Tillbaka i sadeln

Va mysigt det är när det är lite så här kallt o man kan sitta inne i vardagsrummet o värma sig vid kaminen. mmm me likes.
För idag sitter jag ju inte bara i vardagsrummet som vanligt, utan i min kära gungstol :) Finns inget som är så gött o sitta i som en gungstol :) Va ju en kille här idag och köpte våra soffor. Så nu kan vi få plats med den nya. Blir att åka o hämta den till helgen förmodligen. Men i alla fall, när den här killen o hans kompis kom o skulle bära ut sofforna så bestämde dom att dom skulle gå vägen ut på altan o ner för trappan. Den vägen är jätte snöig. Den som använder den sidan av huset är katten bara så. När dom då bär ner tvåsitssoffan så ramlar han som köpt sofforna o stuttsar när för trappan o får soffan över sig då han gick bak. Så vi fråga hur det gick, Inte så bra säger han, ja tror ja bröt ett revben!
Dom bar in sofforna i bussen dom hade o han sa att han skulle kolla upp det senare. Jaja, återigen bevisat att det är dumt att lyssna på mej när ja säger att den vägen är igensnöad.

Har annars idag Ridit Gabbe. Va så jäkla gött o sitta i sadeln igen. va ju ett bra tag sedan ja gjorde dä. Så vi får se vilken tid ja ska ställa kl på för att komma itid till AF imorgon :P Men Gabbe va en super häst att rida. Sånt jäkla musketberg han är men med vilka otroliga gångarter. Inte dåligt kan ja bara säga.

Curre då. Tömmkörde honom i fredags. Wow. vilken jäkla super häst a har. Kändes som att ja inte hade några tömmar. Så fort ja tänkte sväng så svängde han o när ja tänkte stanna så behövde ja bara ta ytterst ytterst lite. Kommer bli så jäkla kul o se va det blir av den hästen :)

På Fredag är det utgång med Jenny. Ska oxå bli så jävla roligt. är ju inte offta som man har varken råd eller tid så där på helgerna men det här kommer bli super. Innan ska vi äta lite med jobbet oxå ute på Woodys. Kommer bli mycket gott.

Nu har vi även fått nya bilen. Polisbilen. Hahaha o ja kör som fan kan ja lova. Super go :D


Nä, dags att bona lite inna Jenny o Emma strax kommer.
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0