2.5 månad sen benen särades sist. Dä sätter sina spår.

Lördag. Ja kolla på vädret o det skulle varit snöstorm idag. men tur va väl att dä inte blev dä. Kom till stallet o upptäcker att corazon inte har något täcke på sej. det visar sig när ja kommer in i stallet att hans täcke är helslaktat. så dä löna ju inte mycke till att han skulle vara varm o mjuk i kroppen. han hade andra planer. nu visar det sig dock när vi väl kommer i ridhuset att han är kanon pigg och är mjuk i kroppen i alla fall. han hoppa bättre än någonsin. han hade egen bjudning och hoppa med bra teknik. inga höga höjder eftersom han varit sjuk o haft vila. men höjderna räcker för honom då han inte har så bra självkänsla nä det gäller att göra saker sj. han har en hönsmamma mitt ägare ;) o att han hoppar höjderna bra är ja nöjd över för då vet ja att vi klarar dom tillsammans sen på ett bra sätt :)

hahahaha sitter o kollart på zorro på tv nu. hahahaha han ska lära sig rida en svart p.r.e. hahahaha att dom kan få till en ras personlighet så bra även på film. hahahaha helt underbart :D Kan nog säga att det är dä som kommer stå på min lista framöver sen. en svart p.r.e. hingst. fan va dom är snygga o maffiga. så får se hur ja får ihop detta med att ja vill ha den där Quarterback avkomman oxå. dä blir helt klart en korsning mellan han och ett p.r.e sto för att kunna få ut det bästa av två raser.

men för tillfället har ja min otroliga corazón. han är bara för underbar. jag är så otacksam för att för att han finns i mitt liv. han har fått stått ut med mycke under året som varit.
han har ju varit sjukskriven ett tag. men nu äntligen är det dags att börja igen. så i onsdags va det dagen med stort D då¨ja äntligen fick rida igen. o vilken underbar häst ja har. han va precis så bra som där vi sluta. inte en diskution om nått. han va klockren. vilken häst ja har. men gisses vilken träningsvärk ja hade i torsdags o fredags. gisses. ja kunde knappt gå på jobbet. vadom skrattta åt mej. inte bra o inte särat på benen på 2.5 månad....

varför är det så att hjärnan säger en sak men hjärtat säger en helt annan sak??? att ett hjärta kan lida så mycke. va ska man göra??? kan ett hjärta repa sig igen. hur lång tid tar dä? hur ska det repa sig? va ja hatar alla dessa frågor. kan inte åren bara flyga iväg sådär typ 5 år. så att allt dä tråkiga kan vara ett minne blått. så att ja kan sväva på molenen igen och dansa på rosorna. för det är precis va ja vill. ja vill ju leva tesammans, tesammans som en familj och vara en familj. om 2 kvinnor lämnar dej av samma anledning, låt inte dä hända din 3:e. även om det kan vara en andra chans.
men ja är inte dum bara för att man är blind ibland. klart ja ser va som hänt och va som finns kvar, vad som tynar bort. kommer ja tyna bort?

nä, undra va det står på menyn till kvällen. luft kanske. för aptit o hunger, va ä dä? men en tröst pizza med en god vän kanske skulle bli bra :)


Love S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0