On/off knapp

hej.

här sitter ja o försöker höja mitt socker till max. imorgon är det dags att göra första natten igen på över 1 år. känns lite oroligt. har ju jobbat så mycke innan o kommer jobba en hel del direkt efter ja gått av dessa 3 nätter. men men. dä ä bara o gilla läget. va skulle ja annars göra. gå o gräva ner mej i en grav? nog för att dä känns som att dä skulle vara så skönt. det är inte mycke som går med mej nu. 99% går bara emot mej. ja trodde ju att saker skulle bli lite lättare med tiden. men han där uppe har tydligen andra planer för mej. dä lilla som ja, ja, jag vet inte va man akn kalla dä för, ja kan inte änns kalla dä för ljusglimtar i livet, utan dä ä mer som ett litet andetag med syre som gör att ja ska överleva till att fortsätta plågas.

här om dan såg ja en sån där bild ja haft i mitt huve fast nu såg man den framför sig. ja blir knäckt. såg en sån där grå/beige ny v70, hundbur i baklucka, en man som körde, kvinnan satt i bak och i passagerarstolen fanns en liten stol med en liten passagerare. tänk att dä hade kanske inte varit långt kvar nu... ja kan inte sticka huvet i sanden o säga att ja är stark o överlever. ja kan inte dä. ja mår skit, ja mår bättre men fortfarande skit. o dä retar mej o gör så ont i mej att den ja verkligen skulle vilja prata med är dej. vilket ja igentligen inte förstår. för ja får ju inga svar o man blir behandlad som att man inte vore det där andetaget värd.

fan sofia. ryck upp dej!!!! sluta sitt här o säg att dä ä syn dom dej o prata om saker som du mår dåligt av!!! dä finns dom som har dä värre. jag önskar livet kunde vara som en on/off knapp. stänga av när allt är som underbarast eller när något bra hände o kunna njuta av den känslan. men framför allt att kunna stänga av när det blir för mycke. dock finns ju skiten kvar när man knäpper på igen sen.... men när det väl händer något bra och man stänger av för att njuta skulle ja nog aldrig knäppa på igen. i alla fall inte som ja känner nu.

i helgen som va, va första dan som ja tvekade på mej sj. tvekade på att ja skulle kunna genomföra något utan att något inte skulle kunna hända. har ALDRIG kännt så förut. för mej att det alltid varit att dä är bara att ta sig i kragen o genomföra dä man tänkt. men detta va skrämmande.

har funderat på att vara ledig ett tag. men nä, det är ingen ide. gör ju ingte vettigt i alla fall...

kilon tappas i alla fall när man mår o lever som man gör. snart är vi nere på ett begagnat tiotal ja inte varit på länge :)

raffe har fått sommarfrillan. va så illa tvungen att fixa till honom. dels såg han ut som ja vet inte va :P men sen ska han sova hos mormor o MORFAR i helgen så då va han tvungen att fixas till :P

corazon har lite lov nu kan man väl säga. efter nätterna nu så har han inte gjort speciellt mycke på 2 veckor. men dä gör inget häller. ja hinner. o han hinner. vi ska ju ha ett helt liv tillsammans :) men med min vanliga otur får vi väl inte dä....

hade i mitt lönesamtal förra veckan. chefen hade en del intressant att säga. hon ser att ja utväcklats minst 100% och att ja har en väldigt sund inställning på livet. hon ser att jag har en nav i varje hjul. att ja tänker på ALLA på ett eller annat sätt. jag har alltid ett öra, papper o penna med mej för att komma ihåg allt så att allt ska bli bra.
måste säga att dä känns lite konstigt att få beröm för något sådant o framförallt att det är ett stort argument till en lönehöjning.

strax efter 23 är kl. ett tag till måste ja orka...


Love S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0