Svullar brännvin och mat.

Fan vilket härligt väder vi har :D Ja njuter så mycke ja bara orkar. Kroppen bara suger i sig all sol. Och tro det eller ej, folk blir så mycke trevligare och gladare :)

Jaha, va har hänt sist man skrev.....

Har för tillfället suttit o räknat på va nattjobbet blir i penga väg. I morgon ska ja åka till dagjobbet o räkna lite på dä schemat. Cheeefen ville nämligen inte skicka hem dä till mig.. suck.... aja. men lutar åt att ja tar nätterna i alla fall och sen täcker upp dom turer som behövs under sommaren för dagen.

Helgen då. Jo den har allt varit bra. Har varit otroligt flitig i helgen. Tvättat bilen och varit med o bytt till sommar däck. blev väl bra. Tog tyvärr ingen bild...hmmm dumma mej. men Erik gjorde, kankse kan blinka till mig en av honom så får ni se. Erik passa även på att fixa lite med båten. Så efter biltvättningen blev det en båttur :D riktigt roligt :D tänk i sommar nr man kan åka ut mitt på sjön o ligga där på däck, helt näck ;)

Tyvärr, när ja höll på med bilen så kännde ja att ja gjort något med min högra sneda halsmuskel. så ja har super buper  ont. Ska ja kolla åt sidan måste ja även vrida kroppen...hmmm suck. allt nått skit. Men ska på massage på torsdag så borde få det tillfixat då.

Har även har lite diskutioner med Erik i helgen...hmmm kan ju inte på stå att det är roligt. Finns inget ja hatar så mycke som att gräla med människor o vara osams. Nu va vi ju inte osams, vi hade bara lite, hur ska man uttrycka sig :P allvarligare veckoproblem kanske. Aja, trots att det inte va så roligt så tror ja nån stans att det va nödvändigt. Vi är ju vänner igen och ja saknar honom nått så fruktansvärt idag nu när han är i stockholm. Men min vanliga ibland :P, så är det ju kortvecka dennna vecka så gossen kommer hem redan på Onsdag.

Får se va helgen bjuder på. Erik Björn, Anna och Henrik talar om att åka ner till jönköping, elmia och då skulle ja med. Ska åka med Björns Subba ner. Som han lovat mej att ja ska få köra..hahahaha Nu jävlar :D Rally Fia, här ommer ja :P
Detta är altså planerna för fredag, samtidigt som det är mat hos både min farmor o farfar och hos eriks mormor. Jävla massa mat hela tiden. Jag som verkligen avskyr alla dessa "bord", julbord och påskbord. bara massa samma skit hela tiden. Alla mat som man äter då äter man ju under året oxå, inte allt samtidigt men ändå, bara brännvinet där som förtärs lite extra under högtiderna. Vore väl skillnad kanske om man åt nått man bara äter under den här speciella tiden på året  då kan ja förstå att man äter extra, men nu sitter man o svullar i sig så mycke som möjligt av sånt som inte är efterlängtat. Eller har ja bara fått allt om bakfoten? Potatis, köttbullar, ägg, korv kanske man bara äter på högtiderna nu mera. Dagens vardagsmat idag är väl Max, pizza, Mcdonalds. 
Därför ska ja starx gå o laga spagettie och köttfärssås :D jami.

Ska väl snart åka till stallet oxå. Har fråga mor om ja kan låna bilen till stallet. ska åka förbi grodden o köpa luzern till Corazon och Cherry. Dom små lurvarna ska få lite extra protein så deras magar inte slår dagut sen när betet kommer och sen för att dom ska feta på sig lite. Corazon är ju smal. Visst, som sagt ja vet att han är unghäst o han är ranglig och oproisionerlig men vill inte att han ska var smal för dä. Ser ju ut som han inte får mat av mej. Vilket han defenitivt får. mer än väl. Men men.  

Ut i solen nu o frussa. Ta en promenad i värmen o stålarna, så kan ni sitta o svulla med gott samvee till helgen. ;)

pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0