Ytterligare en kväll med guldkant :)

måndagkväll. början på den nya veckan. har varit ledig i 4 dagar nu. vet inte hur ja känner för dä. både bra o dåligt. dock blev dä ju inte som ja tänkt mej. vilket ja dels är besviken för, men ändå. det kanske är lika bra. ja är ju inte så viktig för dej så varför ska du vara viktig för mej?

idag har j provat att baka i mitt kök :) och även laga mat för första gången på 3 veckor. helt sjuk. har tappa sammanlagt 4 kg. tänk va kärlek är tungt att bära på. dock kom ja fram till när ja stod i köket att ja saknar mitt huskök. där hade ja plats att kunna både baka o laga mat samtidigt. men lugn, detta är bara för en kort stund. sen är ja tillbaka i ett hus med ett kök som passar mitt intresse :)
gjorde i alla fall blåbärsmuffins. dom blir ju så goda :D och till mat fick dä bli något som kommer högt upp på min lista över mat som ja absolut inte klarar mej utan, potatismos :D hahahaha så otroligt gott. hemmalagat potatismos o sen lite falukorv. dock fick ja typ bara i mej en barnporttion då ja inte är van häller nu att änns äta normal mat. men gott va dä o matlådor blev dä :)

här är den underbart goda smeten innan dom är påväg in för att gräddas :)



gräddas....(ja vet, det har runnit något på luckan, men det är på innsidan så ja måste skruva lite då o dä står dä en annan dag på :P )



och ett färdigt resultat. mycket goda. en riktig goding fick ja som motivering av jenny ikväll :P




har haft en fetingkväll nu med jenny. va ja uppskattar dom kvällarna. dom får mej att må så bra. vi är två vänner som har saker att göra i livet men dom få gånger som vi lyckas planera in en kväll blir en kväll med guldkant :) cola, nått gott, skvaller och massa snyggingar. dä är ju helt underbart :D

har ordnat en träningsdag i mars. ja hoppas att så många som möjligt kommer så man kan umgås o skratta o ha roligt o dela dä intresset man har, hästarna :) blir o löshoppa, lite korv grillning och sen lite trail på e.m så är det någon som är sugen på att komma är ni så välkomna :)

ååå får lite flasch backs nu... lyssnar på låten love you more than i can say. samma låt kom på radion när ja åkte till stallet igår. pappa hade ju varit o hämtat raffe under morgonen så ja va själv i bilen. så ja både spela och körde därefter. vilken kick man får. i alla fall. det är verkligen en sån där stund man behöver för sig sj. såna stunder skulle ja kunna köra till happaranda o tillbaka.

på onsdag ska ja träffa anna en sväng. ta en promenad och sen äta lite muffins :P innan ja ska åka o jobba kväll. jobbar mycke kvällar denna vecka. vilket betyder att ja får sova om mornarna :P

imorgon jobbar ja bara 3 timmar så efter dä åker ja till stallet o rider lite på min, blivande vita, dröm.

va tror ni ja har lyckts med mer idag då... suck. lyckades köra ett tapetblad en bra bit längsmed ner i långfingret. o jävlar va dä blödde. kunde väl aldrig drömma om att ett så fint snitt kunde blöda så. inget litet plåster som räckte här inte. o hahaha värst va ju att ja skar mej på högerfingret så ja va ju tvungen att försöka plåstra om mej sj med vänster hand. hahaha tur raffe hade fullt upp med en sko så han inte riktigt lyssna på mej då :P
så tydligen är det så här min skola ska vara. ja måste ju gå i skolan tydligen, o då i min skola ingår dä bandage :P

på fredag är det lön oxå... vet inte hur ja känner inför denna dag :P visst skönt att få pengar, men va fan. nu är det så mycke som ska betalas så ja får ju knappt några pengar i alla fall :P men men, det är bara att bita ihop o leva så här nån månad nu, sen vänder dä :)

va ja uppskattar såna här kvällar när man är hemma o man har städat o fixat, tänder massa ljus o bara myser. det är så skönt. om ja bara kunde få mina soffor nu oxå :P


Love S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0