Friden är slut nu

Måndag 11/8

Jag kan inte fatta det. mittan av augusti redan. helt sjukt.

inom några minuter kommer resterande av familjen hem. suck. men min med beställda lista är inte fel ;P

syrran åker till turkland på onsdag oxå. kul för henne o komma iväg. va ju där förra året med sofia. hade super kul. så ja hoppas hon får lika roligt. tror nästan i o för sig att hon kommer få det roligare. det är ju fullt med kompisar till henne som är nere samtidigt. då va det ju bara ja o sofia som va nere. men roligt hade vi ändå :)

sitter o lyssnar på elin lantos låt. den som är på nelly reklamen. my sexy pair of jeans. rätt bra. men va besviken ja blev när ja va inne o kollade på deras hemsida, nelly.se, dom skorna som elin har på sig under reklamen på tv, ett par glitter färgade klackisar, dom finns inte att köpa. suck. har inte era mammor lär er att det är fult att ljuga.

o är det något mer ja inte tycker om. hag fattar inte hur folk kan tycka att dte är kul att ta kort på sig själva. att stå så där framför spegeln i badrummet eller hallen. kan inte fatta det för fem öre. snacka om att vara självupptagna. ni som gör dä måste ju tycka att ni är skitsnygga. el? kan ni förklara. för ja ser ingen annan förklaring.

va inne o surfade bland alla hästannonser förut på jobbet. hittatde en gammal annons på mej o cabben. saknar den hästen så grymt mycke. hittade ett par bilder som jana tog på uppvisningen vi red på hubertusjakten i höstas. visar här nedan.
Visst va vi snygga.

nu är odjuren hemma....

sov hos gossen inatt. så underbart.

är för övrigt ledig imorgon. ska bli skönt. petra ska komma förbi o hjälpa mig med csn o banken o fan vet allt va det heter. du är guld värd som sagt bruden. tack!

ska gå ner o hälsa på dom. funderar på om ja skulle åka o rida i morgon kanske. nu när dom är hemam igen. ha det bra så länge

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0