En pigg Tussa.

1 maj. Fredag. Ja va mer ska mna säga. Har varit en kanon dag. Solen har stålat o värmt så skönt.

Dagen börja med att man blev väckt av att Eriks klocka ringer. Han åkte till kusten idag igen. Dom skulle få ordning på förtältet till husvagnen.

Sen när han hade gått fick ja sova nån timme till inna det va dags att gå upp o åka till Lunedet o träffa moster, jari, mor o far. O Emil självklart :P Va nån sån här dag med loppis o massa roligt där så åt litemat o tog en fika inna det bar av till stallet.

Amanda har vilat nu i 2 dar så tänkte att hon hade nog lagomt mycke energi att göra av med. Så bestämde mig för att rida ner till sjön innan jag skulle börjar rida lite på banan. O ni kan tro att hon va pigg...hahaha tussan. Ska ju rida lektion för Linda i morgon och på söndag. Så ni kan tro att ja har putsat och polerat på tussan idag. nog för att hon går o rullar sig sen i hagen i alla fall sen men ändå.
Red ner till sjön o tillbaka. Tror inte ja behövde vara på ridbanan mer än 5 minuter. hon va så följdsam o trevlig så det va inte lönt att forsätta rida. Man ska ju sluta när det går som bäst.

Så efter tussan fick det blev en borstning av corazon. Mammas hjärtegull :D Knanna ner till sommarhagen så han fick springa lite lös busa av sig lite och få äta lite grönt. Ska släppa honom 1 timme där imorgon sen oxå. Så hans mage vänjer sig med allt det gröna gräset. Tog lite kort på honom...






-Se så fint ja kan galoppa.



-Va är det för spännande där borta...?


-Hej mamma :)



Jaha, Nä, dags att knalla över till grannen med en flaska vin o göra honom sällskap. blir väl inte allt för sent. Tänkt att gå upp 8 tror ja. Har mycke o hinna med imorgon :P


pussar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0