Corazón har rabies

Min nacke är äntligen på go väg att återhämta sig. Fick en tid för massage i fredags. Och som ja befarat, det är ett muskelband av nått slag som inte ligger som dä ska. Inte undra på att ja fått sprängande huvevärk hela tiden.
När ja va klar med behandlingen kunde ja knappt stå upp. Så mycke "skit" hade det lossnat och blodet i ryggen och nacken hade fått en jäkla fart. Bara att fortsätta ta det lugnt ett tag till så får vi se om det lättar.

Corazón har nu mera gjort sig till en självklart dressyrhäst. Han är så klockren att ja inte kan göra annat än att le :D  Berätta i förra inlägget att ja köpt ett bling bling pannband åt honom. Och jag är inte så mycke för det där med bling bling igentligen. Men fan va snygg han blev. Han bär lixom upp det där pannabndet som en krona på hans huve. Eller blir det krona i pannan :P Han fick på sig nytt schabrak och nya benlindor runt om idag oxå. Han har inte haft benlindor runt om förut när ja ridit. Han har fått vara "naken" från allt extra. Han har ju haft lindor på sig förot när ja longerat osv, men det va ett bra tag sedan.
Att få benen lindade verkade vara som en självklarhet för honom. Han lyfte inte ett ben minsta mm när ja linda benen, inte häller när ja linda av benen.
Att sedan gå ner till ridhuset och rida, ja dä va ju rena drömmen. Stod snällt, avspännt när ja satte mej upp, skritta iväg lugnt och stadigt på långa tyglar utan att små takta. Skritten va han helt underbar i. Han jobba jätte bra i en låg och avslappnad form. Trava åt båda hållen lugnt och avslappnat. Alla övergången både upp o ner va så mjuka o fina. Halterna raka och benen fint plaserade under sig. Efter 10 minuter knattp va ja klar med dagens pass. Va härligt det är att ha en unghäst som bara är så jävla klockren :D

En bild av dagens stjärna :D Visst har han rundat på sig lite...






Och som grädden på mosen en sån här lördagkväll sitter ja o har fetingkväll med Raffe. Vi båda har ätit kalas god mat och fetat oss som fasen. Raffe är så mätt i magen efter maten och en stort grisöra att han inte änns reagerar med ögonbrynet när ja prasslar med godispåsen eller reser mig från soffan. Sj börjar ja bli rätt seg sj oxå. Vet ni va den bästa kombinationen av ett fetinggodis är...? Ett stort grillchips (måste vara stort så man känner hela munnen blir stor) till detta tar du samtidigt två ostbågar. Detta tuggar du tesammans. Fan va gott. Ett riktigt fetingtips :P Detta även med en iskall cola till, självklart ;)

Va på loppis idag. Hittade 2 st nya västar jag ska ha till stallet. En citrongul och en flickrosa. Här är det inte bara grönt och blått för att man har en hingst :P Får väl bli den out fiten när vi åker på träningen, "den rosa". Hahahaha Värst är ju oxå att Curre inte är så pass maskulin än att han klär i rosa. Det enda som gör att han klär i rosa är ju hans färg nu. vitt/grått/rosa, fin kombination dä :P och självklart bling bling bandet oxå...


Appropå det här med att Curre numera gjort sig till dressyrhäst. Jag vet inte riktigt hur jag ska dölja hans "brister". Menar den där T-märkningen han hade försökte vi ju göra oss av med i sommras och har väl lyckats rätt bra, om ja får säga det sj. Hans stank döljer vi i pälsglans. Att han sj försöker bada i badkaret jälper ju en del men skrämmer slag på människorna runt ikring. Att han rullar fast för jämnan, ligger platt på rugg och alla 4 ben ihop, är ju bara för att rynkorna ska ta längre tid på sig att visa sig. Mitt nuvarande problem är att han har rabies. Har alltid trott att djur blir dumma i huve av rabies. Inte Curre. Å andra sidan är inte curre som alla andra häller. Men min stora fråga att sova på... Hur botar jag rabies på Corazón...???



Love Sofia

Kommentarer
Postat av: Sara

Killar kan med ha rosa :).

2010-12-10 @ 10:41:57
URL: http://arabianflame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0