Ovanlig? Nej!

Ja förstår inte allt ibland :P va verkligen super trött igår. så gick ut med Raffe strax efter 22 o gick o la mej sen. somna inna ja änns hunnit lägga huve på kudden känns dä som. visst, är jätte glad över att ja kan somna. har haft svårt att sova en längre tid, inte att somna utan att få sova hela nätterna. inatt fick ja dock sova o ja hade tänk att ja ska sova länge länge. när ja vaknade såg ja att lampan i fönstret lös, då är inte kl 8.40 än i alla fall (har timer på lamperna i fönstret för mej sj och raffe dom dagar ja jobbar). tänkte ja vänder på mej o latar mej en liten stund till. sträckte mej efter telefon för att se om ja fått ett sms om tankar. tyvärr hade ja inte dä. leva i ovishet, javisst. men till min största chock ser ja att kl ä bara 06.45!!! Hur fan kan ja vakna självmant den tiden??? känner mej som en gamal pensionär eller som småbarnsföräldrar. dock har ja varken rynkor eller gått i pension och jag har häller inga barn. så försökte somna om, men efter att ha vridit mej fram o tillbaka, kallsvettats och tankar bara legat o hackat i mitt huve valde ja att gå upp. solen strålar ute. tog en långpromenad med raffe ner till sjön. hade igentligen som vanligt inte planerat att gå så långt. men stillheten ute så tidigt på morgonen hjälpte till att skingra lite tankar. så nu sitter ja här o har ätit frulle o undrar va ja ska göra resten av alla timmar. ja brukar ju vanligtvis stiga upp nu!!!

ska i alla fall jobba senare ikväll. hade igentligen planerat att vara ledig i helgen. men eftersom man aldrig vet hur morgondagen i livet ser ut så kan planer ändras drastiskt. så det fick bli att ja jobbar hela helgen. jag sänder återigen tankar till dom som mist sina älskade.

nästa helg ska ja i alla fall absolut vara ledig. då har vi träningsdag o jag är så fruktansvärt taggad. löshoppning på f.m. och lite trail på e.m. är lite sugen på att rida curre på trailbanan. vill se och känna hur han beter sig med lite liv o rörelse runt sig.
har i alla fall nyss kollat smhi med en 10 dygns prognos. ja vet att dä kan ändras en hel del. men som det ser ut nu så kommer det bjudas på sol :) så ja håller tummarna för att det fortsätter så :)

har fått veta hur min sommar blir nu. jag har ingen anl att ta semester i sommar. o vill inte ha någon häller. dä påminner mej bara om att denna sommar skulle ha varit våran första sommar tillsammans som vi verkligen skulle kunnat unna oss tid på alla sätt o vis. det är detta ja kämpat för!!! så dä känns så värdelöst att man kämpat o kämpat och sen inte får något fört.
det är bestämmt att jag får lägga mitt eget schema precis som ja vill över hela sommaren. gissa om ja ä glad. kan planera som ja vill o göra som ja vill. så ja kan absolut inte klaga. så ja kan vara ledig utan att ta semetser. fin fina gräjer dä. o dä roliga i dä hela är att ja har semester att ta ut. räkna på att ja kan ta semester hela juni OCH juli. inte illa pinkat för att bara varit anställd ett halvår :P
kommer dock att använda hela 4 semester dagar. hahahaha dä ä ju skrattretande. så nu o funderingen på om ja ska jobba midsommar eller ej. men det är ju fina pengar :P aja, mitt schema ska ju inte vra klart imorgon. så vi får se va som händer fötter o sker.

jävlar va ja åkte i backen i går när ja åkte till jobbet. helt glashalt. o för ovanlighetens skull så landa ja ju på knänen :P så nu ä dä ena knät lätt pajat igen, på insidan. suck. ä dä inte dä ena så ä dä andra :P

curre va en dröm, som alltid, att rida i onsdags. å vilken häst. vi hade ju ordnat till dä så vi va riktigt tjusiga. rosa utrustning :P lindad runt om o nytt schabrak han va så snygg :P Peter sa att han hade haft full förståelse om det va så att han va ett sto. Nu ä ä det ju inte riktigt så :P så jag är så sugen på att åka iväg o träna någon stans. för en tränare eller bara åka till nått annat ridhus. men som sagt, vilket? är lite sugen på kosia. där är det ju stort, ljust och bra. får kolla. curre behöver komma ut o se sig om i världen :D o dä behöver ja med för den delen :P


Love S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0