Corazón har landat

Nu är min Corazón äntligen hemma :D vilken spääning det har varit hela dagen.

dagen startade med tvättning. man behöver faktiskt ha rena kläder ibalnd oxå :P sen bar det av till lasarettet. hade studiebesök på UVA, uppvakningsavdelningen. och oj va lärorikt det va. vi gick igenom resperator, syrgas, sug och sen fick vi sätta EKG på varandra. hahaha när det va min tur att bli ihopkopplad med alla sladdar osv visade det sig när vi senare tittar på skärmen där EKGkurvan o allt annat visas att min syresättning inte är 100%, inge allvarligt men ändå. fasen va det går att utforsta med hjälp av lite klistermärken o sladdar.  som sagt. mycke dyrbart studiebesök.

fick även veta idag att Petra o Johan har fått lägenheten såld. Grattis. såldes till en välkänd gosse i stan.

efter UVA var det bara hem o börja packa upp allt som skulle med ifrån källaren. blev en del saker men inte allt för mycke. väl i stallet mötte vi upp Jana och begärde oss edan iväg mot transporten och Corazón. fränare människor att låna transport av, som även blev min foderleverantör, har ja nog inte träffat på bra länge. hahaha så otroligt stört sköna. 

när vi kommer upp till stallet o corazón så parkerar vi o fäller ner lämmen o börjar lasta. hahaha o det är här ja börjar fundera på va ja har gett mej in på. hahaha han total vägrade att gå in i transporten. o strak är han ju oxå för att vara så liten. så vi provade med linor lite fint. men icke då. o har ju ingen lust att kasta in stackaren första gången han ska få åka transport. men då va transporten så fiffig att man kan öppna lämmen som två dörrar. hahahaha corazón går fram luktar på golvet o kliver rakt in. hahaha rolig gosse det där. det va den tekniken som passade honom.

så vi stängde dörarna o åktetill vårat nya fina hem. väl i stallet så lastrade vi ur. o det va lite läbbigt att kliva ur transporten. o va han hade dyngat. jävla skit häst. skojar inte när ja säger att inte inte fanns en ända ren fläck på golvet.
väl ute på stallplan visade han upp sig så fint. petra har tagit en massa fina bilder som ja ska lägga ut sen när hon laddad över dom till sin dator. släppte honom i runtrorallen en sväng så han fick se sig om lite. allt fick så fint. sen fick han gå in i sin box o sussa. inte för att han sussa så mycke då. men allt gick så bra o ja är hel nöjd. :D


puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0