Vänner är bra

Onsdag. Ja, tiden rullar på. o tur är väl dä.

har varit inne o kollat lite ang licens till mej o curre. är otroligt taggad inför sommaren. Va uppe till corazon igen i måndags. fick mej ett kort på hur han ser ut nu. dockk är det jätte dålig kvalite för att ja är i ridhuset, telefon är inte den bästa och att ja är en aning darrig på hand :P men man ser ju typ i alla fall hur han ser ut nu :)



Dom där jäkla giraffbenen... hur ska vi kunna hålla koll på dom :P



det är något i den blicken som gör mej så glad :)

På fredag ska ja faktiskt ha en kväll med syrran. hon ska få agera frisör och jag får stå för kocken. tur att det finns människor som är bra på olika saker :) sen blir det förmodligen lite bio. ser verkligen fram emot dä en hel del.

va ja ä glad för mina vänner. är så otroligt glad att ja har dom. vilka minnen man skapar tillsammans :D

och allt detta med IKEA har väl äntligen löst sig hoppas ja. jag ska få nya överdrag i mitten av februari. posten hade struntat i att ändra betalningen som IKEA bad om att dom skulle. jubelidioter. men men. dom kommer väl nån gång :P känns skönt att ja kunde måla klart vardagsrummet, har bara den vita väggen kvar, så att man slipper trängas med massa soffor. dä underlättar lixom lite. lgh börjar ta form. men måste vänta på lön nu o köpa lite mer färg osv.

står även lite velade till hur ja ska göra med min moppe. om ja ska sälja den eller inte. lutar ju åt att ja ska sälja den. samtidigt är den ju väldigt smidig att ha. billig o bra. men är det någon som är sugen så hör gärna av er. den står lixom bara nu o samlar damm i största del.

ikväll blir det att jobba. känns bra. jobba med vettiga människor skulle ju vara pricken över i :P

nä, undra om man skulle dega sig ett tag till :P va ju ute på en liten power runda med raffe förut så. har ju gått ner 1.5 kg sen ja flytta hit :) me likes. o mer blir dä.


Love S

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vad stor han börjar bli,

2011-01-19 @ 15:16:54
URL: http://kajsaflorello.blogg.se/
Postat av: Sofia

han börjar bli för stor :P och han börjar ju7 växa på bredden nu så han börjar se ut som en häst. ska mäta honom någon dag. men +160 är han i alla fall.

2011-01-20 @ 14:07:31
Postat av: kajsa

ja bra att han växer på bredden med... hoppas han inte blir för hög då? hur trivs du i lägenheten då?

2011-01-25 @ 14:34:10
URL: http://kajsaflorello.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0