Dressyrfjollan kan även hoppa

hela maj har passerat utan att ja skrivit här. jag har jobbat jätte mycke och haft mycke överlag att göra.

corazon går bara från klarhet till klarhet. han är verkligen bara så bra. så nu när vi börjar komma någonvart så funderar ja på att ringa till sussanne o boka en lektion för henne. är lite intresserad av vad en klassisk tränare säger om honom.
har gjort en del ute ritter och så har ja faktiskt provat att rida honom på en stång. han köpte hela konseptet. vilken häst ja satt på. shitt. en drömhäst helt kort sagt. sen har vi även provat att hoppa, tillsammans. gick hur bra som hällst. är så stolt över honom. ja som inte ä'r så frälst i att hoppa vill absolut inte ha e häst som drar emot o över hinder eller som tvärnitar framför. ja kan säga att vi än så länga inte fått en enda stop eller minsta tendens till att dra, ett o annat glädje skutt men dä ser ja som mest possetivt :P han hoppar så mjukt o fint. precis så som ja bara kunnat drömma om. han måste helt enkelt vara min drömhäst :)
imorgon ska Ida o ja rida ut tillsammans. ska bli mycke roligt.
Curre är ju även släppt på bete sen typ en månad tillbaka. o han har det så bra. o det ja är mest glad över är nog att han inte har gått ner i vikt. han håller vikten rätt bra trotts att det är brunstiga märrar osv. mycke tacksam över.

Visst är vi snygga :P dressyrfjollan kan även hoppa :D



raffe lever o mår bra :) han älskar att sommaren har kommit så han kan ligga i solen o sola sig. han är verkligen en riktig soldyrkare.

snart är det även "sommarjobbandet" som drar igång. jag ska ju inte ha nån semester. hade ju ev tänkt tidigare o ta en vecka för att, ja hur man nu ska säga dä, för att erik o ja skulle kunna umgås igen. hahaha ja va ska man säga. tror inte hans nya tjej skulle uppskatta dä :P
va lustigt det där är igentligen, va fort vissa människor kan komma över andra människor. värst är väl att hans familj tycker så fruktansvärt illa om mej. dä gör mej riktigt ledsen. ja mådde ju inte allt för bra, mycke ovishet ang mitt jobb, ovishet om vi ev skulle bli tre, den villkorslösa kärleken till bonnan/alkoholen men inte en tanke till mej. ja mådde verkligen inte bra. ja ville ju ha familjen, men fick ta hand om allt som hände sj, alla frågor, alla tankar, alla om, alla men. en kommentar som ekar i mitt huve är: - du kommer bli världens sämsta mamma. Tack för att ja inte ska ha barn med dej. 
dä är verkligen precis dom orden man vill höra när man försöker finna svar. tydligen fick ja mina svar. 

vi va inte lika gamla. vi ville olika. men min familj avskyr inte dej i alla fall...

ja har repat mej bra :) men det tar lite tid, ja är ju en svensson :P ja jobbar o sliter o försöker få dagarna att gå. men snart är det chappen som ja verkligen ser fram emot och en sommar med svettiga ridpass på curre :) ja ä nöjd :) har ju det stora jobbet nu att köpa mej en ny garderob ;P - 12kg står det nu :D  men det är myck osm går utför :P mina fötter har krympt till stl 36, starkare linser va tvungen att beställas denna omgång :P, o sin sagt, mindre kläd stl 36-38, mindre tuttar m.m.

har nyss kollat klart på BB finalen och det va en klar favorit som vann, Simon. bara att grattulera.

hahaha o vet ni. ja har köpt mej en ny telefon. oj oj. en sån här jävla telefon man tatchar på :P hahaha ja det återstår att se hur länge ja står ut :P dock har ja knappt ett nr kvar då ja va tvungen att byta sim kort pga ny operatör. så man kan väl säga att ja har dä ja behöver för att överleva nr till veterinärer, stallfolket, mor o far och en o annan vän som ringt till mej så ja har kunnat spara deras nr :P men ja antar det kommer mer längs vägen.

jo ja måste ber'tta, ja boev erbjuden att rida in curres halvbror :D vilken ära. men tyvärr har ja inte tid. har fått veta att ja kommer jobba nästan heltid hela sommaren o sen har ja curre sj att rida så ja komme rinte att ha den tid ja sj vill lägga på att rida in en häst. men det skulle vara så roligt att åka o provrida brorsan nån gång o få känna likheterna el olikheterna :)

va inne till örebro förra veckan. o ja har äntligen hittat ett par nya svarta klackskor :D som ja har letat efter några som verkligen faller mej i smaken. så ja är så överlycklig :) sen att det även blev 2 par andra skor oxå är ju bara ett + hahaha.

nä, sova kanske. så om man kan sova änns en gång. haft svårt mä dä flera nätter nu. så vi får se. en redig grogg o sen nån alvedon så ska nog dä funka :)


Love S

Kommentarer
Postat av: Caroline

Det är väl alltid bättre att gå vidare och må bra än att älta massa gammalt skit! ? =/

VA vitt ja märker så e Erik gladare än någonsin och vad de beträffar familjen som inte e dina "bästisar" kan ja förstå dom då man håller sin familj varmast om hjärtat!

Ibland måste man ise sina brister för o bli bättre!

MVH



2011-06-07 @ 22:14:33
Postat av: Sofia

Hej Caroline. Ja har inte en aning om vem du är. Livet Erik o ja hade är inte gammal skit. Det är erfarenheter. Det framgår väl inte så ofta, men vi hade otroliga bra stunder oxå, bättre än va man kan föreställa sig. Jag är jätte glad över om du säger att han är glad igen :) Självklart ska man hålla sin familj närmast, är det inte därför man är en familj? Men för att vara en familj måste man bete sig som en familj oxå, till familjen kommer med tiden nya familjemedlemmar som ska ha plats, små som stora.

2011-06-09 @ 12:12:12
URL: http://annsofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0