Yra hönsjävlar...

vilken dag det har varit. på f.m kom kajsa o hämtade mig så åkte vi till stallet och skulle rida ut med hästarna. fick låna pärlan av gunnel. trodde faktiskt inte att pärlan skulle hänga med i flurres fina dressyrsteg. men pärlan pinna på bättre än va ja kunnat ana. va så otroligt skönt att få komma ut i skogen igen o rida. känndes jätte skönt. så nu längtar ja mer än någonsin tills min lille går att rida på.

ja kan inte fatta vart ja har fått den snälla lilla hårtussen ifrån. är ja verkligen förtjänad av en så otrolig häst?
va i ridhuset igår o longerade honom. o han tar glatt mina kommandon för vad ja vill att han ska göra utan att protestera samtidigt som han plockar fram sina absolut finaste gångarbeter och briljerar med. fatta att han gjorde galoppombyten i varje i en serie av 4. helt sjukt. så fruktansvärt snäll. har nog aldrig träffat en sån tillgiven häst förut. kossa va mej ärlig och tillmötesgående till 110% men detta är något helt annat.

teresia, vet att du är inne o läser min blogg....hade verkligen velat haft din synpunkt om denna häst. är detta en ny kossa?

tog även lite bilder på Corazon idag. hittar tyvärr inte sladden som ja måste ha mellan datorn o telefon så bilderna kommer väl upp imorgon. men kan säga en sak nu i alla fall, han har blivit stor. inte fet, men benen är som giraff ben på honom. hahahaha man måste ställa sig som små fölungar, märk ordet fölungar, han är ingen fölunge längre, han är en 1-åring :D, hahah fölungar som står så brätt isär med frambenen dom bara kan för att kunna nå ner med halsen till det gröns gräset. hahaha så står han nu oxå. så det kommer blir en gosse med långa höga eleganta ben.

förövrigt är ja inte friskare idag. har till o med börjat att hosta en del nu oxå. hmm inge bra inge bra. men men. va ska man göra. o in erik är i åkersbergs o softar sig i badkar...vore inte helt fel med ett sånt nu kan ja lova. erik berättade även i morse när han ringde o prata med mej att dom har snökaos där uppe. hahah stockholmarna blir som yra höns så fort det blir lite vitt på backen. så igårkväll fram till kl24 hade det varit 100 olyckor på vägarna. virriga stockholare säger ja bara..hahaha bättre o vara bonntös o kunna ta sig an lite snö :P helt enkelt blir detta konstaterat, stockholmare kan inte köra bil i svenskt vinterväder....

o nu till sist kan ja bara säga Im still standing for hope and glory, it´s gone be the one :D  Heja Måns :D


pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0