Träningsläger kanske

En ny uppdatering kanske.

Sitter hemma hos mor nu. Har jobbat idag och väntar nu på att tvättstugan ska bli ledig. Passar på o tvätta lite sån där speciell tvätt, yllefiltar, täcke och lite stallkläder. Mycke skönt att få där bortrensat.

Corazon är flyttad till en ny hage nu. Å han njuter :D Massa grönt gräs, så i söndags när ja åkte dit för att titta till dom så va han lite svullen över kotorna. Men som sagt, den karamellen som är i dä gräset så är det inte så konstigt :) Men det är inget som stör honom så han får väl äta på :P

Det blir kanske utökning i familjen Gustafsson/Höök. Har blivit erbjudna en Jack russel hane på 3 år. Så ska åka och titta på honom i veckan så får vi se va vi tycker sen. Men det pirrar jätte mycke i magen på mej så det blir nog kanon :D

I söndags va det även clinic för Helene Hokkanen. Hann inte se så mycke av hennes sett att lära ut, men jag och Linda pratade en del med henne efteråt och det verkar vara en mycket stabil och trevlig tös. Hon erbjöd oss att komma ner på träningsläger hon har över vissa helger hemma på sin gård. Till ett pris som ja va helt okej. Så får se. Vore ju roligt att åka iväg. Nog för att Corazón inte är ridbar på dä sättet. Men detta skulle vara intressant i slutet av sommaren så då kan man ju börja sitta på honom sista dagen i alla fall o tömmköra mycket och sen markarbetet. Att han ska uppföra sig även på okänd mark :P så det vore verkligen super roligt. Men vi får se :)

Har fått jobba idag. Mycke välbehövligt. Vill verkligen ha var liten krona. Har så mycke ja vill, Få klart i huset med all färg och möbler, ha kvar Amanda, Den där vovven vore ju underbart och sen framför allt lite ny utrustning till  Corazón. Jaja, jag har bara left i 22 år, jag har väl 50 kvar, minst hoppas ja.
Min myskille :)


Nä, dags att göra lite nytta kanske, tvätta Eriks kalsonger :P


Love sofia

Kommentarer
Postat av: Erik

tvätta dem nog nu :D

2010-05-31 @ 17:58:34
Postat av: Sofia

Inga problem. Dom är är nu både tvättade, tumlade, ihop vikta och ligger nu i din låda :P

2010-06-02 @ 10:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0