Minnen för livet

äntligen har det ordnat sig med IKEA. jag bara väntar på att få en avi så ja kan hämta paketen. skam den som ger sig ;)

och rapporten efter helgen är ja äntligen klar med oxå nu. blev 4 sidor oinstyckat. men men, nu är dte skrivet så får vi se vad som kommer hända. men kan lova att ja inte tänker ge mej i första taget. jag tycker inte man behandlar andra människor hur som hällst. och dä ska vissa få bli varse om.

sitter och försöker komma på lite träningar nu till curre. har ju tänkt att han får vila i ca 2 veckor till eller januari ut. det beror lite på. har ju tänk att backa ett par steg nu. att gå tillbaka till inspänning och tömmkörning. tror att det kommer bli kanon. jag hinner rida. vill att han ska tycka det är roligt och framför allt vill ja inte frysa ihjäl sj på ryggen :P men en sak blir det sen i alla fall. en vinter tur. jag kommer ihåg när ja satt på altan i huset eller va ute o gick en sväng o såg folk som kom o red i snön. kommer ihåg att ja önskade så att det skulle komma snö nästa år oxå så att ja äntligen kunde ta mej en snögalopp igen. det va ju inte så mycke snö när ja hade Cabben men när ja hade Kossa och Tuffa framförallt så va dä super kul. Kossa kunde ja rida på åkern och man kände hur hela hästen lyfte på benen och arbeta igenom hela ryggen. o Tuffa. hahaha min lilla racermaskin en barbacka tur på henne i snöyran va ju en dröm och bara så kul. har ju tyvärr knappt några kort när ja rider kossa o tuffa då ja i stort sett alltid va ensam med dom. vilket kunde vara väldigt skönt då dom va väldigt speciella hästar. framför allt min kossa :)

kolla igom mitt usb minne lite och hitta mappen med spanienresan. vilken resa och upplevelse dä va. dä va verkligen då ja föll för den vackra hästrasen. visar lite bilder.

kolla vilken utsikt vi hade att rida till varje dag. kan säga att det v som en dröm. hästen ja rider är en grand prix
utbildad vallack. jätte trevlig.



detta är en 4 årig unghingst som en dansk rider. så otroligt trevlig och otroligt vacker. rörde sig som en gud trots sin ålder.




när vi va på resa till Jerez tog vi en annan väg hem. på andra sidan vattnet, havet, ligger Afrika. lite coolt.




tookig som



jag som är hopprädd, eller ja, innan ja lärt känna en häst ordentligt föredrar ja att ha fötterna på jorden. ja skulle hoppa gårdsfruns svenska halvblodshingts. Ja föredrar  o hoppa en p.r.e :P



o ja som är mindre förtjust i hoppning, självklart skulle vi hoppa prix hästen. han som aldrig sett en bomm i hela sitt liv. hahaha men jävlar va kul han tyckte det va. dä va bara att styra o visa vägen o sen hålla sig kvar som ni ser :P

ja, vi hitta faktiskt fjordingar i spaninen :P 


å va kul ja hade med den här hästen. vi förstod varandra så jävla bra. och här har vi jävligt kul kan jan lova :D




va kul det är när man går igenom gamla kort o börjar komma ihåg massa roliga minnen :D

imorgon blir det att tvätta o ringa till jobbet en sväng. se om chefen är där. tyvärr inte helt omöligt att den där snabeldraken kommer fram oxå...

hahaha hitta en gammla bild på mej. fan den här tiden saknar ja. då va man verkligen obekymrad. allt vara bara frid o fröjd. sommar o sol och en o annan faska vin. tider :)




jaha, nä minnen kan ja inte sitta o prata om hela tiden. även om det är riktigt kul :)

sussa gott nu.


Love s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0