tycker inte att det att man behöver provosera kroppen mer än nödvändigt då.

Mot alla odds så kom jag o moster iväg till Karlstad och Hööks i alla fall. Tyckte det skulle bli jätte jätte kul o åka in o köpa riktigt fynd. Men ack va besviken ja blev. Hittade i alla fall lite grimmor till normalpris och sen hitta ja 2 st fleecetäcken, ett marinblått stl 125 som han antagligen kan ha nu i vinter eller till nästa vinter. Sen det andra fleecetäcket va ett jätte fint orange/terracotta färgat täcke. Köte en "vuxen" stl åt honom i dä. Så han kan ha det till senare när han blivitr lite ljusare, för vit/grått och orage passar rätt okej ihop. Täckena kosta bara 99:- så va helt okej ändå. sen hitta ja en mössa, en väst, ett par vantar och 2 par strumpor. Men va som sagt mycket besviken. Allt förutom täckena köpte ja till normalpris. Så stor tumme ner för Hööks nyöppning i Karlstad.


Efter Hööks blev det i alla fall Ikea. Där gjorde ja riktigta fynd. Passa även på o gå o drömma lite där bland alla nyheter som har kommit ut. Oj oj oj, va mycke fint det finns :D Tror ja måste flytta till ett hus på en gång så ja kan få inreda o pyssla :D

Ska åka ner till stan nu snart, väntar bara på att min bärpaj, egenplockade blåbär ;) , lite rödavinbär och lite björnbär och hallon ska bli klar o kallna lite så man kan ställa in den. (han ä inte så bränd som han ser ut att vara, o han smakade juvligt kan ja avslöja ;P  )

Ska ner o hämta ut mina bokstäver som har kommit på hus nr 4. Riktigt kul.

Skulle varit på kräftskiva ikväll. Sett fram emot det som fan. Träffa männskor igen o bara hade super kul, gå på statt efterår o kolla på the puddles eftersom ja inte skulle jobba förens lördag natt. Men det sket sig. Så nu ska ja jobba lördag dag 7-16 sen går ja hem i 4½ timme o äter, packar, byter om och hinner vila en liten stund innan dwet är dags att åka o jobba igen då 20.50-07.15. Tror ni ja kommer vara sleten på söndag....sen kan ja inte sova så länge häller på söndag för vi har trail träning i stallet kl 14.00 Så måste ställa kl på 12 typ. Lagomt med sömn va, sova mellan 8-12, 4 timmar. Ja ja, jag får väl vara glad, ja kunde ju inte fått sova nått. För ska ju nämna dä oxå att när vi jobbar har vi inte sovande natt, utan vi måste vara vakna hela nätterna.

Erik ska tävla i helgen. Önskar honom all lycka till, hade gärna följt med, inte för att ja blev så speciellt förtjust i dom där gamla skrotbilarna med med är ju min pojkvän som ska köra :) måste ju heja på honom. Men som sagt, det får bli en annan gång. Men åter igen så kommer vi inte träffas speciellt mycke. Har ja tur så kanske vi kan laga mat ihop ikväll. Om jag har riktigt med tur....

Självklart måste dagen avsultas med en bild på mitt hjärtegull :) Han finns det aldrig en dålig stund med :)



Pussar

I love you to mutch baby

Vilken kväll. Fan va tråkigt ja har haft. Tv funkar lite när han vill. Så har liksom inget att göra. Har redan, diskat, tvättat, dammsugit, dammat, torkat golv, varit hos syrran som har fixat ordning lite på håret. suck. Livet suger ibalnd. Speciellt när Erik är så längt borta. I våras va allt så bra. Att han va borta på veckorna brydde mej inte. Det va nästan bara skönt. I och med hur ja kände då. Men nu under sommaren när man verkligen har varit tillsammans en hel del. kanske sovit ifrån varandra 2-3 nättar på 6-7 veckor. Då blir man lätt bortskämd. Ja, det måste vara det ja blivit, bortskämd.
Så det känns faktiskt lite hårt en dag som denna, när man sitter här hemma ensam o vädret bara är skit o självklart så är det bara såna här lovely låtar I cant walk out, because i love you to mutch baby , ja ja.
Så ja vet faktiskt inte riktigt hur ja kommer överleva hösten o vintern innan jul kommer o du är hemma lite mer, men vem vet, våran livskvalite kanske är ändrad tills dess.

Här är min lille kuststekare. och nog blev han stekt allt när han vek upp badshortsen så där ;P


Vilken dag vi hade :D


Va ute till Corazón igår. Har ju börja tränat nu igen efter sommarlovet. Han går ju fortfarande på bete så passar på lite när han inte har så mycket energi över :P gick i alla fall jätte jätte bra. Han är så duktig och gör så mycke för mej för att ja ska vara nöjd. Det är en liten häst med ett stort hjärta.

Dessa två är i alal fall ett jävla par. Hahaha Hel o långhalm :D



Nä, dags o sussa kanske. Lång dag imorgon.


Pussar

en tid sedan

Va tiden går. Fatta att sommaren redan/snart är över. Känns lite dystert. Sommaren har i alla fall bjudit på en hel del roliga stunder. Har haft lite semester här ifårn bloggandet kan man säga, men får väl börja lite smått nu igen när vädret blir sämre ;P

Ska försöka samanfatta veckorna som varit lite grann, utan att det ska bli långa romaner.


Har ju som sagt jobbat hela sommaren. har väl varit så där. Första året som man verkligen har någon mer än sig sj o tillbringa tid tillsammans med. Så dä har ju varit lite jobbigt när man jobbar på nätter, går iväg till jobbet så där lagomt till det roliga verkligen börjar. Har ju jobbar varje helg förutom 1 sen midsommar. så känner att ja skulle behöva ha lite roligt snart. Men lite semester har ja allt fått ändå. imellan turerna så har ja o erik passat på o åka ner till tjärnö typ 3-4 dagar. lite mini semester så där. Och kan säga att det har varit helt underbart. Sist vi va nere så va vi ute med båten hela dagarna och det va strålande solsken, gissa om vi brännde upp oss... men dä va det värt. dä ska brännas :D men kan ju säga att man kanske va lte väl kaxig för på kvällen sen när vi åkte hem o ja skulle jobba natt, fan va det brännde på ryggen, fick gå med en stor t-shirt o utan BH. men va fasen. lite färg fick ja ju i alla fall. :D

Eriks o ja har även varit tillsammans ½ år. fan va tiden bara springer iväg. har lixom en delad känsla av att det va som vi träffades igår men att vi varit tillsammans i all evighet då det känns så fruktansvärt bra. En har va bara tur kanske. 

I lördags startade corazon o jag våran första tävling. gick åt alla håll kan man säga :D kom sist i första klassen men i andra klassen när vi va varma i kläderna så slutade det med att VI VANN!!!!!!! va så stolt över min lille skrutt :D


Erik har köpt sig en raggar bil!!!! ja höll på o dö kan ja lova. men men. han får väl ha sina leksaker, bara ja slipper leka med dom. det är en pontiac bonneville -66 cab. vit. ja va ska man säga. bara att grattulera. suck.....
Annars har erik börjar jobba igen nu. vet inte om ja tycker det är bra eller dåligt. brtansvärt rastlös den sista tiden på semester men samtidigt så har vi ändå inte haft så mycke tid tillsammans för att det varit semester o aj har jobbat. men vi får väl vad som händer under hösten. finns lite planer kanske...men vet ändå inte. har ni nån gång velat göra något men ändå inte vet om det är ett bra val då det finns en del att tänka på.....ja får vänta o hoppas på att en lösning på tankarna kommer.

nä, en dejt med dammsugaren kanske o sen laga lite mat. börjar bli lite hungrig...

pussar

 

Ja va ju bara tvungen

1 Augusti...vart är vi på väg? Och framför allt, hur kan det ha gått så fort? Lite skrämmande.

Har varit i stallet nu på kvällen. Inget PIP för mej inte. Inte den typen av människa.
Va ju så fin väder nu ikväll så ja bestämde mej för att skura ur boxen idag. Har ju suxesift minskat på spånet i boxen men eftersom ja tar in Corazon ibland o ställer in honom i boxen så brukar han alltid kissa. Men nu är den urstädad i alla fall så nu Corris blir det att kissa ut. Skurade alla väggarna, krubban och vattenkoppen. Blev riktigt fint. Bara nytt fint spån som fattas :) Men nu får det stå och torka upp o lufta ur ordentligt.

Efter städen i stallet så knalla ja bort o hämtade Corris. Ropade på honom i hagen o självklart kommer han. Måste bara tillägga att för ett par dagar sedan när aj ropade på honom så kom han travandes o gnägga :). Mammas hjärtegull. Vilket fall som hällst nu så ser ja att han börjar stiga en del i rangordningen, bland småttingarna. Han är fortfarande VÄLDIGT snäll. men man ser ändå små tendenser som att han går först och att han springer faktiskt inte undan om nån ska busa med honon o han inte vill dä, då lyfter han baken lite i luften. Inga sparkar men skuttar till lite så där med rumpan.
På vägen till stallet kom Linnea o mötte oss. Hon skulle ju få borsta honom. Så hon fick grimmskaftet av mej så fick hon leda honom den biten som va kvar. Corazon, är en ängel! Så snäll.
När det va färdig borstat va det dags för att återgå till arbete igen lite. Nu är sommarlovet slut. Hade plockat fram hans träns med bett. Men tro på fan, alla grimmor o träns ja har till honom just nu har han ponny på. o det fanns o räckte till inna ja gick på sommarlov. Men tro på fan att allt är försmått nu i stället. Och det har gått 2 månader bara. vart ska detta sluta? han tog bettet jätte bra och ja kunde spänna alla remmar. Så knalla vi in i korallen så han fick springa lite. Hahahaha o ja har då fasen aldrig sett en häst skaka så på huvudet för att visa att något inte är helt okej. Hahahaha Men tillslut så funkade allt så bra så.

Här är en lätt missnöjd Corazón :P


Sen va ja ju bara tvungen ;P hämtade plaststolen som stod utanför o skulle bara hänga mej lite över på ryggen så han vänjer sig lite. Inte för att han har tyckt att det är konstigt förut. Men nu så kunde ja hänga mej lite längre över då ja hade en högre stol. Då tar han ett par steg framåt, och där hänger ja!!!  Så han går 2-3 steg framåt med mej hängandes på ryggen. O han knalla på som om inget hänt. Så det rörde honom inte för fem öre at ja hängde där på ryggen innan ja gled ner. Hahahaha Gissa om ja blev ridsugen efter dä :P

Annars då. Har 4 nätter kvar att jobba. söndag, måndag nu och sen fredag o lördag nästa vecka. Efter dä jobbar jag tre dag dagar. Sen har man SEMESTER :D Ska väl tillägga dä oxå att när ja börjar min semester så slutar Erik sin. :P

På onsdag ska vi besikta transporten. Ska bli jätte jätte roligt. Så imorgon blir det kanske att måla lite eller så blir det inspektera så Erik städar ordentligt efter sig i lägenheten nu efter PIP firandet :P Har varit lite fest om man säger så.

Den 22 öppnar Hööks i Karlstad. Gissa om ja ska vara där :D Måste ju köpa lite nya saker, har ju lixom en häst som måste börja ha COB storlek. hahahaha Har redan hittat en massa fina saker ja ska ha :P

Har anmält mej nu till tävlingen. Ska blir jätte jätte roligt. Hoppas att vi ommer lära oss mycke och att det kommer gå bra för oss. Hopps ju även på att det kommer vara fler som kommer anmäla sig till dom klasserna. Vill ju kunna ha något o konkurrera emot så det verkligen blir lite tävling. Bara för sakens skull lixom. Men gissa om ja är skit nervös redan. (stort andetag). Så ja hoppas corazon är den som har nerverna i styr. hahaha annars blir det roligt. hahahaha Ska träna för linda en gång nu i veckan. Hon ska visa lite va man ska tänka på och va som ska göras osv. För er som inte vet så är det ju westernklasser ja ska tävla i med Corris. Såna ledarskapsklasser. Man kan säga att man ska gå med hästen i koppel. Men att hästen ska gå bakom en och så ska man gå en bana.

Har föresten fått tillbaka min moppe oxå. Fick tyvärr ingen ny, lite tråkigt men men. Så äntligen känner ja mej inte helt strandsatt nu när min pärla är såld...

Förtillfället annars så sitter ja här i min lilla lya och myser. Erik är på PIP så sitter o fördriver lite tid tills han kommer hem. Så man kan mysa ner sig i sängen.

Corazóns halvbror är tillsalu. Skulle vilja åka o titta på honom innan, så man kanske får sig en lite blick om hur Corazon kanske kan se ut om 1 år. Brorsan är nämligen ett år äldre. Så det skulle vara riktigt kul o se.

Nä, ska kanske gå o kolla på en film.
Hade bäst.


Pussar

RSS 2.0