Va är det som händer?

Nu förstår ja mej verkligen inte på folk. Va har dom nu fått för ideer? Att byta ut sina fina tävlingshästar o välhanderade unghästar för att skaffa sig, ja hör här nu, en Nordsvensk! Menar inte att nordisarna är dåliga på något vis, har sj ridit Nordisar som är mycket lydiga o välridna, men just bara det att gå från fin flått unghäst o tävlingshäst till en Brunte. Nog för att ja vet att vårat humör påverkas rätt skapligt nu när det är grått o fruktansvärt trist ute, men ska man vekligen sälja sin solstråle då? Tänk till våren då, när solen skiner för fullt och värmer oss o blommorna tittar fram o fåglarna kvittrar. Ja ja, det blir nog bra. Ja tänker inte sälja mitt lille hjärtegull i alla fall. Men måste säga att det skulle vara jäkligt roligt o se vad han är värderad till med tanke på utbildningen, ålder osv. O framförallt va folk tycker om honom. Har framför allt en person som ja hade önskat hade träffat Corris. Den personen har en syn på hästar som ja inte riktigt ser. Mest för att ja inte tror att det kan vara så. Men med lite hjälp så fick ja upp ögonen o såg att det faktiskt va så....

På Söndag ska ja o Anna åka till Botorp o titta på dressyr. Det är DM för juniorer häst och ponny. Ska bli roligt. Få komma iväg o kolla på lite ponnysar.

Hmmm va vad det mer ja tänkte på. Har fått lite förfrågan på bilder nu när huset är renoverat. Kan säga att vi har fått det jätte jätte mysigt. Men allt är inte som ja/vi tänkt oss än så ja är lixom inte nöjd med helheten, därför känns det som att ja inte vill lägga ut några bilder än på huset då det inte är som ja vill ha dä. Men det kommer, om inte annat så finns det ju alltid att se live :P

Men ja kan väl bidra med två bilder, som bara är tills vidare. Rummen är ju lixom inte klara.
Detta är ur en vilken av sovrummet.


Och detta är en del av hallen, mitt lilla projekt.



Har haft en liten sån här slöis vecka när det gäller Corris träning. Så ska väl ge honom ett träningspass. Det som känns så skönt är ju att han är så liten än så träningen är igentligen bara för att det är roligt. Inte för att det är något som måste. Sen tycker ja ju överlag att träning ska vara rolig, annars finns det ingen mening med att träna. 

Men har lite uttdaterande bilder på honom i alla fall. Bilder ä ju alltid kul :)
Lite steg har han i alla fall...



O den här ska rida på... ;)



Hjärtegull :)



Att konerna alltid ska vara så roliga o leka med....



Ibland när ja tittar på honom ur vissa vinkar o bara på vissa delar så kan ja så som salget i ansiktiet, Han är ser så vuxen ut. Tiden går så fort kännes det som. Men så här ser han i alla fall ut i kroppen nu. Han står välidr under sig med bakbenen så baken är något högre än va manken är. Men förövrigt är han väldigt fin i kroppen. Eller?



O lika fort som sön ko försvann den. Hmmm jag som hade sån julstämning i hela kroppen igår. Tyckte det va jätte mysigt. Så tjatade en del p att nu är dte dags att bestämma dag för jul bak och dag för när det ska göra julkort :D Va nästan så där att nu ska ja börja julpynta o mysa hahaha men då sa min lilla ängel till mej på axeln att det hinns mä sen. det är ju trotts allt bara november än så länge. Kommer hinna tröttna på julen allt va tiden lider så den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Va upp i, ja när va det nu, Tisdags o red Peacean på banan i granbergsdal. O dra mej baklänges. Ja skojar asså inte. Det tog mej 1 timme att komma ur sängen, inte kliva ur utan komma ur över lag. Hahahaha fy fan. Va annat dä mot när ja red kossa 6-7 dagar i veckan i pass som var tyl 1½ timme långa. Den hästen hade ork och en fruktansvärd vilja. Där kunde man se att träning va roligt. Hon gav alltid 110%.






Ovan på detta så red ja under första året på kvinnesta både där på skolan och sen på ridskolan i botorp. Hahahaha men det va på den gamla goda tiden. Menar så hårt kommer ja ju ite rida förens om typ 4-5 år när Corazon har vuxit klart osv. Visst är väl dä om ja skaffar mej en till häst. Men vi får se.


Jaha. Nu är Erik på väg hem. Kanske dags att planera vad han ska få till mat....;)


Pussar


Kommentarer
Postat av: Sara

hej hej.. ja det ska gudarna veta att vi sysslar med en DYR sport.. Men ack så kul :P.

Nej men vad är det jag läser.. har di gått och flyttat till hus :D vart då?

Gud så stor "bäbisen" har blivit.. och inte har jag sett honom IRL än haha.. tiden bara flyger iväg..



Hoppas allt är bra annars med dig..



Kram

2009-11-07 @ 13:35:23
URL: http://arabianflame.blogg.se/
Postat av: Teresia

Det ser toppen ut hemma hos dig! Och herre min jesus vad vuxen din lilla bebis ser ut att ha blivit! Och en snygger sådan. Hoppas allt är bra med dig.

2009-11-07 @ 18:38:47
Postat av: Sofia

Ja, han har blivit stor fort. Vill inte han ska fortsätta växa :P kommer ju rida runt på en giraff annars :P



Kul o höra att ni tycker det är fint. Ja, åren bara flyger fram. Om mindre än 2 månader är han ju klassad som 2-åring. sjukt. Men snart är det inridning :D

2009-11-09 @ 22:23:57
Postat av: Kamilla

haha sådär kände jag oxå med vissa rum i huset till en början. Men nu ett halvår senare?! Ah, man vänjer sig ;)

2009-11-23 @ 14:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0