Lite ur form.

Natten som va ställde vi om kl. O av detta att dömma kan ja bara säga att ja är helt slut. Nu har dä inte bara med tiden att göra men ändå.

ärinne i en ganska intensiv period nu. har jobbat 3 helger, varit ledig en o göra nu ytterligare 3 helger på rad. känns meningslöst att vara ledig. kan ju inte tillbringa hela dyng i stallet trotts att dä ä dä bästa stället på jorden som finns. men stallet hinner ja ju med efter att ja jobbat så dä ä lika bra att jobba på o se glad ut. dock känns dä att dä har blivit lite mycke nu. känner mej ofokuserad och har jobbat med människor som är stressade över sig själva så dä undgår mej inte att ja va på helspänn.

nästa helg gör ja nätter. 3 på rad... pust. o det va jätte länge sen ja gjorde nätter överlag så vi får se hur dä går. raffe ska i alla fall bo hos sin morfar o mormor då :P

sen är dä mindre roligt. min mejl har blivit stulen. så ja som har en hel del viktiga mejl som ja måste ha kan inte komma åt dom. suck. så ja försöker inte slita mitt hår men stressen tar vid på insidan.

Färjestad är vidare sitt finalspel i SM. så inatt hoppas ja att ja kommer kunna sova mycke gott :D

Corazon är min bästa. han är allt bra snäll :) det har varit lite folk i stallet i helgen då det har varit clinic och loppis o möte. hahaha linda fick frågan vem curre va. han ser inte ut att plats bland dom andra westernhästarna :P o nej, han är ingen westernhäst, det är en fjollhäst :P
men linda ska hjälpa mej en dag så ska vi prova att rida på en bosal. ska verkligen bli jätte roligt. ja leker ju redan en del med curre, rida barbacka i grimma o ett grimmskaft så varför inte göra lite seriöst av dä hela :)

idag när ja jobba så hade ja min vanliga otur. va långt ute på landet sj. helt plötsligt kände ja att ja blev lite snorig, tar handen över näsan  o får se att ja blöder näsblod. bra sofia. bra!! i kommuns nya bilar och långt ut på landet o inge papper finns. bara att stanna bilen efter vägen. luta huve bakåt o vänta en stund. o det gick strax över. men som sagt. min vanliga otur.

 o nu jävlar är bilen besiktad o skattad o nya däck kommer han få sen oxå och när ja jobbat mina helger ska den får en ordentlig vårtvätt o städ. ska bli så skönt. så nu är det bara tuta o köra ett år till :)

som sagt. känner mej väldigt ur form just nu så dä blir en tidig kväll. sköt om er. sänder en tanke till Sivs familj som va med om lite tråkigheter i helgen. dock är allt bra nu.


Love S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0