För mycke säng.

Jaha, i morse när Erik o vaknade så va det trist väder, tror till o med att det regnade i natt om ja inte hörde fel, o sen nu under dan kommer detta stålande väder. Helt underbart. Hade nämligen funderingar på om Corazón ska börja få gå inne på nätterna för att det har regnat o varit så dåligt väder ett tag nu. Men om det är så här så är det ju toppen, även om det blir lite kallare till natten sen. Så han får nog gå ute ett par dagar till så tar ja stöllning till mitt val sen.

Corazón har även varit sjukling, eller ja, han är väl, han har fått sitt första nageltrång :D hahaha mitt lilla hjärta. En hovböld altså. Så lyckades lokalisera den i söndags då han kom likandes på 3½ ben till mej och så fick vi hål pån, Trycket släppte rätt rejält kan man säga. Bara sprutade blod och sån där läkarvätska. Strax efteråt va det någon som såg mycke bättre ut och som inte hade någon större puls i foten :) Så gjorde ett jodopax omslag på foten så släpte ja ut honom igen. Hahaha lille klumpfot. Får börja göra som Linda sa till mej, börja räkna dom dagar som han är frisk och inte dom gånger han är sjuk. Hahahaha Men igår när ja va där så såg han mycke bättre ut och haltade inte i skritten :) så ska strax åka o kolla honom igen :)

Till helgen är det Filipstadsmarken. Erik ska försöka få med mej dit. Tror i o för sig att han kommer lyckas :P va jätte länge sen ja va på marken. Har alltid lyckats jobba eller något likanande när det ä marken. Så ska bli lite mysigt.

Annars då, ja, ikväll blir det feting kväll hos Jenny. Underbart :D Älskling kanske kommer hem även idag. Vore ju rena drömmen. Saknar honom någe fruktansvärt varje kväll när ja går o lägger mej. Känns lixom inte rätt o ligga i en dubbelsäng ensam. Det är för mycke säng åt bara lilla mej. 

Läste även en artikel o Cosmo det här om dagböcker. Gamla tidens dagböcker är ersatta med nutidens bloggande. Och det stämmer verkligen. Bara dä att i bloggandet nu mera så skriver man mer detajerat och längre. Är det bara för att människor runt omkring oss kan/får läsa våra moderna dagböcker? Att det måste vara detajeradt för att folk ska förstå. Men riktigt allt kanske man inte kan skriva här men mycke. Men har funderat på det där. Kanske skulle skaffa sig en Dagbok, där ja kan skriva allt sånt där privat och lite generande detajer. Något att läsa och skratta åt om något år, När man iter där med villa, vovve, volvo och en bäbbe :D

En sak jag har suttit o funderat på här genom en tid är orden, jag älskar dej. Har alltid tyckte att dom orden sägs allt för lätt. Det saknas liksom mening när man säger dom för ofta. Orden tappar sin ömma betydelse. Har tyckte att folk bara säger dom orden för att. Bara för att dom säger det så ofta. Men va ska man göra om man bara mer och mer förälskad. Man känner den här värmen i hela kroppen som inte vet vart den ska ta vägen. Bara rusa runt i kroppen och göra så fjärillarna flyger ännu mer. Så nu kan ja inte gör annat än att bara säga det om o om igen. O fjärillarna bara flyger mer o mer och dom blir bara felr o fler. Vart ska detta sluta :) En sak är säker, jag tänker följa med tiden o se...


Pussar


Kommentarer
Postat av: Kamilla

Orden värmer allt fortfarande efter 7,5år! ;)

Men det kanske inte inbringar lika mkt fjärilar som när det sades vi ett halvår... ;)

2009-09-02 @ 08:35:00
Postat av: Sofia

Va skönt o höra :D Ja men finns det så bara en fjärill så är det underbart. :D

2009-09-02 @ 14:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0