God Jul

Jaha då är julen över. har i stort sett jobbat hela julen. sov på julafton o va ledig på kvällen annars har det gått i ett. julen tillbringade vi hos kusinerna parmhed. mycke trevligt. hade delat ur våra klappar inom familjen redan på morgonen så när tomten kom, vilken nöd, så va det bara paketen från släkten. fick under dagen en zebra, dörrmatta :P, ett sorteringsfack eller va man nu ska säga en stälning med tre fack i som det står brev, tidningar och räkningar på kommer passa mig perfekt, pengar o annat massa bra att ha. senare på kvällen blev d faktiskt ett pra groggar tillsammans med erik och gossarna. mycket trevligt.

juldagen till ära, dags att jobba natt igen. men innan så bar det av till moster o fira jul. fick som vanligt super gott julbord, potatisgratäng och rökt lax :P bla. visst fanns det allt annat, dessa trabiotinella julbordsutfyllningar. fick även här super fina klappar, ett träns som aj ska ha när ja väl ska börja rida bäbbe, ytterliagre 2 zebror, ett fårskinn att ha på moppen så ja inte fryser om rumpen när ja åker till stallet o jobbet. :)

annars flyter allt på. har som sagt jobbat hela jul. så det blir fin fina pengar som är välbehövliga. har ju lite planer.....

Han är min

God jul på er alla önskar Sofia och Corazón

Kommentarer
Postat av: Madelene

Bra blogg.

Ser att du har ett häst intresse..ja me



MVH Madde

2009-01-11 @ 20:06:45
URL: http://madeleneottnargard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0