I love you to mutch baby

Vilken kväll. Fan va tråkigt ja har haft. Tv funkar lite när han vill. Så har liksom inget att göra. Har redan, diskat, tvättat, dammsugit, dammat, torkat golv, varit hos syrran som har fixat ordning lite på håret. suck. Livet suger ibalnd. Speciellt när Erik är så längt borta. I våras va allt så bra. Att han va borta på veckorna brydde mej inte. Det va nästan bara skönt. I och med hur ja kände då. Men nu under sommaren när man verkligen har varit tillsammans en hel del. kanske sovit ifrån varandra 2-3 nättar på 6-7 veckor. Då blir man lätt bortskämd. Ja, det måste vara det ja blivit, bortskämd.
Så det känns faktiskt lite hårt en dag som denna, när man sitter här hemma ensam o vädret bara är skit o självklart så är det bara såna här lovely låtar I cant walk out, because i love you to mutch baby , ja ja.
Så ja vet faktiskt inte riktigt hur ja kommer överleva hösten o vintern innan jul kommer o du är hemma lite mer, men vem vet, våran livskvalite kanske är ändrad tills dess.

Här är min lille kuststekare. och nog blev han stekt allt när han vek upp badshortsen så där ;P


Vilken dag vi hade :D


Va ute till Corazón igår. Har ju börja tränat nu igen efter sommarlovet. Han går ju fortfarande på bete så passar på lite när han inte har så mycket energi över :P gick i alla fall jätte jätte bra. Han är så duktig och gör så mycke för mej för att ja ska vara nöjd. Det är en liten häst med ett stort hjärta.

Dessa två är i alal fall ett jävla par. Hahaha Hel o långhalm :D



Nä, dags o sussa kanske. Lång dag imorgon.


Pussar

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Jag förstår att det är jobbigt såhär efter semestern. :( Du får försöka hitta en häst att rida på tills Corazon är inridningsbar :) Då går ju tiden fortare iaf ;)

Haha... "en annan häst" höhö... Blev ju lite komiskt med tanke på saknaden av Erik! hehe...!

2009-08-27 @ 08:12:47
Postat av: Anonym

Hahaha tack. Ja tyvärr är det väl sånt här som är baksidan av "distansförhållanden", halva sådana i alla fall. Men men. Det går allt :)Corazón ja, han håller ja ju på att köra in nu, häst o vagn, men dte är ju ändå inte samma sak. Men tiden går så fort så snart sitter ja där på han i alla fall :D

2009-08-28 @ 11:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0