Mitt hem börjar bli som ja vill :)

Gudars va trött ja är. har varit trött hela dan idag. Så just nu önskar ja att kl vore 22 istället för 21 så man kan gå kvällskissen och gå o lägga sig. För dä vore så skönt :)

julen är nu utplockad, dä lilla ja tog fram. Känns bra. Även om ja tycker julen är jätte mysig.

Har äntligen målat om i vardagsrummet. Det fick bli den gråa färgen ja hade. Och tll min stora lcka blev dä inte så mörkt som ja trodde. Men det blev ju mörkare än va ja tänkt mej så den sista nästan svarta väggen håller ja nu på att måla om till vit. Vill absolut inte ha en mörk lgh. Men som sagt ja är nöjd. Så nu kan ja börja ta in lite möbler allt efter som :)
men en sak kan ja säga i alla fall det är att ja ALDRIG ska bli målare. Shit va jobbigt o dra med den där rollerna upp o ner. o en annan som är så jävla kort oxå måste ju springa upp o ner på en stege hela tiden. suck. hade ju en sån där stor roller. den blev ju jätte tung till slut. o sen målade ja ju rummet, 4 väggar, 2 ggr samma dag så kunde inte änns lyfta en penna på kvällen knappt. Så ja förväntade mej att inte kunna lyfta armen änns en gång dagen efter. till min stora förvåning så kände ja inget!!! Och jag är verkligen inte tränad i armarna, mockar inte, inte målat på ja vet inte när, inte gjort värst mycke i stallet o ja, erik, han tog ja ju knappt i med tång så förstår inte.

Hämtade ut lite nya köksgardiner idag. Mycket bättre än dom gamla. Dom gamla va förra lgh ägarens gardiner som hon lät hänga kvar. o eftersom ja inte hade några gardiner som passade både i färg o stl så fick väl dom gräsliga gardinerna sitta kvar. Men nu är dom väck :D

Jobbar en hel del nu faktiskt. Känns jätte bra. men som sagt, ja ä trött.

Corazon, ja va ska man säga. har konstaterat nu som sagt att felet sitter i bak någon stans. Undra om ja någonsin kommer få ha en frisk häst o rida???

Nya Hööks katalogen har kommit ut :D hitta en del fint. Har ju inte fått katalogen i brevlådan utan bara kollat på internet. Är lite smått förvånad över mej sj när ja slog ihop summan. strax under 2500:- !!! Mycke bra måste ja säga. Då är dä bla en hjälm, ett nytt regntäcka, ett par ridbyxor, två dressyrshabrak och lite annat sånt där som är bra o ha. men men, våren o sommaren är ju lång :) hinner väl mä. o som sagt. ja kanske inte änns kommer ha användning för nått i min garderob känns dä som. skulle ju inte bli förvånad om dommen blir att han blir utdömd. min vanliga otur.

märks att dte är torr luft ute. mina händer är som sandpapper. så äckligt. får alltid såna här händer på vinter. hålls ju en hel del med vatten oxå på jobbet så dä blir ju inte bättre precis.

känner mej för övrigt jätte trött i ryggen. inte dä lättaste att hela tiden gå o spänna sig att mna inte ska ramla, för jäsiken va halt det är. Hade ju tänkt ta massa långproenader med Raffe, men men. det blir kanske bättre snart.

Nä, dags att göra dä sista. kanske kan hinna ut 10 mnuter tidigare med raffe o kommer vi in o sover oss sen ;)


Love S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0