Underbara sommar

Dags för en liten uppdatering kanske :P

Sommaren är verkligen här på allvar. Är så jävla skönt. Sitter ju tillexempel för tillfället på min balkong med en cider och bara njuter av den varma aftonen. Saknas bara att Erik ska vara här. Men han är ju i Stockholm o städar sin lägenhet...thihi. Tänker på dej hjärtat.

Jobbar annars. Rätt skönt kan ja lova o jobba nätterna. Mycke svalare o skönare ute. är ju den där biten sen bara när man ska ussa på morgonen sen. Men faktiskt så har det inte varit ett så stort problem. För ja har det inte så värst varmt i lägenheten. Vilket ja inte förstår varför. Men men. Solen kommer inte runt till mitt sovrum förens typ 3 på e.m. Så det är skönt. Hinner man få ett par timmars sömn. Jobbar nu hela helgen...suck. Men på måndag morgon när ja slutat så sticker Erik o ja till kusten för ett par dagar. Ska bli skönt. Bara ja o Erik på kusten :)

Corazon går på bete och mår jätte jätte gott. Känns bra. Har ju börja kunna leva med att han klarar sig utan mej varje dag nu under sommaren när han går på bete. Va ute i måndags kväll så han fick lite nytt myggmedel, o va snygg han börjar bli. Rund o fin med en väl proptionerlig hingsthals. Känns så roligt. Hoppas verkligen att han kommer bli riktigt fin o va han visar nu så ser det ju ut att bli så :)

Jessicat har funnit sej till hemma här redan efter första dan typ. Hon har sitt hörn i fot ändan av sängen som gör att hon har utsikt över hela lägenheten. Mycke skönt tycker hon. Hon är så kelsjuk nu när man jobbar om nätterna o man kommer hem. Hahahaha så det ska bli kul o se hur syrran trivs med henne nu när syrran ska bo här när ja ä på kusten. Jessicat har lite mysiga vanor för sig :P Riktig mys pisse.


pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0