Helt sanslöst

onsdag kväll

vilket jävla skämt. ja fattar mig inte riktigt på kommunen ibland. här har ja 3½ år yrkeserfarenhet, och ja känner mig rätt säker på min sak när det gäller förflyttningar, arbetsställningar och lyftar. sjukvården ska spara miljoner med pengar. så något som skulle kunna göras lite bättre är väl då att inte skicka iväg elever på onödig utbildning?  hade som sagt durewall i går. en hel eftermiddag slösade ja bort med att lyssna om arbetsställningar, högre upp i säng och vändning i säng. så förbannat onödigt. ja har bättre saker för mej än att stå o lyssna på det där. ja har faktiskt ett stort diabetseprov på måndag o sen en häst o ta vara på. i mitt yrke måste ja tänka på det så mycke som möjligt eftersom ja har en dålig rygg, voltade ju med en häst för snart 3 år sedan. så ja måste tänka på mina ställningar som sagt för att ja ska klara av att jobba. den utbildningen som ja va på kostade jätte mycke. så dom som redan hade intyg på att dom gått kursen men som kännde sig osäkra fick i alla fall inte går. systemet är bar roligt i balnd. men detta ska ju lärarna få höra. slöseri med pengar. speciellt när denna utbildning inte betygssätts....o ändå fick ja hoppa in o förklara vilka punkter på kroppen som är tyngst vid en liggande ställning på rygg o sida. helt otroligt.


o den där Corazón ja har. han vet ja inte va ja ska göra med. han måste ha varit lugnet sj i sitt förra liv. inte rädd för nått. finns två saker han är reserverad för, ikea påsar som prasslar på ryggen och sen spola ben. men en stor traktor med släp när det är mörkt ute o en saftblandare blinkar som aldrig förr. inte en fena rör han. och idag när jana kom till stallet stod ja o corazon ute i rundkorallen, jana säger att akta dej lite nu för ja släpper ut mina monster nu så du inte blir sparkat. hennes monster är hennes rottis o gloden. hahaha zacha, rottisen, rusar fram mot staketet och skäller osm fan o försöker få igång att corazon ska springa så hon kan få jaga honom. hahaha corazon står lugnt vid min sida tätt intill  o ger henne blicken som att hahah försök du bara, ja står här med min matte på andra sida o här kan du inte ta mej. hahaha så jävla trygg i sig sj. visst. det är jätte bra. men ja blir så ställd med tanke på att han bara är 5 månader o aldrig varit ifrån mamma. o idag stod han helt sj inne i stallet uppbunden o blev borstad o lyfte alla fötter utan att vara hysterisk, o då är detta bara dag 6 på ranchen. helt otroligt.

stod o jämgörde lite när vi va i korallen...

ja, så imorgon är det dags igen, durewall...ja bara skakar på huvudet.

den 30/9 blir det ullared med mamma, petra och marie-louis. ska sova där en natt. kommer nog bli riktigt bra. ska köpa lite till pöjken.

men nu tror ja att ja ska återgå till det som va tänkt att ja skulle göra, kolla i H&M katalogen :P måste ha en ny vinterjacka. kappan ja har räcker inte. har kollat på en snövit skidjacka, o så blr det väl lite underkläder kankse, alltid lika kul :D


sussa gott
pyss

Kommentarer
Postat av: Petra

Gumman.. tycker så synd om dig som behöver gå Durewall! Det är ju så jäkla onödigt! Som att du inte kan det där! Blir så arg på systemet!

Lycka till med din lilla bebis! Puss

2008-09-18 @ 09:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0