Inte förvånad igentligen

Vet ni va det värsta är med att ha en sjuk häst? Det är inte själva väntan på att han ska bli frisk. För ja vill att han ska läka ordentligt utan massa skit (veterinär medicin). jag vill inte ha en häst som blir imun mot läkemedel. Det är att man är så fruktansvärt ridsugen. Så fruktansvärt. Men att rida andras hästar har man inte lust med. Har vänner som erbjuder mej att få komma o rida. O jag är jätte tacksam, men ja känner bara inte för dä. Jag har väntat i så många år att få rida min egna häst. Så det är väl bara å vänta lite till :)

Va uppe o kolla hur det är min älskling. det roliga med att inte vara uppe varje dag är att när man väl kommer tycker man att han förändrats så. Som idag, idag tyckte ja att han växt 2 dm, lagt på sej 100 kg och såg vuxen ut, och mycke vitare i pälsen. Linda o ja gick ner för att se hur han rörde sig i ridhuset. longerade honom för en vecka sedan och då haltade han ingentling men var oren och stel. Idag när vi longera så va han fortfarande lite stel men inge halt. Han skrittar o travar obehindrat men utan riktigt arbete. i galoppen sysns det att han inte sträcker ut i högervarv. Han vill gärna inte galoppera. Så har nog kommit fram till varför han blivit skadad är nog inte enbart att dom lekt "betäckning", ja tror självklart att dä har en stor del i det hela att göra. Men ja tror även att han har stått på näsan. Det låter lixom mer likt honom :) Så vi får väl se vad som händer. Det bli vila och åter vila.

 Nått annat ja håller på att få spunk på är mitt vardagsrum. Färgen ja köpt har ett eget liv. Här nedan ser ni. Färgen bli mycke mörkare än va ja hade tänkt mej. Så vet inte om ja ska åka o köpa ytterligare mer vit färg. Hur mycke vit färg ska ja behöva köpa..?? och sen den sista mörka väggen som ja hade tänkt att ha kvar bara för att bryta av lite, om ja ska ha den här gråa kommer den mörka väggen göra att rummet blir jätte mörkt. och dä vill ja verkligen inte. Så funderar på att måla den mörka väggen vit då istället. Men ja vet inte. Det är bara att ta hit Jenny i morgon och överlägga. Blir togig på dä hela. Att det aldrig blir färdigt :P Och visst, ska sanningen fram så hatar ja att måla oxå. Skulle lätt kunna lämna bort målandet och betala för dä hela men vem fan är miljonär :P inte ja i alla fall...





konstigt nog så är det samma färg ja målat med... suck.


Nä, nu blir det lite mys mys med ljus :)


Love s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0