Jag vill Gaddas!

Jaha, siasta april nu då. Fan va tiden går fort. Sitter även på jobbet nu för tillfället. Jobbar kväll. Jobbade även natten som va. O dä va den värsta natten på länge kan ja lova. Sen när ja kom hem så kunde ja inte somna. Lyckades väl somna typ en 30 minuter. Suck. Så ja kan ju säga att ja börjar bli en aning sleten nu....

Är för övrigt så grymt sugen på att tattuera mej. Jenny gadda sig i vecka, super fint. Så får väl se vad som blir efter sommaren. :D

Tatto

Har annars varit o kollat på med älskling idag. Kolla på en ny passat variant och sen åkte vi o kolla på en ny volvo v70. Mycke fin. Så får se va gossen bestämmer sig för. Jag kan ju bara hoppas på volvon :P men passaten va väl inte dum den häller. hahah roligast va ju när gubben på volvo hade skrivit med i oferten att det skulle finnas nån slags lås spärr på passagerar dörren. Eller va det nu va. O Erik säger att nej det behövs inte, det är ju en tjänstebil. o då skrattar gubben o le o säger att du ska ju ha den som privat bil oxå o man vet aldrig va som händer. hahahaha stackars erik. Så då va han tvungen o formulera om allt till att den knappen är bra att ha för andrahandsvärdet på bilen. hahahaha Gossen min.

Gossen sticker för övrigt till strömsta imorgon. Har ju ställt upp husvagnen där som dom ska vara i i sommar. Blir nog roligt för dom. Sj så kommer man ju jobba en hel del så ja kommer inte ha tid att följa med ner. Inte några längre turer i alla fall. Men om allt går som planerat så åker väl gossen o ja till solen i höst istället  :)

När ja sitter här o skriver o sen läser igenom dä en bit så kanja inte låta bli att le. Allt låter så otroligt seriöst, inte för att det inte ä dä. Men det är så bra. Låter som ja o Erik varit tillsammans i 20 år, båten, bil, husvagn, hästarna. Hahahaha ja roligt är dä. Ja o björn busade riktigt med honom i morse. Hahahaha så otroligt roligt. kommer ja kunna skratta gott åt länge. :D Älskling :)

För övrig så är det ju träningar i helgen. o ja ska vara med på Mantuss båda dagarna. Så imrogonb lir det att putsa gräjer och polera hästen och plocka fram att man ska ha för lördag, söndag. sen blir det väl så att ja rider en lite sväng oxå. Så hon får springa av sig den värsta energin, då hon har vilat i 2 dagar nu. Men det kommer nog bli super. :) Ida ska komma o kolla o ta lite kort. så sällan man får jkort på sig sj o hästen på samma bild.

Nä, kanske dags att återgå ill arbetet. Plocka lite nycklar o så så man kommer hem nån gång o kan göra lite mat...hmmm... undra vad.... lite grillad kyckling file kanske? ja vem vet. det spörs att se.


pussar

Kommentarer
Postat av: Jessie

Kul att se dig igen :D Pöss!

2009-05-01 @ 15:54:01
URL: http://hasticka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0