...eller är han bara skitig?

förlåt, tiden har bara runnit iväg o ja har inte hunnit uppdatera. har varit sjuk hela veckan som varit. snorig som fasen och mina stämband va helt kraschade. hahaha ni som prata med mej vet ju hur ja lät. värre än en bög som kommit i målbrottet.

hade ju även lovat att ja skulle lägga pp lite nya kort på Corazon. men tyvärr har ja inte hittat sladden som ja behöver mellan datorn o telefon. den har väl kommit bort i flytten. nån stans ligger den ju, men ja vet inte vart...hmmmm.
i torsdags när ja va i stallet så kom elisabeth o tomas förbi :D uppfödarna till corazon. dom tyckte han hade blivit jätte fin och stor. så dom va så nöjda med o se att han har det bra. det känns rätt sa dom :)

har även jobbat lite natt i helgen som varit, trotts att ja inte kunnat prata. tur att det ä natten man jobbar då så man inte behöver eller ska prata med dom så mycke.

har hittat en så fruktansvärt bra jobb, tror ja i alla fall, som ja har sökt. återstår att se vad som händer. berättar mer när ja sj vet mer :P

hahaha i söndags när ja va uppe i stallet va det ju sånt otorligt fint väder. gud va ja längtar efter vår. men tog en sväng med pärlan runt kyrksten. på turen valde jag att svänga av från stora vägen o gå längsmed vägen fast i skogen. o pärlan vägrar gå över diket. tror ni ja blev förbannad. så påmin mig om att aldrig köpa ett sto, om det inte är kossa ;)
efter ridturen hade jag bestämt mig för att ta en ordentlig rykt av corazon, klippa i nacken o öronen o försöka få bort så mycke vinterpäls som möjligt. hahahaha nu kommer det roliga. ju mer ja borstade corazon ju ljusare blev han. så när ja va färdig va han mer grå på rumpan än svart som han va innan. hahahha linda säger då att han kommer skimmla av fort, eller så va han bara jävligt skitig :P
samma sak med bakbenen. dom va kolsvarta, men efter borstningen va dom lite milerade. hahaha helt sjukt. o det bästa av allt är att han blir grå/svart i pälsen o inte brun/grå dä ä så fruktansvärt fult tycker ja.

ska blinka lite för erik nån dag oxå, så där väldigt väldigt mycke. vill nog att corazon ska behöva åka lite transport igen. så han får dä till en vana. så ska se om vi kan åka ut o åka med honom någon dag. i helgen nu blir det inte i alla fall. kanske nästa. får se.

prata med erik föresten för ett tag sedan. prata lite om sommaren och semestern. jag har ju planerat att inte ha någon semester i sommar. då ja tänkt att jobba så mycke som möjligt. så min semester blir ju efter sommaren istället. så vi har faktiskt pratat lite löst om att åka utomlands. vore faktiskt inte helt fel. är ju 2-3 år sedan ja o sofia va iväg till Alanya, turkiet. vilket va en riktig höjdare. så får se vart det kanske kan bli. känns lite så här pirrigt i o med att inget är bestämt, bara öppet då man inte vet va framtiden bjuder på. det kanske inte blir som man tänkt o då blir man bara besviken. men det vore ju riktigt roligt. corazon går ju fortfarande på bete då han går det ingen nöd på. hahahaha kommer tillbaka efter 1½ vecka o tar in ett moster från betet, om ja äns får tag i honom då :P hahah jo då, klart ja får dä. mammas hjärtegull :D kommer allt när ja ropar :)

mer då...ska få en inneboende här i min lägenhet till sommaren i 3 veckor. ska ha en pisse på besök medans ägarna är till italien. ska bli så mysigt. lite prövning så där om ja verkligen ska skaffa mig en egen sen efter sommaren. vet inte rikitgt än, känner mej ju inte allt för snäll om man skaffar en katt o bara bor i en liten lägenhet på 37 kvm. får väl bli en lite äldre pisse kanske, inte gammal men inte kattunge häller. så att ute livet inte är så viktigt. viktigare o ligga på en vit ludde från ikea o kurra :)

aja, dags för lite frulle kanske. kl ä ju ändå 12.12 ;) så ska ja väl kanske ta mej ut till corazon sen.


hade så bra.
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0