Mycket har hänt

Lördag 6/9   00.29

Vilken skäll att ja sitter här. vid datorn på jobbet :P

det har hänt en hel del nu på några dagar. va ju ett tag sedan ja skrev. får kompensera det genom att det blir en del att läsa nu, tror ja i alla fall.

i måndags bar det av till metodrummet för att lära oss sticka i venerna. usch. faktiskt lite impad av mej, det gick riktigt bra. ska väl säga det oxå att vi fick träna på lös armara o inte på riktiga människo armar. så det känndes riktigt skönt att det gick bra. nu är ja inte lika hispig inför verkligheten.eftere armsticken skulle vi ta kappilära prover. PÅ OSS SJÄLVA. PÅ RIKTIGT!!! o ja tycker inte om att tortera mig mer än va ja redan blir utsatt för i dagliga livet. usch. nu kommer ni skratta men va fan. det är lite psykoskt oxå, när man sitter där o måste trycka en nål i fingret på sig sj....usch. men det gick fin fint. till slut i alla fall...hahah fick ju inge blod till en början även fast ja satt o "mjölkade" fingret på mej. men fick tillslut den mängden ja behövde :) o ja hade ett bra värde :D

sen av det bara att be ge sig hem. för hemma skulle det bli dags för ljusparty. jätte trevligt. äta lite gått, o dricka lite tillsammans med vänner o kolla på lite mysiga ljus inför mörka o kalla hösten.

onsdags va det besök på kem lab på kga lassarett. riktigt kul o se vart alla blodprover tar vägen och vad man gör med dom. bakom kulisserna liksom :D o alla dessa maskiner för miljoner. inga dåliga saker nu för tiden. tänk va vi förlitar oss på teknik i dagens läge. t'nk om något askulle bli fel men att vi inte vet om dä. det kan ju bli katastrofala koncikvenser. men visst, förr i tiden av dte väl inte så mycke bättre häller, när man va tvungen att smaka på någon annans urin för att kunna avgöra om det va en urinvägsinfektion eller ej....euu!

torsdag. här hände det mycket. vaknade kl 7. va svungen att gå upp tidigt för ja skulle hinan rida lilleman inna kl 11 då ja skulle åka till storfors o skriva kontrakt med elisabeth. mamma hade jobbat natt så hon kom hem strax efter 7. o hon hade med sig toast till mej på donken :D å va det va gott. sen iväg till stallet. väl där träffade ja linda. skönt o se att hon har kryat på sig. men vi stod o tala en stund o visa mej vliken box som blir min osv. o sen lite andra saker.

väl i sadeln, den nya helt otroligt sköna dressyrsadeln bar det iväg ut i skogen. lilleman känndes inte lika pigg o busig. men men tänkte ja. han har väl inte sovit så gott i natt. han skötte sig fin fint. red runt kyrksten o igenom o sen ner till sjön. då fick ja mej en sån där fin ide om att vi skulle gå ner till vattnet. sagt o gjort. det tog ju en stund inna vi väl kom ner till vattnet. men väl nere så stod han o luktade på vattnet o sen stirrade han bara ut....o innan aj hann o blinka så hoppa han rakt ut i vattmet, o började simma. va fan skulle ja ta mej till. svin blöt blev ja. usch!!!! väl på land igen konstaterade ja att vi va genom blöta i alla fall från midjan o ner. fy fan. men men roligt va det :D värst va ju att ja skulle till elisabeth sen. vi fortsatte länge vägen hemåt mot race stigen. sätter av i galopp o lilleman njuter av att få länga lite på sig. men plötsligt dök en stor vatten pöl upp som tog upp hela vägen. lilleman kastar sig åt sidan så vi nästan välder ner i diket. tur säger ja bara att man har ridit i alla år nu så man har lite muskler i benen så man kunde parera upp lite. shuit!

så när ja kom tillbaka till stallet ringer ja jana i panik o frågar om ja kan få låna ett par mjukisar av henne. hahah självklart fick ja dä. o va hon skratta. o kan inte tycka att ja ä riktigt klok. vilket aj aldrig påstått att ja är häller, den fantastiska dåren :D

upp i sorfors blev det pappers skrivining. så nu är ja hästägare :D på fredag ska ja åka o hämta min bäbis. va ja längtar,.

väl hemma sen så bar dte va till nästa ställ, karlstad med syrran o mor. skulle införskaffa datorer till oss. o ja har då fan alldrig hört på maken till butiksbeträden som är så ointresserade av att sälje en vara vi är intresserade av. han skulle sälja något helt annat till oss. men vi va inte intresserade av dä. så ja blev skitförbannad. jävla idiot!!!!
men vi fick med oss en vasin dator som nu ligger hemma o laddar o väntar på att internet ska fungera på den... :P

börjar även bli lite sjuk tror ja. får ingen som hällst luft genom näsan ibland. det slår lock typ. o ja som skulle ha haft underbart myskväll idag. men icke då. dags o jobba. suck... får bli en anan gång. :)

vet inte av ja ska skriva mer. har väl hänta några småsaker till men det tar vi en anan dag. nu ska aj ha cola o macka.


pussar på er o sussa gott <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0