Altanen

Suck. Vilket fruktansvärt trist väder vi har haft ett par dagar nu. Hoppas verkligen det vänder till det bättre.

Helgen som passerat gick bra att jobba. Skönt o ha lite o göra, synd bara att det är på helgerna när Erik är hemma.

Har börja fundera en hel del på hur jag vill att våran altan ska se ut i sommar, eller, över huve taget. Har ju köpt dom basiska mölerna nu i alla fall. Men vill ha någon möbel man kan mysa ner till i under en filt när kvällen börjar bli mycket sen. Efter mycke letande hittade ja denna!



Gerado heter den och finns på svenska hem. Så det va ju kanon. Det som va mindre kanon är ju att man gärna ska ha två stycken såna där. Men när priset ligger på 3200:- för en stol, så kanske ja li ego o köper bara en till mej :P Ikea finns ju fortfarande och hade en hel del fina saker oxå till rimligare pris. Så vi får se.

Ska ju till Ullared tillsammans med Ida och hennes mor o mormor första helgen i maj. Kommer bli super kul och ja har en känsla av att ja kommer hitta massor :P

Corazon är lika underar som vanligt. Longerade honom i ridhuset i måndags med lite bommar. Gick kanon. Men han är inte så där jätte rädd om benen :P
Igår, Tisdag, bestämmde ja mig för att vara elak :D Det var massa folk i ridhuset, vilket är kanon, då kan man gå dit o träna lite civilisation, uppförande!!! Men innan så tänkte ja att ja kunde longera honom lite så den värsta överskottsenergin försvann i alla fall. Så ja bestämmde mig för att longera honom på ridbanan. Den är inte plogad. Hahahaha Stackars Corazonis. Men ja tror att det va nyttigt för honom i alla fall. Han fick verkligen lyfta på benen och trampaifrån. Sen gick vi in i ridhuset. Väl där inne skötte han sig helt kanon. Han små prata inte änns en gång. Folket och hästarna i ridhuset va ju bla såna som Curre inte träffat förut. Så ja va så stolt när ja CYCKLADE hemåt sen. Ja ni läste rätt. Ja cycklade. Får ta o börja med dä nu. Måste komma igång o röra lite på mej.


Kortet är taget av Marion Björn.

Något annat ja ska komma igång med nu är nog lite frulle! Mmmm :) Sen blir det att montera nya gardinstänger och hänga upp mina nya, egensydda gardiner :)


Love Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0