Lycka och framgång

Hej :D

Va ett tag sedan ja skrev här semast, nu igen. Men detblir så ibland, o nu är det inte för att ja inte har haft lust, nu är det för att ja inte haft tid. Det har verkligen varit fullt ös. Pust. Så ska försöka få hop allt ;)

Här är bilden som ja tog för några veckor sedan när Corazon o Fighter står bredvid varndra o kissa....Sötnosar



Förra helgen va ju Erik o ja nere på kusten. Kan säga att ja hade belat vara där nu i helgen oxå. Dom har tydligen haft fin fint väder. I alla fall lite sol och UPPEHÅLL. Fiskade ju krabber när vi va nere då. Värsta jätte krabbora. O ni kan tro att ja gick in för fisket. Hahaha Det va skit kul. Har ju bara gjort dä en gång förut när ja va mindre. Gick typ i 7:an då. Somliga vi växer aldrig upp, eller så är det bara så att vi har så jävla mycke roligare i livet då vi är så lätte roade och inte långt till skratta :)

Fick i alla fall upp en krabba. Erik bara tappa dom åt mej ,vågade ju inte dra upp dom sj till en början ;P , så då fick ja ju ta saken i egna händer. Ska man ha något gjort får man göra det sj. Så detta blev resultatet...





Veckan som varit nu då. Ja va ska man säga. Har tvärr inte jobbat något. Men kommer jobba destu mer nu till helgen, självaste midsommar helgen...hmmm.

I Fredags va det fullt ös hela dan. Började dagen med massage. mycke skönt. Vi kom fram till varför ja har haft så mycke huvudvärk nu under en längre tid. Stress!, Ångest, Orolighet. Allmänt psykiskt med andra ord. Och det stämmer nog...
I alla fall, efter massage bar det av till stallet. Hovslagaren va redan där ute och gräja. Sen blev dä Curres tur att klippa naglarna. Gick rätt bra. Men nu ser ja allt mer att han försöker testa lite med andra människor. Han gör ju fortfarande inget dumt. Vilket jag har svårt till o tro att han skulle gör oxå men när Hermann skulle "klippa" naglarna fram så lutar han sig så mycke bakåt så han nstan sätter sig på rumpan och när det blev dags för bakfötterna så sträckte han åt bakbenet så mycke rakt ut i luften så Hermann nådde ju inte. Hahaha hjärtegull :D

Sen kom Tandläkaren. Stackars Corazon, Både hovis och Tandis på samma dag. Fattades bara att han skulle få vacc sprutan oxå :P Tandis tyckte i alla fall att Corazon va mycket väluppfostrad och lugn. Och mycket samarbetsvillig. Så det känns kul att höra. Ska skicka ett mejl tror ja till Elisabeth o berätta lite hur det går :)
Corazon fick i alla fall för säkerhets skull lite lugnande. O jäklar i have va det slog till fort kan ja lova. Hahahaha NI ska se här, min lille tröttis :D



Drog i alla fall ut 3 vargtänder på honom. En på var sida i överkäken och sen en liten liten vargtand i underkäken. Tandis berättade att vargtänder i underkäken är inte jätte vanligt och enligt sägen på bringar en häst med en vargtand ui underkäken lycka och framgång :D Så det ska bli kul o se om det stämmer.
Tandis blev även mycket förvånad över vilken cirkus häst ja hade i så pass ung ålder. Men ä man Corazon så ä man ;)

I lördags blev det en lika stressig dag i stort sett. Åkte iväg till Ica och provred Peacen åt Yvonne. Mycket trevlig häst. Tror starkt på att den donnan kommer bli en fin ridäst med rätt utbildning :)
Sen blev dä att åka hem byta om och så åkte jag och Erik till Eriks kompis Kamilla och hennes karl Jocke i deras nya hus. Kamilla hade bakat världens godaste bullar och en rabarberpaj med jordgubbar i. Jammi :D Mycket trevliga människor det där. Så hoppas på ett snart återseende och då kanske en grillning :)
Men nu förstår ja verkligen va folk menar med att staden är liten och att alla känner alla. suck.

Sen blev dä att lämna av Erik på fest hos Tommy och hämta upp Anna. Hem till mej. Laga mat och Duscha. Anna ringde även efter en kompis till henne så vi blev 3 töser som åt mycket gott grillat och tog en del drinkar. Sen blev dä Statt. Vål länge sedan ja va på statt. Så det va kul att komma ut igen o träffa folk. Träffa massa roligt folk. Så ja hade verkligen en toppen kväll. Va så skönt. Träffade Erik o Björn där inne oxå efter ett tag. O kan ju säga att ja blev glatt överraskad över att dom va så pass fulla som dom va. Trodde det skulle vara värre...;P Såför att sammanfatta, Det ska bli en repris på denna kväll :)

Söndan va rätt okej. låg i sängen o mös fram till 1. mycke mysigt :) sen skulle Erik iväg o åka båt o jag åkte till Corazonis. Senare på kvällen blev det grillning med Björn, Anna, Eriks syster Karin, Fritz och Henrik. Mycket gott.

Och så denna jävla fa**ing dag. Min chef vill att ja skull gå på en förflyttningsutbildning. Som ja redan gått x antal gånger. hallå, jag har jobbat i 5 år nu o detta är min 6 sommar. så ja tror att ja kan detta. Men men, va gör ma inte när man får betlat. Pengar är faktiskt allt i dagens läge. Nu kommer det värsta bara att alla andra som va där va folk som va nya vikarier. Sånna som jobbat en sommar redan elle ringen allt. Tror ni ja kännde mej lite dum el! Till o med utbildarna frågade va ja gjorde där när ja redan kan allt dom ska gå igenom. Så till nästa gång tänker ja gå in o säga mitt ord i det hela. Suck :P

Så nu ska ja snart åka hem till mor o far o hjäpa mor med något. Vet inte riktigt vad.

Börjar jobba enligt schema på fredag. Ska bli rätt skönt. Så ja jobbar hela midsommar. Rätt skönt.  Extra bra betalt då. Mindre bra känns väl dä att ja ska jobba från kl 14.00 på söndag ända fram till kl 07.00 på måndag morgon. 17 timmar. varav att ja har en liten rast där kl 18.00 typ. Så ja hoppas natten blir lugn sen :P
Bäst är nog att folket åker till kusten o firar så ja får det lugnt o skönt här hemma i stan :) Trots att ja kommer sakna gossen min :) Men va fan. Han kommer ju ha semester han oxå :P

Minsta lillesyrran va föresten med mej ut för ett tag sedan o fick ett lite kort på mig o Corazon. Inget toppen kort. Men just att se hur stor han igentligen är till mt va ja ä och mot va han har varit. Va lite roligt att se.


Så Måste passa på o avsluta med lite bilder från sommarhagen. Vet, det blir mycke Corazon, men passar det inte varför forsätter du läsa då?

Här är i alla fall läst bak från vänster, Thulo, 2år, en avkomma fter Gabbe. Sen är det Fighter, oxå en avkomma efter Gabbe och även Corazon bästa kompis. Sen har vi Corris sj och sen är det Limit, Sandras halvblods hingst. Oxå han 1 år.
 

Mammas hjärtegull :D





Just ja. har ju glömt o säga att Syrran har nu tagit studenten. I Onsdags. Grattis syrran. Så i måndags va det bal. Syrran va så fin. Fritz, Erik kurre tog ju oxå studenten. även han va på dalen. Lika fin o stilig han.

Syrran i mitten




Detta blev sista bilden. Blev en del. Mest bilder i o för sig.
Nu ska ja åka till mor. Tar moppen bort så den inte rostar ihop :D
Puss

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Japp, vi får se till och styra upp en grillkväll när vädret tillåter! :)

Trevlig midsommar! :D

2009-06-18 @ 07:38:41
URL: http://milixen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0