Träningsläger kanske

En ny uppdatering kanske.

Sitter hemma hos mor nu. Har jobbat idag och väntar nu på att tvättstugan ska bli ledig. Passar på o tvätta lite sån där speciell tvätt, yllefiltar, täcke och lite stallkläder. Mycke skönt att få där bortrensat.

Corazon är flyttad till en ny hage nu. Å han njuter :D Massa grönt gräs, så i söndags när ja åkte dit för att titta till dom så va han lite svullen över kotorna. Men som sagt, den karamellen som är i dä gräset så är det inte så konstigt :) Men det är inget som stör honom så han får väl äta på :P

Det blir kanske utökning i familjen Gustafsson/Höök. Har blivit erbjudna en Jack russel hane på 3 år. Så ska åka och titta på honom i veckan så får vi se va vi tycker sen. Men det pirrar jätte mycke i magen på mej så det blir nog kanon :D

I söndags va det även clinic för Helene Hokkanen. Hann inte se så mycke av hennes sett att lära ut, men jag och Linda pratade en del med henne efteråt och det verkar vara en mycket stabil och trevlig tös. Hon erbjöd oss att komma ner på träningsläger hon har över vissa helger hemma på sin gård. Till ett pris som ja va helt okej. Så får se. Vore ju roligt att åka iväg. Nog för att Corazón inte är ridbar på dä sättet. Men detta skulle vara intressant i slutet av sommaren så då kan man ju börja sitta på honom sista dagen i alla fall o tömmköra mycket och sen markarbetet. Att han ska uppföra sig även på okänd mark :P så det vore verkligen super roligt. Men vi får se :)

Har fått jobba idag. Mycke välbehövligt. Vill verkligen ha var liten krona. Har så mycke ja vill, Få klart i huset med all färg och möbler, ha kvar Amanda, Den där vovven vore ju underbart och sen framför allt lite ny utrustning till  Corazón. Jaja, jag har bara left i 22 år, jag har väl 50 kvar, minst hoppas ja.
Min myskille :)


Nä, dags att göra lite nytta kanske, tvätta Eriks kalsonger :P


Love sofia

Jag vet att det är lyx.

Oj. vilken evighet det va jag skrev här senast. Men det har hänt något hela tiden så har bara inte fullits tid till att sätta sig ner o skriva. Så får se om ja kommer ihåg allt.

Vi börjar väl med något mindre roligt. Våran stekare och livsnjutare Svea har vi tyvärr fått avliva. Hon va borta under ett par dagar och kom sedan tillbaka i fruktavsvärt uselt skicka. Nu har hon det bra i alla fall och den sista tiden levde hon som en drottning. Hon kommer alltid ligga oss varmt till hjärtat.

Eftersom den lille katten lämnade ett så stort hål efter sig så har det flyttat in en ny pisse i Runsås. Snövit. Det är Eriks gamla katt han hade ihop med in förra tjej. Snövit som varit innekatt i alla sina år, 6 år, har ställt om sig riktigt bra till livet som bonnkatt och hon njuter för varje dag som går.

Snövit

Snövit



Corazon har fått sommarlov sedan 2 veckor tillbaka. Han har det kalas. Så i hagen nu går han, Tarragon, Zan och farbror Gambler. Och stabilare flock får man nog leta länge efter. 4 hingstar i samma hage är tydligen det opptimala :) Om 1 vecka flyttas dom över till en annan hage så dom får beta ner den hagen i 3 veckor innan dom går tillbaka till dä betet dom nu står på nere vid sjön. Så det känns verkligen kanon bra.

Här är kort på busarna, Den onde, Den gode och Den fule. Ni får sj gissa er till vem som är vem :P



Flocken



Corazon kom snart fram till att lämna hagen en stund gjorde inget när det stod en hink med lite gott och väntade på honom :P



Bestämde mej tillslut för att jag ska rida in Curre till hösten istället för att att börja lite nu inna bete och sen återuppta allt till hösten igen. Har ju ridit på honom 2 ggr i alla fall så min hunger är väl stillad lite i alla fall :P

Här är 2 bilder när vi tränar lite på utebanan. Korten är bara i skritt, har lite svårt att ha ett par tömmar i handen och sen försöka ha Curre på en volt runt mej och samtidigt ta kort :P Får försöka blinka med mej anna ut nån dag sen när han flyttas till ett närmare bete :)






Har äntligen fått besked hur min sommar blir. Har varit mycke skit runt det hela. Först stod ja utan helt o hållet och den skulle ja behöva dela på mellan 2 ställen osv men nu är det ordnat i alla fall att jag ska jobba dag hela sommaren. Hahahaha ja kommer dö. Börja 7 varje gång :P inget för mej som inte går ur sängen förens kl ä 10.30 :P Men mitt sceham är bra så jag tror att det blir kanon. För som det ser ut så hinner ja få 2-3 helgen nere på kusten om ja vill. Så det blir kul :)

Erik har aven fyllt 25. Och det va ju ett minne att minnas. Som ni kanske har förstått av mina tidigare inlägg eller när ni samtalat med mej så är det inte festar där kungen skulle vilja vara med precis. Men men. Det bjöds på grillbuffé och jag tror att alla tyckte det va gått.  Erik fick en grill av mig och min familj och hans familj. Till grillen fick han även jätte mycke tillbehör så han verkade glad. :) Och sen fick han lite kläder och 1L jägermeister.

Hade även kalas för släkten när han fyllde och dä va ju oxå en dag att minnas. Mitt vardagsrumm kunde bokstavligt talat att brinna upp.Suck. Men men. det står ju kvar i alla fall men fan va arg o rädd ja va.

jaha, vad har mer hänt...hmmmm.

Är så sugen på att ha Amanda på foder. Men har inte råd sj att ha 2 hästar. 2 hästar är ju jävligt lyxigt. Men jag får väl förhandla med Erik lite och Inga-lill o höra vad dom säger :P Amanda är ju verkligen en klippa. Så otroligt rolig. Så vi får väl se. För tillfället går hon i sommarhagen o har det kalas gott :D Amber växer så det knakar och jag är så avundsjuk på dom som köpt Amber, vilken fruktansvärt bra häst dom kommer få. Hon älskar när man kommer och kliar på henne. Hon är en riktig prinsessa.

Nä, laga lite mat kanske så man får nån matlåda oxå¨. Frågan är väl bara vad man ska laga...?

Lova Sofia

RSS 2.0