Min pärla är åter vit, kanske dags att bli hel oxå?

Ja håller verkligen alla tummar o tår för att studenterna får uppehåll imorgon. Imorgon när det är deras stora dag. ja mins min nästan som att dä vore igår :P igår är ju dock 4 år sedan. tiden går fort när man har roligt :P

har jobbat ikväll. fasen va bra det går när man jobbar med bra folk som det är lite stake i :) det är dom som är en stor del till varför ja älskar mitt jobb. jag har ju den favören numera att lägga mitt eget schema. jag bestämmer när ja vill jobba o när ja vill vara ledig. så ja har jobbat 13 av 14 dagar så då tyckte jag att ja var förtjänt av lite ledigt. så har varit ledig nu mån-onsdag. o ja har verkligen inte ångest över att vara ledig. jag kan vara ledig med gått samvete nu :D så med mitt goda samvete hade ja bestämt en dejt med Anna. Björna är ju nere i turkland o svettes så då är det lika bra att passa på att låna henne. Åkte hem till deras nya lgh. Ojävlar vilket fint kök. Mycke bra val o smak Anna! jag hade valt precis som dej. Men efter att bedömma din smak o val av tapeter i sovrummet har du o jag nog rätt lika smak ;P Som sagt, en jätte fin lgh.
Va ett tag sedan ja träffa Anna. båda har jobbat mycke o hon har ju haft fullt med flytten o ja med raffe o curre. men kan ju lova att vi tog igen en del tid :D Anna fick till o med den stora äran att vara den första som fick prova att rida curre. o självklart beter sig curre lagomt roligt. hahaha kan ju avslöja att anna fick sej en rejälträningsvärk dan efter :D o här kunde ju inte kvällen sluta. så efter stallet blev dä att åka hem till anna igen. fick den stora äran att laga min kyckling i annas nya kök. ja stortrivdes :) god mat o gott sällskap, o visst blev dä en o annan cider :P

så på onsdag blir dä en repris dock en aing tidigare på dan :P lämnar bilen på verkstan kl 7 så efter dä blir dä power promenad med anna o sen köpa lite färskt bröd o ordna en super god frulle :)

ja den där bilen ja. fasen va ja känner mej stolt. igår tog ja mej i kragen ordentligt o gjorde en ordentlig tvätt på bilen, den blev tvättat, peelad o vaxad. vilket jävla evighetsgöra. men nu ä dä gjort o ja ä nöjd :) eftersom ja numera inte har en egen gård och mor o far ännu inte fått nått garage så blev dä helt enkelt tt köra in bilen i ridhuset. ridhus är bra till mycke :P

för på onsdag ska som sagt bilen lämnas in. ska ordna ett sånt där kupevärmaruttag. jag tvärvägrar att gräja med elektronik sj. att byta en propp i huset va det värsta ja visste.
bilen måste ju vara i trimm tills ja ska åka o rida för sussanne. så såfort hästtransporten är besiktad, o givetvis godkänd, ska ja åka iväg :) så ja funderar på om ja skulle höra av mej o säga att nu ä dä verkligen 5 plus o torrt ute på natten så nu kan du faktiskt fixa mitt tak som du lova att göra. får väl göra liv i den gamla telefon o leta fram ditt nr igen. o skulle nu transporten inte gå igenom, så kan ju alltid den lagas oxå som lite ränta pga försenad taklagning. så iväg ska ja allt ;P så är nog det mesta fixat som ska fixat på bilen :)

imorgon är det ju som sagt studenten. äntligen får ja ta på mej min långklänning :) går till syrran imorgonbitte så fixar hon håret på mej. bra o ha en syrra som är frisör ibland ;) o det hela kostar mej lite färskt bröd till frulle.

har faktiskt under en tid nu känts som att ja inte bara får ett andetag i tunneln för att hållas vid liv, utan ja ser faktiskt lite ljus oxå :D eller är dte bara sommaren som närmar sig :P här har curre nyss fått sig ett litet bad. mycke skönt efter ett svettigt dressyrpass i stekhet värme :)



Att man kan se så nöjd ut :)



har fått mitt schema idag. o ja, va ska ja säga. mening va att ja skulle jobba 75. det blev tydligen nästan 100 istället. ja ja. pengarna ;) ska ju se va ja ska hitta på för roligt till hösten sen. har nån tanke men ja tror att det kommer komma fler ju mer tiden går :)

va på ett sånt här Mary Kay party i går hos Roxanne. så nu får vi se om ja kanske kan bli lite vackrare. hahahaha mina händer komma garanterat bli dä i alla fall för vilken helt underbar handskrubb o handkräm ja fick :) den luktar persika o nått mer.

ja håller även på att gå in mina nya snygga klackisar. jävlar.... ska man var fin får man lida pin sannaerligen.

va ute i måndags o stängsla 3 ha hage. raffe fick vara med. hahaha han va rätt slut när vi börja närma oss mål. han slog omkull sig helt i gräset :D




lika utslagen som raffe ligger här ska ja nu lägga mej i sängen. blir en tidig dag imorgon :)


Love S

Dressyrfjollan kan även hoppa

hela maj har passerat utan att ja skrivit här. jag har jobbat jätte mycke och haft mycke överlag att göra.

corazon går bara från klarhet till klarhet. han är verkligen bara så bra. så nu när vi börjar komma någonvart så funderar ja på att ringa till sussanne o boka en lektion för henne. är lite intresserad av vad en klassisk tränare säger om honom.
har gjort en del ute ritter och så har ja faktiskt provat att rida honom på en stång. han köpte hela konseptet. vilken häst ja satt på. shitt. en drömhäst helt kort sagt. sen har vi även provat att hoppa, tillsammans. gick hur bra som hällst. är så stolt över honom. ja som inte ä'r så frälst i att hoppa vill absolut inte ha e häst som drar emot o över hinder eller som tvärnitar framför. ja kan säga att vi än så länga inte fått en enda stop eller minsta tendens till att dra, ett o annat glädje skutt men dä ser ja som mest possetivt :P han hoppar så mjukt o fint. precis så som ja bara kunnat drömma om. han måste helt enkelt vara min drömhäst :)
imorgon ska Ida o ja rida ut tillsammans. ska bli mycke roligt.
Curre är ju även släppt på bete sen typ en månad tillbaka. o han har det så bra. o det ja är mest glad över är nog att han inte har gått ner i vikt. han håller vikten rätt bra trotts att det är brunstiga märrar osv. mycke tacksam över.

Visst är vi snygga :P dressyrfjollan kan även hoppa :D



raffe lever o mår bra :) han älskar att sommaren har kommit så han kan ligga i solen o sola sig. han är verkligen en riktig soldyrkare.

snart är det även "sommarjobbandet" som drar igång. jag ska ju inte ha nån semester. hade ju ev tänkt tidigare o ta en vecka för att, ja hur man nu ska säga dä, för att erik o ja skulle kunna umgås igen. hahaha ja va ska man säga. tror inte hans nya tjej skulle uppskatta dä :P
va lustigt det där är igentligen, va fort vissa människor kan komma över andra människor. värst är väl att hans familj tycker så fruktansvärt illa om mej. dä gör mej riktigt ledsen. ja mådde ju inte allt för bra, mycke ovishet ang mitt jobb, ovishet om vi ev skulle bli tre, den villkorslösa kärleken till bonnan/alkoholen men inte en tanke till mej. ja mådde verkligen inte bra. ja ville ju ha familjen, men fick ta hand om allt som hände sj, alla frågor, alla tankar, alla om, alla men. en kommentar som ekar i mitt huve är: - du kommer bli världens sämsta mamma. Tack för att ja inte ska ha barn med dej. 
dä är verkligen precis dom orden man vill höra när man försöker finna svar. tydligen fick ja mina svar. 

vi va inte lika gamla. vi ville olika. men min familj avskyr inte dej i alla fall...

ja har repat mej bra :) men det tar lite tid, ja är ju en svensson :P ja jobbar o sliter o försöker få dagarna att gå. men snart är det chappen som ja verkligen ser fram emot och en sommar med svettiga ridpass på curre :) ja ä nöjd :) har ju det stora jobbet nu att köpa mej en ny garderob ;P - 12kg står det nu :D  men det är myck osm går utför :P mina fötter har krympt till stl 36, starkare linser va tvungen att beställas denna omgång :P, o sin sagt, mindre kläd stl 36-38, mindre tuttar m.m.

har nyss kollat klart på BB finalen och det va en klar favorit som vann, Simon. bara att grattulera.

hahaha o vet ni. ja har köpt mej en ny telefon. oj oj. en sån här jävla telefon man tatchar på :P hahaha ja det återstår att se hur länge ja står ut :P dock har ja knappt ett nr kvar då ja va tvungen att byta sim kort pga ny operatör. så man kan väl säga att ja har dä ja behöver för att överleva nr till veterinärer, stallfolket, mor o far och en o annan vän som ringt till mej så ja har kunnat spara deras nr :P men ja antar det kommer mer längs vägen.

jo ja måste ber'tta, ja boev erbjuden att rida in curres halvbror :D vilken ära. men tyvärr har ja inte tid. har fått veta att ja kommer jobba nästan heltid hela sommaren o sen har ja curre sj att rida så ja komme rinte att ha den tid ja sj vill lägga på att rida in en häst. men det skulle vara så roligt att åka o provrida brorsan nån gång o få känna likheterna el olikheterna :)

va inne till örebro förra veckan. o ja har äntligen hittat ett par nya svarta klackskor :D som ja har letat efter några som verkligen faller mej i smaken. så ja är så överlycklig :) sen att det även blev 2 par andra skor oxå är ju bara ett + hahaha.

nä, sova kanske. så om man kan sova änns en gång. haft svårt mä dä flera nätter nu. så vi får se. en redig grogg o sen nån alvedon så ska nog dä funka :)


Love S

RSS 2.0