Jävla människor!

ja, vart ska ja börja... ja blir så förbannad.

först fick ja ett brev från Götahovrätt idag. eller ja alldra först så blev ja väckt tisigt som fan, på min lediga dag, av lisas väckarklocka. gissa om ja va pissigt sur för dä, för ja kunde inte somna om. men men, götahovrätt, fy fan. då har allt överklagats i tingsrätten så nu ska ja behöva åka ner till JÖNKÖPING till hovrätten där o dra prociduren en gång till. va trött ja blr. o det är ju inte en liten resa häller. sen beror det ju på om ja får den betald oxå. flyg o taxi räknas inte som normal färdväg, så det måste ja söka speciellt för. ja har självklart inte tänkt ta flyg till jönköping, men taxi från jönköpings centralen till hovrätten hade ja nog tänk, om det inte är så att hovrätten ligger nära stationen.

sen när ja kollar i min kalender så ser ja att samma dag är det obligatorisk genomgång på nya kurser med skolan. o dom ä inga bra o missa, för missar ja dom så kan det räknas som att ja inte tänker delta i kurserna. så måste prata med skolan o gräja oxå. fy fan. sen ser ja ju oxå att bara resan ner till jönköping kommer ju ta minst 3 timmar. det blir ju för fan hela dan. då måste ja fråga jana om hon kan min bäbbe oxå. usch va ja hatar när saker inte blir som ja tänkt.

sen fick ja ett annat brev med posten idag oxå, en hemtenta inom rehab/hab. lagar o paragrafer. suck

när ja nu kom hem från stallet fick ja höra det värsta ja hört på bra länge inom sjukvården. tidigare idag har ja varit så glad över att veta att om ja får en propp, vet ja att ja kommer bli bra omhändertagen uppe på esset (som det igentligen inte heter). det är något helt annat än va man kan säga om en viss annan avdelning på vårat kära lasarett i stan. fy fan. hur kan man betee sig så. vilka jävla jubelidioter. o ni ska ha den värdigheten med att få jobba med en annan människa. ni borde skämmas. hur fan kan man bara strunta i att ta en människa på seriöst allvar när man inte känner patienten o patienten klagar på smärta. hur fan kan man ha nonchalerat en fraktur på lårbenshalsen OCH en handledsfraktur!!!!
nä, ja blir så arg så ja kan inte fortsätta prata om dä.....

va på stall o har fixat maskmedel till hästarna. hahaha så nu jävlar ska dom sprutas :D men det va ju oxå en jävla prossedur inna ja fick dä. suck. människor....

det possetiva som har hänt idag, ja. åkte till stallet, svullnaden på bäbbes v.b har gått ner lite och är inte lika varm. så det känns bra. sen messa jana o undra om ja kunde ta den lilla gula då hon hade dundrande huvevärk, o självklart kan ja dä då. så red lite barbacka i ridhuset, vilket han tyckte va jätte roligt. heheh vi har bara gjort en massa roliga saker på sista tiden den gula o ja. sist va vi ju i skogen o flände runt, hitta nya stigar som man kunde galoppera o hoppa på :D dä kunde liksom inte bli bättre.
sen efter den gula, blev dä en tur med gizmo. o den hästen måste ju vara den skönaste typ ja träffat på. hahah så söt. han gick där o gjorde det ja bad honom om. trotts att ja inte gjorde allt rätt. ska säga att gizmo ä en westernhäst, o det är en gren som ja precis börjat smått rida i. så är liksom inte så duktig. heheh tur det finns dom hästarna då som har överseénde :)

annars, ska jobba hela helgen nu. så ja längtar tills den är över på måndag e.m då har ja en super vecka framför mej. jobbar torsdag kväll o fredag dag då. sen är det inge mer. så ja får se vad ja ska hitta på då. men som sagt. är ett tag kvar dit. i helgen nu oxå så ska lilleman o corazon få släppas in i stora hagen, hos grabbarna grus. så min bäbbe inte springer igenom eltrådarna igen sen när dom ska in i lillahagen. blir nog bra. tyvärr kan ja inte vara med o övervaka då ja jobbar, men ser ju hur det gått när ja kommer dit pål ördag kväll sen.



dä, dags o sussa. känner att john blund snart är här.
sussa gått o dröm sött
puss



Kommentarer
Postat av: Petra

Vad är det du ska göra i Jönköping?? Puss puss

2008-10-17 @ 12:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0