Overkligt

Sol, sol, strålande sol. Det riktigt spritter i kroppen på mej när man nu har fått så här mycket sol om dagarna. Vårkänslor. Helt underbart :D

Förra helgen hade vi lite kalas här hemma i Brunsås. Jag och mamma fyllde ju år. Va jätte trevligt. Hade gjort pajer att äta, tacopaj, kyckling o broccolipaj och sen en laxpaj. Blev mycket gott. Hade fullt upp hela tiden. Fick jätte fina paket. Mina svärföräldrar trodde att ja fyllde 50 eftersom ja fick så mycke paket. Men ja fick bara sånt som ja önskat mej, o9ch dä va inte dyra saker. För det är inte summar av värdet som räknas, utan utan summan av antalet paket, fråga ett barn får ni se ;)

Av Erik i alla fall ja, el ja, inte ja, utan vi, ett biosystem. Tekniskt skit, säger ja bara för att ja inte kan mä dä helt :P.

Sen kommer vi till en mycket roligt del, Erik har fått fortkörningsöter. 2400:- ! Han är så sur. Fruktansvärt sur, men det är ju bara för att han har bara sig sj att skylla på till 110% Visst vet ja att vi spenderar våra pengar på olika saker, men att spändera pengar, 2400 till polisen kan till o mej ja tycka är lite konstigt val.

Men det största som nog har hänt sen jag skrev här sist är att jag har ridit Corazón :D Tyvärr har ja inga ildbevis,  Har Jossan som vittne istället. Men som vanligt måste ju Jossan tro att man inte är helt funtad i huve :P Efter att ha övat en hel del trail i banan som låg utlagd i ridhuset under förra veckan så knöt ja fast andra änden av grimmskaftet i grimman och sen satt ja där. Kändes så jäkla overkligt. Men fatta va roligt. Tillfället känndes bara så rätt så va skulle ja göra, gå där ifrån. Skulle inte tro dä :P



Jossan försöker lära Tarragon att ballansera på bommarna :)




Till helgen som kommer nu ska ja jobba natt, både fredag och lördag. Så ja kommer vara en aning seg där på söndagen sen. Men men. Det får gå. Har funderat allvarligt på att ställa ner en säng i källaren nu till sommaren. Kommer bli snuskigt varmt i huset kan ja lova. Sol i stort sett hela dagarna. Visst, ja ska väl inte klaga. Men ja är inte så mycke för det där med jätte mycke varmt, därför det har passat mej o jobba om sommrarna istället för att åka iväg på semester till varma länder.

Appro på sommaren så får vi se hur det lir där. Hela Eriks semesterperiod är hela den perioden som ja kommer jobba i sommar. Känns så jävla rötet. Och det roligaste av allt är att, som han har sagt, är att han ska ha semester 4-5 veckor just dessa veckor oxå. Känns ju så jävla toppen. Att han kommer sitta här på altan tillsammans med gänget och dricka så fruktansvärt mycke öl, för det är ju här folk kommer vara, så är det alltid, medans ja åker o jobar eller måste sova. O när ja väl sen har "semester" ja då är ju Erik tillaka i sin vardag igen. Suck. Ja, ja, sånt är livet.

Erik har tagit hem skrotbilen. Fy fan. Då ska den stå här. Suck. Från den ena skiten till dä andra.

Snart så är det dags för en fölis. El ja, den va beräknad till i måndags men Inga-lill erättade att Amanda brukar gå över 1 vecka typ. O  att vi skulle tydligt märka när det va dags :D  Hahaha sen tyckte Inga-lill att Curre hade blivit tjock. Han är väl en av dom hästarna som blivit minst tjock av alla i vinter trotts att han står på fri tillgång till hösilage dygnen runt. Han har ju vuxlig något så fruktansvärt på höjden, Rena giraffenen. Han börjar bredda sig lite nu i fram vid bogarna. Så det kan nog bli häst av honom oxå :) Har en bild om Marion va uppe och tog på honom. när han visat hela sida. Ska försöka lägga ut den någon dag sen när ja fått en likande bild på pappa, för att jämföra. Men här har vi tjockisen. Dertta är taget -14 dagar innan. Nu är hon på +2 så ni kan ju tänka er hur hon ser ut nu :D



Nä, dags för lite frulle kanske.

Puss S

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vadå jag har inget minne av att du ridit på Curre ;O

2010-03-17 @ 14:15:04
Postat av: Sofia

Hahaha måste ha drömt då :P

2010-03-17 @ 16:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0