Utväckling och balklänningar

som vanligt tar det evigheter innan ja lämnar ett nytt spår av mej här. men när dom väl anländer så finns dä att läsa då mycke har hänt :P

skrev sist om curres o min utväckling och att vi skulle rida för en tränare. dagen va kommen o ja va så nervös. va skulle dom tycka? hur skulle curre bete sig? har ja gjort fel? osv.
vi hälsade på varanda och hon frågade va curre va för häst. svarade att han ä en p.r.e. part breed. hon titta på honom o fråga hur gammal han va. blev lite paff, syns inte dä? el är han för vek el ä han för välutväcklad? vilket som red vi, böjde o ställde honom och ja hittade verkligen känslan. red väldigt enkelt då vi som ekipage o tränaren va nya för varndra. förmodligen blir det en träning till så ja funderar på om ja skulle träna för henne igen för att se om passet är mer givande.
hennes omdömme va i alla fall att ja har gjort ett RIKTIGT BRA jobb med curre och att han kommer bli äckligt snygg när han är färdigväxt o mer utbildad. en trevlig häst med lite attityd men som är givmild mot sin ryttare. o dä stämmer ju rätt så bra :)

Här ä lite bilder från träningen:
















på söndag händer något annat roligt. jag ska åka o rida för Anna Osika. Anna red ja för när ja red curres pappa cabben. så detta ska verkligen bli jätte roligt. se va hon tycker om likheterna. uppdatering kommer. men ja kan säga att ja ä mer nervös inför denna träning än den för jenny.

en anna rolig sak är att ja har en ny häst att rida o utbilda. det är ett quartersto som vi kallar för Prillan. hon är en helt vanlig brun häst med svart man o svans o 3 år gammal. henne håller ja på att rida in o utbilda. o detta är verkligen super kul.

tänk att morgondagen kan bjuda på såna överraskningar ibland. bra som dåliga. men en sak som ja överväger. jag har ju pratar om att ja funderar över en ny kariär. och nu har ja nog kommit fram till vad, spåkvinna. för hittills har ja haft jävligt rätt om saker ja tror kommer hända :P

när ja har lite tid över här vid datorn så håller ja på att leta efter en klänning, en balklänning. för i decenber ska ja på bröllopp! har en helt underbar balklänning som ja hade på studenten. och det är en sån klänning ja skulle kunna ha till brölloppet oxå. men vem vill inte ha något nytt ;P o ja har hittat några kläningar ja faktiskt skulle kunna tänka mej. dock ä ja en aning osäker då dom är skumpa/begie/kräm färgad. o kan man verkligen ha en så ljus klänning på ett bröllopp? den får ju inte vara vit. men detta ä ju inte långt ifrån. så ja vet inte riktigt. här är några klänningar. Va tycker ni?








min balklänning är ju terracotta/rost färgad:



Har även äntligen köpt mej en ny bil, el ja, ny o ny, begagnad. en passat. som ja dessutom får dra transporten med så detta är super. så ä det någon som vill köpa en liten, bensin snål bil så har ja en golf över :)

raffe har blivit av med vinterpälsen. så han är SÅ MYCKE FINARE nu. men det har tagit en stund att vänja sig att raggtussen nu är slät o fin :P

nu ska ja faktiskt ta mej en liten tupplur ;P innan det ä dags att fortsätta med allt. ridning, foderköpt, mockning m.m.


Love S

RSS 2.0