Under samma tak

Hahaha måste börja dagens inlägg med att skratta när ja tänker på vad ja nu ska berätta. Corazón som ni säkert förstått vid det här laget är en herre som gör allt för mig i den mån han kan och förstår. Och han är aldrig rädd, är det något som är misstänksamt så stannar han, tittar, granskar och går sedan vidare i sitt lugna tempo. Sån är han och har alltid varit, så va som skulle rubba honom lite mer än vanligt har ja tänkt på ett tag nu, men inte kommit fram till något vidare resultat. Men nu vet ja :D brallande kossor. hahahaha När ja kom till strallet så va josefine där, hon som har Corazóns nya polare, eftersom Fighter har åkt hem till sin gård. Tarragon som hästen heter är oxå lika gammal som Corris och oxå en avkomma efter Gabbe.
Vi beslöt oss i alla fall för att trafikträna hästarna lite. Corazón bryr sig ju inte men tänkte i alla fall det det är lika bra att hålla minnet fräsht att bilar inte är farliga. Man kan aldrig bli för säker i trafiken. Sen passa ja även på att visa Jossan några bra ridvägar då hon även har Tarres mamma, Kanel.
Vi knalla bort på vägen en bit, pasera en kohage där korna va en bra bit bort så hästarna såg bara att det va djur där borta men inge mer, o inget mer brydde dom sig om dä, gick förbi 2 st helgalna hästar i en hagen, corris skötte sig mycke bra, sen upp i skogen. Gick i skogen en rund och vände sedan tillbaka samma väg. Denna gång när vi skulle gå förbi kossorna va dom skapligt mycke närmare så Corazón ställer sig och tittar o tittar, nog för att han ställde upp sig mycke fint o snyggt med den lille nacken han har ;)
Corazón är ju inte en häst som får panik o springer iväg från saker. Han är mycket nyfiken och gärna undersöka saker. Men när vi började gå där ifrånlugnt o stilla så kommer en kossa efter i full galopp o brallar o skuttar. hahaha Då va det någon som inte var allt för kaxig :D men istället för att springa rakt fram vände han sig om i gick i sidled hela vägen så han hade näsan mot kossan. Han måste se, han måste ha kontroll över situationen, eller ja, kontroll o kontroll, vara med o se hur allt händer så han slipper ha en massa frågetäcken o fundera på.
Så nu mina vänner blir det kosse träning :D

Sen ska ja väl avsölja lite fint så där. Har inte velat göra dä till en början då vi inte riktigt vetat va vi vill, om vi vill, om det finns va vi vill. För ska sanningen fram börjar vi blijävligt trötta på att bo på 2 ställen. Så vi har väl pratat lite om att bo under samma tak. Så vi va för 1½ vecka sen o kolla på en 3:a på hotellgatan. Men efter lite viss information så va det ett lätt val att inte buda på den. Annars va lägenheten super fin. Bra planlösning, bra hyra m.m. Men som sagt, inget med den. Så på fredag ska vi på en nnan visning, denna gång genom en mäklare. Denna visning går lite emot mina prinsiper, men va prinsiper emot verkligheten. Så på fredag kväll avslöjar ja väl lite mer.

På torsdag, imorgon, ska ja åka o rida Tussa. Ska bli så otrolig kul. Komma ut i skogen o rida lite. Tyvärr är mina stövlar fortfrande trasiga så ja får väl ta mina stålskor, som är mindre hela även dom :P Fan va hel man känner sig. Men va ska man göra.

Tror att corris ska få komma in o sussa inatt igen. Bra för dom att vänja sig vid att man inte har öppna fällt att röra sig på 24 timmar/dygn. På fredag ska vi löshoppa lite igen. ska bli kul. Va ett tag sedan. Se om man ska höja lite så han går ta i lite o få lite höjd i sprången. Någon som vill vara med?

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Rooligt! :) Ni kan få hyra vårt gästrum här nere vid gillestugan ;) haha!

2009-09-09 @ 21:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0