Semester planeras...

jaha, 3 av 4 nätter avklarade. känns skönt, men ja ä skapligt seg. trotts dä har nätterna gått super bra. hoppas att sista natten nu  blir lika lugn. då vet man ju att allt är som där ska med dom o att dom mår bra om det är lugnt om natten.

jobbar ju som sagt även i natt. sen blir dä hem o sussa o sen blir dä grillfest. kommer bli så jäkla roligt o komma ut o träffa lite folk. ja brukar inte vara ut så mycke nu mera, men när folk väl frågar vart man har tagit vägen kan ja inte låta bli att känna mej en knutta insnöad.... men jajobbar ju, det är väl en giltig anledning.

pratade med jonna igår oxå. gu va roligt o höra ifrån den tösen. hon har tydligen slutat i stockholm o flyttat hem till motala. lite synd tycker. hade ju tänkt o ta hjälp av henne sen när ja ska köpa häst. men vem vet. hon kanske har kvar en del kontakter :)

kan inte säga så mycke mer. dagarna rullar på som sagt nu när man sover om dagarna o jobbar på nätterna. så ja går omkring o ä som en sombi.

jo :D fick Cosmoploitan i går alltid lika underbar tidning att värde sätta lite tid för. hittat en annons om att biljetterna till ladies night är släppta. o bara ett få tal biljetter kvar i örebro. vill verkligen iväg på det där. så fick en liten smart ide. ringde upp petra o frågade om hon ville med på semester. hahaha tösa måste trott ja menade att resa utomlands. men icke. har planer på att åka till linköping o bo där ett par nätter på hotell o se på ladies night o gå på krogen o må gött. så dä blir att diskutera om o planera in :) blir den 11 oktober i så fall. en lördag så blir väl en helg i linköping. :D

har nyss varit iväg o solat lite. hinner ju inte med o ligga i solen på dagarna. min säng är allt för underbar för att ja skulle överge den för lite sol :P

funderar på om ja skulle ta o åka till lille man till veckan o rida lite. se hur den gula fula fungerar :P

nä, lite mat kanske.


pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0