On/off knapp

hej.

här sitter ja o försöker höja mitt socker till max. imorgon är det dags att göra första natten igen på över 1 år. känns lite oroligt. har ju jobbat så mycke innan o kommer jobba en hel del direkt efter ja gått av dessa 3 nätter. men men. dä ä bara o gilla läget. va skulle ja annars göra. gå o gräva ner mej i en grav? nog för att dä känns som att dä skulle vara så skönt. det är inte mycke som går med mej nu. 99% går bara emot mej. ja trodde ju att saker skulle bli lite lättare med tiden. men han där uppe har tydligen andra planer för mej. dä lilla som ja, ja, jag vet inte va man akn kalla dä för, ja kan inte änns kalla dä för ljusglimtar i livet, utan dä ä mer som ett litet andetag med syre som gör att ja ska överleva till att fortsätta plågas.

här om dan såg ja en sån där bild ja haft i mitt huve fast nu såg man den framför sig. ja blir knäckt. såg en sån där grå/beige ny v70, hundbur i baklucka, en man som körde, kvinnan satt i bak och i passagerarstolen fanns en liten stol med en liten passagerare. tänk att dä hade kanske inte varit långt kvar nu... ja kan inte sticka huvet i sanden o säga att ja är stark o överlever. ja kan inte dä. ja mår skit, ja mår bättre men fortfarande skit. o dä retar mej o gör så ont i mej att den ja verkligen skulle vilja prata med är dej. vilket ja igentligen inte förstår. för ja får ju inga svar o man blir behandlad som att man inte vore det där andetaget värd.

fan sofia. ryck upp dej!!!! sluta sitt här o säg att dä ä syn dom dej o prata om saker som du mår dåligt av!!! dä finns dom som har dä värre. jag önskar livet kunde vara som en on/off knapp. stänga av när allt är som underbarast eller när något bra hände o kunna njuta av den känslan. men framför allt att kunna stänga av när det blir för mycke. dock finns ju skiten kvar när man knäpper på igen sen.... men när det väl händer något bra och man stänger av för att njuta skulle ja nog aldrig knäppa på igen. i alla fall inte som ja känner nu.

i helgen som va, va första dan som ja tvekade på mej sj. tvekade på att ja skulle kunna genomföra något utan att något inte skulle kunna hända. har ALDRIG kännt så förut. för mej att det alltid varit att dä är bara att ta sig i kragen o genomföra dä man tänkt. men detta va skrämmande.

har funderat på att vara ledig ett tag. men nä, det är ingen ide. gör ju ingte vettigt i alla fall...

kilon tappas i alla fall när man mår o lever som man gör. snart är vi nere på ett begagnat tiotal ja inte varit på länge :)

raffe har fått sommarfrillan. va så illa tvungen att fixa till honom. dels såg han ut som ja vet inte va :P men sen ska han sova hos mormor o MORFAR i helgen så då va han tvungen att fixas till :P

corazon har lite lov nu kan man väl säga. efter nätterna nu så har han inte gjort speciellt mycke på 2 veckor. men dä gör inget häller. ja hinner. o han hinner. vi ska ju ha ett helt liv tillsammans :) men med min vanliga otur får vi väl inte dä....

hade i mitt lönesamtal förra veckan. chefen hade en del intressant att säga. hon ser att ja utväcklats minst 100% och att ja har en väldigt sund inställning på livet. hon ser att jag har en nav i varje hjul. att ja tänker på ALLA på ett eller annat sätt. jag har alltid ett öra, papper o penna med mej för att komma ihåg allt så att allt ska bli bra.
måste säga att dä känns lite konstigt att få beröm för något sådant o framförallt att det är ett stort argument till en lönehöjning.

strax efter 23 är kl. ett tag till måste ja orka...


Love S

Lite ur form.

Natten som va ställde vi om kl. O av detta att dömma kan ja bara säga att ja är helt slut. Nu har dä inte bara med tiden att göra men ändå.

ärinne i en ganska intensiv period nu. har jobbat 3 helger, varit ledig en o göra nu ytterligare 3 helger på rad. känns meningslöst att vara ledig. kan ju inte tillbringa hela dyng i stallet trotts att dä ä dä bästa stället på jorden som finns. men stallet hinner ja ju med efter att ja jobbat så dä ä lika bra att jobba på o se glad ut. dock känns dä att dä har blivit lite mycke nu. känner mej ofokuserad och har jobbat med människor som är stressade över sig själva så dä undgår mej inte att ja va på helspänn.

nästa helg gör ja nätter. 3 på rad... pust. o det va jätte länge sen ja gjorde nätter överlag så vi får se hur dä går. raffe ska i alla fall bo hos sin morfar o mormor då :P

sen är dä mindre roligt. min mejl har blivit stulen. så ja som har en hel del viktiga mejl som ja måste ha kan inte komma åt dom. suck. så ja försöker inte slita mitt hår men stressen tar vid på insidan.

Färjestad är vidare sitt finalspel i SM. så inatt hoppas ja att ja kommer kunna sova mycke gott :D

Corazon är min bästa. han är allt bra snäll :) det har varit lite folk i stallet i helgen då det har varit clinic och loppis o möte. hahaha linda fick frågan vem curre va. han ser inte ut att plats bland dom andra westernhästarna :P o nej, han är ingen westernhäst, det är en fjollhäst :P
men linda ska hjälpa mej en dag så ska vi prova att rida på en bosal. ska verkligen bli jätte roligt. ja leker ju redan en del med curre, rida barbacka i grimma o ett grimmskaft så varför inte göra lite seriöst av dä hela :)

idag när ja jobba så hade ja min vanliga otur. va långt ute på landet sj. helt plötsligt kände ja att ja blev lite snorig, tar handen över näsan  o får se att ja blöder näsblod. bra sofia. bra!! i kommuns nya bilar och långt ut på landet o inge papper finns. bara att stanna bilen efter vägen. luta huve bakåt o vänta en stund. o det gick strax över. men som sagt. min vanliga otur.

 o nu jävlar är bilen besiktad o skattad o nya däck kommer han få sen oxå och när ja jobbat mina helger ska den får en ordentlig vårtvätt o städ. ska bli så skönt. så nu är det bara tuta o köra ett år till :)

som sagt. känner mej väldigt ur form just nu så dä blir en tidig kväll. sköt om er. sänder en tanke till Sivs familj som va med om lite tråkigheter i helgen. dock är allt bra nu.


Love S

Igen...

Ja är så glad. jag vet inte vart ja ska ta vägen. jag är så stolt över min häst, mitt hjärta, Corazón.

hade en mycket efterlängtad löshoppning och traildag idag. jag hade sån magknip igår, fredag, när ja vaknar och ska gå ut med raffe möts ja av nästan 2 dm snö. vart ska detta ta vägen!!! hur ska våran lördag bli. när ja klev utanför dörren möttes ja av en sol som värmde mej, hela mig :) jag visste redan här att dagen skulle bli en oförglömlig dag :) och då va kl bara 8.30 :)

kommer till stallet och ja går mot hagen, ropar lätt på mitt hjärta och han kommer rakt mot mej med öronen spettsade och med världens snällaste ögon som ja kan drömma mej bort i. ställde oss vid bindbommen utanför stallet i solen o njöt :) sen fick han gå in i stallet medans ja gick ner o plocka fram matterial. dagen skulle börja med löshoppning. vi börja hoppa en helt bedorande ungponnyhingst. alltid lika kul o se den ponnyn :) 
sen blev dä Curre. o till o med jossan blev lite impad av honom idag. han hade åter igen egen bjudning och hoppa allt prickfritt :) ja va så nöjd :)
sen hoppa vi fläcko, hopphästen, "han utan växtvärk för en gångsskull" eller "han som kommit på att han är hingst". Jossan, du kommer få en klippa i hoppningen, kommer faktiskt bli intressant o se hur du kommer sitta kvar i dom där svängarna :P sen följdes dä av skipper, gofy, madness, april. undra om ja glömt någon nu. har varit mycke hästar idag :)

paus = korvgrillning i den helt otroliga underbara solen :D o allt efter va kl gick kom dä fler som nu efter lunch skulle rida lite trail. vi har ju en del "titt" saker som ska träna hästarna. va lite rörigt till en början :P  så ja o curre passa på att kliva in o gå ett par varv i ridhuset. curre sköter sig helt otroligt. nått enstaka gnägg, men inget man behövde skämmas för som dä kan låta från andra när man åker iväg på tävlingar. så curre skötte sig fin fint i ett ridhus med 5 främmande hästar. bara här va ja stolt som en tupp.

så när dä börja lugna ner sig ordentlig i ridhuset stod ja i valet o kvalet om ja skulle rida curre en liten sväng elle rinte. mest bara för att se så han sköter sig lika snyggt från ryggen som från backen. o eftersom ja hade min rosa väst på mej fick det ju bara bli det rosa schabraket oxå :P fjollor kan bära rosa :D o jossan tog bildbevis ;D är vi inte snygga :D




ridningen gick så jävla bra. mjuk o smidig åt båda håll. fram för skänkel lagomt och lyssnade så bra. en galoppfattning satt helt klockrent så dä kändes bra.  men bäst är nog att curre och jag har idag gjort vårat första galoppombyte!!!!! ja slutar aldrig häpnas. ja bara log. i o för sej så leer ja fortfarande 7-8 timmar senare :D
bytet blev ju rätt bra oxå. inget låååångt flygande och ingetbockbyte. det blev helt enkelt ett byte :D jag är så stolt. jag svävar IGEN på moln :D

dä ja önskar mest nu är bara att kunna få dela dom här orden framför någon. att få känna att någon är glad för min skull. att ja får visa för någon att ja uppskattar och värdesätter dessa bitar i livet. men ja vill ju inte säga detta till vem som hälst hur som hälst... men det kanske är lika bra att ja bara säger dä till mej sj. tror att den som skulle få vara den "lyckligt" utvalda att få höra detta skulle ha öronen sönderskavda just nu och bara ha ordet corazon ekande i huve ;P

raffe fick självklart vara med i stallet hela dan idag. han har lekt med så väl river som alla barnen i snöhögarna. så dä första han gjorde när han kom hem va att gå o lägga sig. efter 1½ timme lyckades han ställa sig upp, vingla ut till köket o dricka vatten föratt återvända till korgen och snarka. när det väl var dags för mat sen, hahaha ja ni som fått tagit del av raffes liv sen han kom till mej förstår att dä hänt en del :P så till kvällen nu kunde han till o med tugga kulorna och ja tror nästan till o med att han kunde känna vad kulorna verkligen smakade :P

imorgon ska aj åka till botorp en sväng och träffa en tränare som heter Susanne. ska kolla lite hur hennes upplägg är under lektionerna, hur hon är som person osv. har ju tänkt att hitta en "klassisk" tränare att träna för nån gång då o då. så vi får se va som händer imorgon :)

Curre o zan njuter i solen :)

 

oj va kl tickar iväg. dags för kvällskiss, om ja får med raffe ut....
sussa gott :)

 

Love S


Mycke jobbande nu

Ja älskar vädret. vem får inte ny energi av detta :D

blir lite impad av mej sj ibland. har nyss lagat en jätte god lövbiffgryta med broccoli, vitlök, chili osv o fasen va gott :) så nu kan ja åka till jobbet mätt o belåten :) så mina kära arbetskamrater och vårdtagarna får hålla sig på betyggande avstånd från vitlöken :P

slog mej här om dan att ja behöver inte söka sommarjobb längre! dä känns så overkligen. kan inte helt fatta dä.

i helgen ska ja äntligen vara ledig. men dom kommande 2-3 veckorna kommer bestå av väldigt mycke jobb. så är väl inte jätte förtjust i dä. men då kan ja med gott samvete jobba lite lugnare sen :) så om 4 veckor har ja min nästa hel lediga helg :P

på lördag är det träning i stallet och ja ser fram emot dä jätte mycke. ska framför allt bli kul o se vilket humör curre är på :P han är nog lika go o glad som alltid. fick lite bukt på vårat problem i går när vi red. fan rent ut sagt vilken häst ja har. och framför allt vilken häst ja kommer få när han är färdig. shit!! fick ett fint smakprov på dä igår. han är så bra min curre :)

sitter o kollar ut genom fönstret nu, det sitter en fluga på mitt fönster...!!!! ja nu måste våren vara på väg :)

va på massage igår oxå. va helt okej faktiskt. inga större plågor så känndes bra. dock har ja inte helt ro i kroppen till att slappna av riktigt. men men.

så vi får se va helgen bjuder på nu när man är ledig. oavsett va det blir tror ja det blir bra :)

måste bara planera in en dag när ja o raffe kan åka in till örebro...

nä, nu blir dä kissrund inna ja åker till jobbet.


love S

Vi har problem :D

vilka sköna dagar vi har nu :) tyvärr har ja jobbat mycke men när ja slutat har ja o raffe åkt direkt till stallet eller tagit en långpromenad :)

red Corazon igår i ridhuset. vi hade besök av 2 distansryttare och deras hästar. den ena såg ut som curre i färgerna och curre tyckte han va mycke intressant. han uppförde sig mycke bra för att vara två helt främmande hästar i "hans" ridhus. inga hingstfasoner eller så, bara lite små pigg då o då med att lägga in nått travsteg :P
dom tyckte curre verkade jätte trevlig o väluppfostrad. dä värmer i mitt hjärta att få höra att man kanske gjort något bra :)

dock har ja äntligen fått ett problem med curre :D hahah nu tror ni ja ä dum i huve på riktigt. vem blir överlycklig av problem :P men curre o ja har ALDRIG haft problem. det är ju ingte farligt problem eller så, bara att han inte går fram helt för framåtdrivande hjälper. o ja har ju den fillosofin att man får ju inte rida med spö på tävling osv så då ska ja inte träna mä dä häller. han ska lära sig att gå fram för skänkel helt enkelt. så har berätat som hastigast för linda om mitt problem o till svar fck ja att detta ska vi lösa. så ja ä inte dä minsta orolig :)

idag när ja kom hem från jobbet tog raffe o ja en promenad mot sjukhuset o runt lidi, ca 50 minuter. sen när vi kom hem blev dä lite mat och slappa i sängen. helt underbart. va ett tag sedan ja gjorde dä. så snart ska vi gå ut o kvällskissa och krypa ner på riktigt. imorgon ska ja ju brottas med curres o mitt problem :P och så blir dä massage :D

varför ska man bli påmind om tråkigheter hela tiden. av en ren reflex när folk står mig nära som ja möter ler ja glatt o vinkar. jävlar. dom tillhör inte MIN FAMILJ längre :*(
jag ser ju på alla miner och förra veckan när ja fyllde år att ja inte funnits i deras familj. käns som att man va/är pest smittad eller nått. o hur lätt är dä att vara pestsmittad o få komma in i en familj?
Va ska ja gör för att dä ska vara lite lättare?

tanken har faktiskt slait mej att man kanske skulle få en ny start, en egen start i livet. flytta till en annan stad. tjänstledigt är ju inga problem men det ärr ju curre. ja vill inte flytta curre från stallet. ja trivs där, raffe trivs och curre trivs. dä får helt enkelt bli att ja får flytta in till curre :) den plats där problemen stannar utanför väggarna.

nu är i alla fall bilen helt som den ska. känns skönt. o mina sommardäck har kommit. va ja längtar tillsdess. när sommardäcken åker på och man kan stå ute o tvätta bilen o fixa te den så man slipper gå med skyddsrock för att kliva in i bilen :P

nä, sussa kanske, har en huvevärk utan dess like. får se när dom där provsvaren kommer oxå... kan ge mej fan på att dom går emot mej som vanligt.


Love S

Ovanlig? Nej!

Ja förstår inte allt ibland :P va verkligen super trött igår. så gick ut med Raffe strax efter 22 o gick o la mej sen. somna inna ja änns hunnit lägga huve på kudden känns dä som. visst, är jätte glad över att ja kan somna. har haft svårt att sova en längre tid, inte att somna utan att få sova hela nätterna. inatt fick ja dock sova o ja hade tänk att ja ska sova länge länge. när ja vaknade såg ja att lampan i fönstret lös, då är inte kl 8.40 än i alla fall (har timer på lamperna i fönstret för mej sj och raffe dom dagar ja jobbar). tänkte ja vänder på mej o latar mej en liten stund till. sträckte mej efter telefon för att se om ja fått ett sms om tankar. tyvärr hade ja inte dä. leva i ovishet, javisst. men till min största chock ser ja att kl ä bara 06.45!!! Hur fan kan ja vakna självmant den tiden??? känner mej som en gamal pensionär eller som småbarnsföräldrar. dock har ja varken rynkor eller gått i pension och jag har häller inga barn. så försökte somna om, men efter att ha vridit mej fram o tillbaka, kallsvettats och tankar bara legat o hackat i mitt huve valde ja att gå upp. solen strålar ute. tog en långpromenad med raffe ner till sjön. hade igentligen som vanligt inte planerat att gå så långt. men stillheten ute så tidigt på morgonen hjälpte till att skingra lite tankar. så nu sitter ja här o har ätit frulle o undrar va ja ska göra resten av alla timmar. ja brukar ju vanligtvis stiga upp nu!!!

ska i alla fall jobba senare ikväll. hade igentligen planerat att vara ledig i helgen. men eftersom man aldrig vet hur morgondagen i livet ser ut så kan planer ändras drastiskt. så det fick bli att ja jobbar hela helgen. jag sänder återigen tankar till dom som mist sina älskade.

nästa helg ska ja i alla fall absolut vara ledig. då har vi träningsdag o jag är så fruktansvärt taggad. löshoppning på f.m. och lite trail på e.m. är lite sugen på att rida curre på trailbanan. vill se och känna hur han beter sig med lite liv o rörelse runt sig.
har i alla fall nyss kollat smhi med en 10 dygns prognos. ja vet att dä kan ändras en hel del. men som det ser ut nu så kommer det bjudas på sol :) så ja håller tummarna för att det fortsätter så :)

har fått veta hur min sommar blir nu. jag har ingen anl att ta semester i sommar. o vill inte ha någon häller. dä påminner mej bara om att denna sommar skulle ha varit våran första sommar tillsammans som vi verkligen skulle kunnat unna oss tid på alla sätt o vis. det är detta ja kämpat för!!! så dä känns så värdelöst att man kämpat o kämpat och sen inte får något fört.
det är bestämmt att jag får lägga mitt eget schema precis som ja vill över hela sommaren. gissa om ja ä glad. kan planera som ja vill o göra som ja vill. så ja kan absolut inte klaga. så ja kan vara ledig utan att ta semetser. fin fina gräjer dä. o dä roliga i dä hela är att ja har semester att ta ut. räkna på att ja kan ta semester hela juni OCH juli. inte illa pinkat för att bara varit anställd ett halvår :P
kommer dock att använda hela 4 semester dagar. hahahaha dä ä ju skrattretande. så nu o funderingen på om ja ska jobba midsommar eller ej. men det är ju fina pengar :P aja, mitt schema ska ju inte vra klart imorgon. så vi får se va som händer fötter o sker.

jävlar va ja åkte i backen i går när ja åkte till jobbet. helt glashalt. o för ovanlighetens skull så landa ja ju på knänen :P så nu ä dä ena knät lätt pajat igen, på insidan. suck. ä dä inte dä ena så ä dä andra :P

curre va en dröm, som alltid, att rida i onsdags. å vilken häst. vi hade ju ordnat till dä så vi va riktigt tjusiga. rosa utrustning :P lindad runt om o nytt schabrak han va så snygg :P Peter sa att han hade haft full förståelse om det va så att han va ett sto. Nu ä ä det ju inte riktigt så :P så jag är så sugen på att åka iväg o träna någon stans. för en tränare eller bara åka till nått annat ridhus. men som sagt, vilket? är lite sugen på kosia. där är det ju stort, ljust och bra. får kolla. curre behöver komma ut o se sig om i världen :D o dä behöver ja med för den delen :P


Love S

Varför är inte ja värd en ny chans?

detta här nedan är bara en massa strunt. tankat som ja har behövt ventilera lite...

jag förösker. jag försöker verkligen. att bli en bättre människa och hitta mej sj. tänkte att ja måste förklara för mej sj. här. svart på vitt. och att folk som kanske läser detta får en inblick i hur ja igentligen är.

jag är innerst inne en av dom snällaste personer du kan träffa på. Jag ställer upp i ur o skur för dom som av någon anl finns i min närmaste krätts. o den närmaste krätts innebär snarare mitt liv. om du av någon anl finns med i mitt liv så finns ja där till ja inte lever längre. jag vill och menar alltid väl. jag försöker planera för att allt ska bli så bra som möjligt, både för mig och andra. mest för andra.

jag är en riktig planerings människa och kommer nog alltid att vara en människa som måste planera. har dock lugnat mej en del med tiden. speciellt nu när ja fick min fasta tjänst så är en stor psykisk bit borta. men det där med planering går i generna :P
varför ja varit tvungen o planerat så otroligt är oxå för att jag har haft ett mycke krävande jobb. jag hade vikt mitt liv åt jobbet. ja ville jobba, ja ville komma någon stans i livet. o ja visste att om ja jobba hårt nu så kan ja njuta av livet senare. jag är ju inte gammal men kunde ana att detta med jobb skulle lösa sig i ung ålder. och dä har dä gjort. men ja har gått saka så mycke. eriks o min rellation blev hårt påfrestande. speciellt när han inte förstod min sitation och min syn på jobb. han hade ju jobb. han har ett jätte bra jobb, va hade han att oroa sig över? trots att ja förklara vilken typ av jobb ja har o vilken sitation ja sitter i så va dä så svårt. va skulle man göra när man va kär upp öer öronen medan den man gick o tänkte på hela veckorna fanns i en annan del av sverige. o när han väl kom hem på heögerna, ja, då va ja tvungen o jobba. vi har absolut inte haft dom bästa förutsättningarna, men ja såg framåt, jag såg att snart ordnar sig allt. varför har dä inte gjort dä???

jag är en kärnfamlijare. äktenskap är något ja värderar högt upp i mitt liv. att gifta sig och leva tillsammans tills döden skilljer oss åt tycker ja absolut inte är någon konstigt. jag har alltid sagt att ja ska ja barn när ja ä 30. o innan ja ska ha barn vill ja ha ett fast jobb, jag ska ha en hund innan, jag ska ha roligt med corazon innan, ja ska bo i hus. jag hade allt detta. så min längtan efter en liten har bara kommit mer o mer. jag hade tänkt om.
jag gläds så åt alla som får barn. man ser verkligen lyckan i deras aniskten. så lite värdelös känner man sig när man är tvungen o sitta här, i nått som ja sover, äter o duschar i, jag kan inte kalla dä mitt hem, helt sj. dä va ju på väg o inte bara vara så...

jag är en person som har humör, temprament. har alltid haft o kommer alltid att ha. det är en del av den ja är. Ja känner mej som ett fux sto eller en liten terrier.  jävligt bittsk, har en egen vilja till 1000 och en aning svårförstådd, men, kommer du underfund med hur ja fungerar och kan acceptera mig så finns dä inte ord för hur trogen o snäll ja är.
så många gånger ja fått telefon samtal mitt i natten o ja ska upp o börja jobba kl 7, -snäll, kan du komma o hämta mej på krogen. klart ja gör dä.
så ofta ja låg o sov och nattjobbet ringer mitt i natten eller precis när man börjar vi 21 om ja kan komma direkt o jobba. självklart gör ja dä.

sanning är högt upp på min lista. jag litar absolut inte på människor. inte förens dom bevisat motsattsen. ja vill tro gott om alla men har insett att dä går inte. jag blir bara besviken, sårad och jätte ledsen. jag har absolut inga förutfattade meningar om folk, men ja har häller inga possetiva förhoppningar om folk ja träffar första gången. och förtsa mötet med en ny människa är även dä starkaste mötet. det är då man får dom första intrycken av hur en person är och dom intycken är svåra att ändra på till en början.
folk har varit fula mot mej och behandlat mig som skit, så ja, jag har taggarna utåt. men det är bara aför att skydda mej sj. tycker ju att det är rätt jobbigt att bli ledsen o sårad. trotts detta ger ja alltid både andra, tredje o fjärde chanser igen. varför är inte dä ömsesidigt? varför får inte ja en andra chans? jag ä faktiskt bara människa oxå, precis som du. varför är inte ja värd en ny chans???

i veckan blev ja 23 år. vilken jävla ålder. värst är ju att ja inte känner mej som dä. känner mej mycke äldre. har alltid haft äldre vänner och alltid umgåtts med äldre. så ja har lite svårt att anpassa mej till dom som ä lika gamla som mej. för ja, ja känner och ser stor skillnad! därför blir ja så förvirrad när gamla klasskamrater idag är 2 barnsförälder.

ja är en drömmande männsika. jag kan sitta o fantisera o drömma mej bort för stunden. jag är så gald o stolt över va ja har i livet samtidigt som ja chippar efter luft efter allt ja förlorat o missat. för ja kan inte förstå hur ja ger andra människor nya chanser men att sj aldrig få dä.
såna här frågor kan ja grubbla mej grå på. vad är det ja inte gör som alla andra gör för att få nya chanser? tycker ju att ja sköter mej. ja sköter mitt jobb, tar hand om mina djur på bästa sätt, sätter aldrig mej sj först snarare sist, du kan ringa när som hällst, vart som hällst o hur som hällst, ja finns alltid här.
är det den här meningen ja har i livet. att finnas för alla andra och att sj aldrig få dä man drömmer om? ja kan ta att ja ska göra livet lättare, bättre, tryggare osv för andra människor för då vet ja att ja gör nytta och att andra mår bra. men ja sj då?
jag mår helt ärligt illa för stunden och blir berörd var gång ja hör ambulansen ila fram. är det någon ja känner som råkat illa ut? om inte dä så är det någon som gjort dä. så ledsamt.
jobbet ja har har verkligen satt sin prägel på mej. jag har blivit medvetden om att man måste ta vara på dä man har, dock har ju ja inget, för snart kan dä vara försent. jag vill sända en tanke till en arbetkamrats familj och vänner. våran älskade kamrat hann bara gå i pension inna tråkigheterna började och nu ett år senare finns du inte i livet med oss längre. jag kommer aldrig sluta tycka livet är orättvist. dock tror ja att allt sker av en anledning. men fortfarande jävligt orättvist.

va ja hatar ovishet. är nog för att ja är fruktansvärt nyfiken samtidigt som ja vill kunna planera :P

ja kan se mig sj sitta på en milslång strand vid havet och bara sitta. bara sitta. sitta i sanden och bara drömma. eller ja, inte drömma om något speciellt utan bara vara på en plats men att inte vara närvarande i sinnet. tråkigheter gör sig inte lika lätt påminnda då. så nu ska ja försöka drömma mig bort till stranden, där sinnet är på semester. ja kanske finner en tråd som kan leda mig tillvarför ja inte är värd en ny chans...


Love S

Vår i luften.

Har haft lite ledig här ifrån. Har inte kännt mej så motiverad.

Nu känns dä verkligen att våren börjar jobba. Raffe går utan täcke nu i stallet, Corazon börjar fälla lite och snön smälter. Jag njuter :D

Corazon går jätte bra. Vi rider nu i alla gångarter. Han är så duktig. Så så stolt över honom. Igår fick han lösgaloppera i ridhuset inspänd. Han har en så rund o fin galopp, en vägvinnande skritt och hans inställning till arbete ä helt otroligt. Mitt hjärta :)
Prova lite sittsträning här om dan :P att rida i ridhuset medans snön när som hällst släppte från ridhustaket :P hahaha kan säga att dä va lite halvpirrigt att veta att dä när som hällst kunde mullra lite :P Men allt gick bra. lossna några små bitar, curre sprang några steg extra o sen va dä inget mer mä dä. han ä bra duktig.

Skulle vilja åka iväg o träna lite snart. Åka till ett annat ridhus och prova att rid lite. Kanske skulle planera in dä någon dag. Frågan är bara vart man ska åka. Botorp, Knutbol, Rosensjö, Storfors, K-hamn eller nått annat ställe. Förslag... Ska ju åka till Ica i allafall när snön smält lite mer o rida ut i skogen. Kommer bli jätte roligt.

Jag har nu även varit på min första hela fotbollsmatch!!! hahaha syrran bara skrattar åt mej när ja frågar hur länge "tävlingen" håller på? Va lång "rast" har dom? Hahaha men det va kanon väder, solen sken o värmde där vi satt. O underhållningen va rätt rolig faktiskt. dom spela ute som sagt, på halvupptinad grusplan. Kan ju säga att skulle ja tvätta dom träningskläderna så skulle ja ha bra betalt.

Nu är det även dokat. JAG SKA HA SEMESTER!!!!! hahaha 3 dagar. inte illa pinkat måste ja säga. fredag-söndag. Så måste säga att ja lyckats riktigt bra då med att änns betsämma 3 dagar :P dä ä bokat, så ja hoppas på bra väder :D

har varit tagit sånt där underbart prov... så nu väntar man bara på att få beskedet om att man har cancer. va possetiv ja känner mej :P samma sak gäller ju min kropp...

idag blir dä att knalla hem till mor o far o fira lite. mamma o ja fyller ju år idag. samma dag :)


Love S

RSS 2.0