Ny historia har skrivits och ny kommer skrivas.

Nytt år, nya möjligheter? ja har insett att varje tillfälle ä en ny möjlighet, vilka chanser ja kommer få ;) men ska ja våga ta dom?

ny år har passerat och ja sov in dä nya året :P i björneborg. pontus bor där, en ja, tom en bit utanför björneborg så det skulle bli lugnt o skönt för raffe. förra nyår skrek mitt hjärta hjälplöst när raffe inte kunde komma till ro. ja jobbade till kl 21 o styrde sedan söder ut för att få en god midda lagad, älgfile, ris och grönsaker. mycke gott :)

sen sist då... ja, det har skrivits historia igen. Jag har rasat av Curre. hahaha omstädigheterna va väl inte dom bästa så ja skyller på dom :P det viktigaste va att det va JAG som rasa eller snarare gled av Curre och han kom tillbaka till mej. Curre kasta INTE av mej. Hade varit hos Anna o Björn kvällen innan, haft jätte trevligt, god mat och goda vänner, vilket resulterade i att ja va en aning bakis :P och den blåsten som va på annandan gjorde ju inte saken bättre :P att folk inte spänner fast sina pressäningar kan spela in oxå, så som, att ja red i en hoppsadel med hoppläder, och hade jätte hala termobyxor på mej. hahahaha curre blev i alla fall rädd för en blåsande pressäning och vände sig åt höger där det va ett dike, han gled ner med frambenen så det blev aoutomatiskt att ja gled framåt, samtidigt som curre bestämde sig för att vända tillbaka upp på vägen till vänster o springa förbi den sabeltandade tigern som fanns där :P så ja gled fint ner på min höger sida. hahaha curre sprang en bit o kom sedan tillbaka till mej där ja stod med linda på zan o peter på gizmo. allt gick bra o vi lever alla :P även om ja fick uppsöka akuten på tisdagen, bara för att få allt dokumenterat.

att ja åkte upp till akuten va en rätt possetiv upplevelse måste ja säga. från dä att ja glev innan för akutens dörrar tills dess att ja klev ut ur dom tog det BARA 3 timmar!!!! o under den tiden hade ja blivit inskriven, väntat, blivit undersökt, väntat på att läkaren skulle skicka remisser till röntgen för att göra en MR, sitta på röntgen o vänta på min tur, röntags, tillbaka till akuten för att vänta på utlåtande. blev så otoroligt bra bemött, många skratt blev dä o ja hade turen denna dag att träffa en läkare som verkligen tog mej på allvar. så nu har ja lite hopp om sjukvården igen :) sjukskriven 2 dagar o lite superpiller va ja på banan igen för att jobba, som vanligt :P

idag va dä så underbart att få sova, tycker inte ja gör nått annat än o jäktar hela tiden, dä ska hinnas mä o ch dä och dä och dä. och idag va inget undantag. jobbar kväll och under dagen ska det tvättas, vaknade o såg att kl va 8.30 tänkte att ja skulle knalla ner i t-stugan o kolla om maskinerna va lediga redan nu. o hade faktiskt tur så nu tvättas dä. rätt skönt att komma ifatt lite när man har jobbat hela jul o ny år.

I torsdags åkte ja o pontus till lidköping o hämtade hem en Bates Innova. har ridit i den nu 3 ggr o ja är så kär. ja har sagt att curre har sköna gångarter men va då detta är har ja inte en aning om. ja sitter som i en välsydd rallystol. måste ordna lite med den bara så sitter den helt perfekt.

men nu när man har en sån här bra o korekt sadel märker man va man suttit i o haft förut. i Innovan sitter ja helt korrekt o tränar där med muskler som ja inte tränat på rätt sätt förut. så ja har träningsvärk. hahaha o värre kommer det bli, and i like it ;P

har fått ett jobberbjudande, o ja ska vara helt ärlig om att ja är rätt frästad. men det innebär 1 års heltidsstudier igen. ja ska fundera en hel del. men som sagt, ja är frästad. jag har ju kännt i min kropp att ja inte kommer jobba inom vården hela mitt liv. dä kommer inte kroppen orka o framför allt inte mitt pskye. för att ja kommer må så dåligt över att inte kunna ha tid att ge den vård, den goda vården, ja vill ge.
hur ska man göra. ja har ju äntligen efter flera år fått min fasta tjänst o har haft den i över 1 år nu. ska man våga ta tjänstledigt o börja plugga o börja med något HELT ANNAT? ska ja offra min säkerhet. va skulle ni gjort?

mellandags rean ä igång, o dä ä ett litet hopp om att det går mot ljusare tider. här omdagen fick ja jotex o halens vårkatalog, känndes som en liten tröst i alla fall i detta skit regn väder. o snart kommer även hööks vår/sommar katalog :D

nä, undra om man skulle trotts vädret o åka till Curre. imorgon är det hoppning som står på schemat tesammans med Sofia :)

ja lyckades ju få till en nyårshälsning, så om någon av er inte fått den, här kommer den igen ;) :

Hej alla ja känner, o tyvärr alla ja inte riktigt känner.
Nu ska ja rimma lite för er alla, bara ja inte blir nervös och börjar stamma.
Ikväll blir en underbar kväll, som kommer avslutas med raketer och en jätte stor smäll.
Vi kommer lyfta glasen vid tolv och skåla, Kom ihåg att vi med spriten inte ska snåla ;)
Nattens köld kan bli hård, där vi står på våran gård.
Jag kan igentligen mycket mera rimma, Men här vid datorn på jobbet kan ja inte sitta o limma.
Jag hoppas nu ni förstår, att jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0